Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Çok teşekkür ediyorım arkadaşım gözünden kaçmamış olmak çok güzel kan vermeye gidiyor musun bugün? Ben ne zaman gideyim ultrasona sence? Ne zaman gözüküyor karından? Beta değeri 3000 olunca diye hatırlıyorum ama bilemedim

Hiç endişelenmeyin. Yatmayı önermiyorlar zaten. Ağır kaldırmayın yeter ki. Kan dolaşımı da lazım. Bende günlük rutinlerimi dinlenerek gerçekleştiriyorum.

canım senin 7 ekim değil miydi test yapmadın mı henüz
Hayir test yapmadim. Beni 20 Ekimde cagirdilar. Biraz totem gibi dusundum. Kanda baksinlar gibi. beklemek cok zor ama negatif gelirse idrar testiyle moralimi toparlayamam diye korkuyorum. Bir de ovitrelle kullanma talimatinda 10 güne kadar yalanci pozitiflik verme ihtimali olabilir diyordu. Kafa karisikligi olmasin diyorum. Bir de benim 3. Gün transferi sanirim 5. Gün transferleri daha hizli sonuc aliyorlar ben 3. Gün olunca bir 12-13 günü gecmesi gerekiyor diye biliyorum.

Bu grupta baya aktif olmaya başlamış. Yorumlar 1k a yaklaşmış. Ne geveze anneleriz ben. Hele ben çenem hiç durmıyor

Merhaba bugün benimde kontrolüm vardı rahim kalınlığım güzelmiş cuma transfer olacakmış pazartesi senin de söylediğin serumdan yazdı. Clinoleic serum gerçekten 6 saat mi sürüyor ???
12 saat sürende var. Bebeklerini alıp gel hemen güzel geçsin sürecin. floriaa sa cuma günü transfer olacak. Serumun dün aldı ama

Amin inşallah

Senin bebeklerinin embriyo kaliteleri neydi? Yarın saat kaçta doktorun? Sen bize bir öncü olacaksın resmen. Karından görebilirse bende giderim pazartesi

Burada kendimi görünce çok mutlu oldum Allahım bekleyen isteyen herkese aynı mutluluğu yaşatsın

Senin bebeklerinin embriyo kaliteleri neydi? Yarın saat kaçta doktorun? Sen bize bir öncü olacaksın resmen. Karından görebilirse bende giderim pazartesi
Kalite olarak birsey belirtmediler sadece yüksek kalite dediler. Sabah erkenden sıra alıp giricem randevu bulamıyoruz doktora aşırı yoğun. Karından daha görmez heralde Yarın ilk ultrasonumuz olacak heyecanlıyım

Şuan ne durumdasınız?

Ayy pozitifleri çoğalır inşallah bu tabloda bende erken gebelik testi aldım ama yeni geldi sabah ilk idrari kaçırdım suan yapmaya cesaretim de yok gibi

Ya sen pazartesi goruslrsen bende cuma cumartesi görebilir miyim o zamann aklımda deli sorular ilk defa o aşamaya geçeceğim inşallah icim kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…