- 25 Haziran 2025
- 213
- 101
- 18
- 31
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Ben emin olmak için yine 16 gibi vereceğim aynı saat olsun bariYarın bende verecegim sabah hepimiz verelim de öğlen grup senlensinben bugün sordum da transfer paketine kese randevusu dahil ama kalp atışı dahilinde değilmiş.
Tablo süper olmuş bir de pozitif görseydim
Transfer paketi diye birşey mi varmış ilk defa duydumYarın bende verecegim sabah hepimiz verelim de öğlen grup senlensinben bugün sordum da transfer paketine kese randevusu dahil ama kalp atışı dahilinde değilmiş.
Verdikleri kağıda baktım ilk muayene gebelik muayenesi dahil değildir diye sadece beta dahilmişYarın bende verecegim sabah hepimiz verelim de öğlen grup senlensinben bugün sordum da transfer paketine kese randevusu dahil ama kalp atışı dahilinde değilmiş.
Yokk ben ankaradayimBen emin olmak için yine 16 gibi vereceğim aynı saat olsun bariSiz memorial da mıydınız?
Hmm tüh aslında kese dahil olmalı ama bir de doktor bulacağız bu ilaclar ne zaman bitecek kafamda deli sorularVerdikleri kağıda baktım ilk muayene gebelik muayenesi dahil değildir diye sadece beta dahilmiş
İlaçların devam edip etmemesine kim karar verecek üf doktorumun muayenesi çok pahalıydı gerçi tüm özeller pahalı şehir hastanesi gitmeyi planlıyorumHmm tüh aslında kese dahil olmalı ama bir de doktor bulacağız bu ilaclar ne zaman bitecek kafamda deli sorular
Yani ben hemşirem ile telefonda konuşuyorum da inşallah kese randevusunda doktoruma da sorarım protokolleri nasil bilmiyorum hiç. Benimki de pahalı bende başka normal bir özele geçmeyi düşünüyorum ya devlette randevu olayı çalışıyorum denk getirmek zor bir de kadın doktor istiyorum yaİlaçların devam edip etmemesine kim karar verecek üf doktorumun muayenesi çok pahalıydı gerçi tüm özeller pahalı şehir hastanesi gitmeyi planlıyorum
Hastane ve doktor kimdi acabaBenim protokolüm de aynısı.
Hangi hastane doktor acabaMerhaba, bu protokolu uygulayan doktor ya da merkez neresi? Gonal f yerine hangi ilacı kullandınız acaba?
Bende yarın sonuçtan sonra arayıp soracağım. Evet devlette randevu biraz zor bende kadın doktor bakıyorum denk getirirsem ilk devlete görüneceğim hoşuma gitmezse mecbur özele geçerimYani ben hemşirem ile telefonda konuşuyorum da inşallah kese randevusunda doktoruma da sorarım protokolleri nasil bilmiyorum hiç. Benimki de pahalı bende başka normal bir özele geçmeyi düşünüyorum ya devlette randevu olayı çalışıyorum denk getirmek zor bir de kadın doktor istiyorum ya
Burada da şehir ve üniversite hastanelerinden cok memnunlar ama doktor secilmiyormuş o yüzden gitmeyi düşünmüyorumBende yarın sonuçtan sonra arayıp soracağım. Evet devlette randevu biraz zor bende kadın doktor bakıyorum denk getirirsem ilk devlete görüneceğim hoşuma gitmezse mecbur özele geçerim
Evet öyle söylüyorlar malesefAz önce bir özel hastaneyi aradım pazar günü acilden kan testi verebilir miyim diye. Kadın doğum bölümüne muayene olmadan test veremezsiniz dedi. Böyle bir
Ben ilk defa duydum. Başka hastaneleri arayıp tüp bebek sonucu icin kan vermem lazim diyin bence yapan mutlaka vardir. Ben hiç sorun yaşamadım henüzAz önce bir özel hastaneyi aradım pazar günü acilden kan testi verebilir miyim diye. Kadın doğum bölümüne muayene olmadan test veremezsiniz dedi. Böyle bir zorunluluk mu var?
Yarın t+7. günüm erken ama ben de kan vereceğim . Dün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa vardı . İnşallah güzel sonuçlar alırızYarın bende verecegim sabah hepimiz verelim de öğlen grup senlensinben bugün sordum da transfer paketine kese randevusu dahil ama kalp atışı dahilinde değilmiş.
5.gunse çıkar ama düşük çıkar o günden sonra yükseelmesi iyice başlayacak insallah endise etmeyinYarın t+7. günüm erken ama ben de kan vereceğim . Dün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa vardı . İnşallah güzel sonuçlar alırız
Evet 5.gün çift embriyo her şeyi göze alarak vereceğim.5.gunse çıkar ama düşük çıkar o günden sonra yükseelmesi iyice başlayacak insallah endise etmeyin
Evet progesteron çok gaz yapıyortransfer sonrası yoğun bir şekilde gaz problemi yaşıyorum ilaçlardan kaynaklı sanırım aynı sorunu yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?