- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.261
1 ay da daha bekleyebilir miyim bilmiyorum biraz uıprantıg 3 hakkım var raporla yumurtalr Salı günü alınacak belki sağlıklı yumurtlama olur mu bilemiyorumMerhaba, transfer öncesi polip aldırmakta fayda var. 1 cm de çok küçük sayılmaz. Bir zararı yok ama bebeğin tutunmasını engelleyebiliyor, tutunsa da ilerde yer kaplayacağı için alınmasını öneriyor doktorlar. Hee tabi polip ile hatta büyük çikolata kistleriyle hamile kalıp doğuranlar da var. İçiniz rahat olsun diye aldırabilirsiniz
Doktorum çok zorlamadı sen bilirsin dedi ama tekrar iğne vurulmak istemiyorum ilk sürecim raporlu hastayım 3 hakkkm varmış bilmiyorum 1 ay da transferi bekleye bilirmiyim bilmiyorum kafam çok karışık şuan gebelik varmı sende polipten sonra ne zaman transfer oldun
MuhtemelenYok vermeyeceğim. Kan vermek beni çok strese sokuyor. Ama neden bilmiyorum kan vereceğim günün gecesinde böyle bir kasık ağrısı tutup duruyor. Psikolojik mi anlamadım
Peki sonra transfer ne zaman oldu canım birde gebe kalabildinmiönce opu oldum sonra histeroyla polip alındı 1 cmdi. Doktorum da biraz bana bıraktı gibi oldu,ben aldırdım.
ağıstosta opu eylülde histero ekimde transfer . 17 ekimde oldum henüz bilemiyoruz kalabildik mi inşallah kalıyoruzdur suanPeki sonra transfer ne zaman oldu canım birde gebe kalabildinmi
Bence de hiç riske atmayın rahminiz histereskopi de tertemiz olsun embriyonuz sağlıklı ortama koyulsun daha iyi olur . 1 2 ay gecikmeden birsey olmaz acele etmeden itidalli sakın dikkatli ilerlemek çok yarariniza olur sonra ahh aldirsaydim demeyinDoktorum çok zorlamadı sen bilirsin dedi ama tekrar iğne vurulmak istemiyorum ilk sürecim raporlu hastayım 3 hakkkm varmış bilmiyorum 1 ay da transferi bekleye bilirmiyim bilmiyorum kafam çok karışık şuan gebelik varmı sende polipten sonra ne zaman transfer oldun
Ben de aynısını yazmak ve sormak için girdim foruma. İlki kimyasaldı benim ve kasık ağrım bel ağrım çok olmuştu. Bugün t+4. Gün bitti. Geçenki transferimde 5. Gün çok ağrım olmuştu yatamayacak kadar çoktu hem de. Şuan henüz hiçbir şey hissetmiyorum. Beşinci güne yeni girdim. Çok hissizim…kızlar benim beşinci günü bitti altıncıya girdim ama hiç belirtim yok tutmadı kesin diyorum hatta bu kadar da belirtisizlik yani ilki kimyasal oldu ama onda ağrı batma göğüste hassasiyet olmuştu bunda hiç hiçbir şey yok sıfır
Benim transferim 10 ekim yarın kan testim varDoktorum çok zorlamadı sen bilirsin dedi ama tekrar iğne vurulmak istemiyorum ilk sürecim raporlu hastayım 3 hakkkm varmış bilmiyorum 1 ay da transferi bekleye bilirmiyim bilmiyorum kafam çok karışık şuan gebelik varmı sende polipten sonra ne zaman transfer oldun
Güzel haberlere inşallahBenim transferim 10 ekim yarın kan testim var
Canım çok sevindim hayırlı olsunKızlar POZİTİFAllahım şükürler olsun
Merhaba bende 15 ekimde oldum, 5aa 5. Gün embriyosu test yapmayı düşünüyor musunuz bugün 3. Gün dayanamayıp yaptım negatif. Erken davrandım birazMerhaba bende 15 ekimde transfer oldum belirtiniz varmı benimde 5bc genetikli embriyo 5. Gün embriyosu
İdrarın yoğunluğu, bekletme süreniz vs hepsi etkiler stres yapmayın nolurAyna marka ve ilk idrarla yaptım Ikısını de
Hayirli haberlerle gelceksin Allah'ın izniyle adaşım duam seninleCanım çok sevindim hayırlı olsun
Bu konuyu açarken hep birlikte heyecanımızı, sevinçlerimizi paylaşalım merak ettiklerimizi daha tecrübeli olanlardan öğrenelim istedim.
Nitekim de öyle oldu Hepinize bu yolculukta teşekkür ediyorum ve şans diliyorum
Yarın kan testimi vereceğim sizin de dualarınıza talibimHamilelerin duası tez zamanda kabul olur derler
Ey duaları duyan Rabbim,
Kalplerini birbirine kenetleyen bu güzel kadınları huzurunla sar.
Onlar birbirleri için, aynı umutla, aynı dilekle dua ediyorlar:
Bir can, bir nefes, bir mucize dileğiyle…
Her birinin kalbine sabır, bedenine güç, ruhuna ışık ver.
Bekledikleri o güzel haberi, rahmetinle, kolaylıkla ulaştır.
Birinin duası diğerine vesile olsun,
Birinin gözyaşı diğerinin gülüşüne dönüşsün.
Ve bir sabah, hepsi “oldu” diye fısıldasın birbirine —
İnançla, sevinçle, şükürle…
Ey Kudret Sahibi,
Kalplerinden eksik etme umudu.
Dualarını kabul eyle, yollarını nurla doldur.
Bahar arkadaşımızın ve biz bekleyenlerin emeklerini boşa çıkarma.
Küçük bir can, küçük bir kalp, onun rahmine senin izninle yerleşsin.
Amin
Yarın inşallah bu listeye pozitif olarak giriş yaparım
Eki Görüntüle 3660987
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?