• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Iyiymis ben 1000 lira verip 2 saat bekliyorum bir de 😅😅
ben hala kan veremedim. Düzen laboratuvarını aradım ankarada 870 TL dedi. 2 gün sonra pazar gününe denk geliyor orası pazar da kan alıyormuş. Sonuç 4 saat sonra dedi :( aslında özel hastanelerde verebiliyorum sigortamdan dolayı ama oralarda da pazar günü olmuyor. çok kararsız kaldım ve stres oldum durduk yere.

ben hala kan veremedim. Düzen laboratuvarını aradım ankarada 870 TL dedi. 2 gün sonra pazar gününe denk geliyor orası pazar da kan alıyormuş. Sonuç 4 saat sonra dedi :( aslında özel hastanelerde verebiliyorum sigortamdan dolayı ama oralarda da pazar günü olmuyor. çok kararsız kaldım ve stres oldum durduk yere.
Tatlım bence bekle şimdi o dediğin yerde kan verirsen iki gün sonra yine aynı yerde vermen gerekicek düzenli artış var mı diye bakicaksin ya her hastanenin referans değeri başka oluyor aynı yerde yap hep iki günde bir mantıklı olan bu bence ama sen bilirsin tabii

Tatlım bence bekle şimdi o dediğin yerde kan verirsen iki gün sonra yine aynı yerde vermen gerekicek düzenli artış var mı diye bakicaksin ya her hastanenin referans değeri başka oluyor aynı yerde yap hep iki günde bir mantıklı olan bu bence ama sen bilirsin tabii
o zaman bugün ve pazar aynı laboratuvarda vereyim. Daha mantıklı olacak. pazar günü açık olduğu için burayı tercih edeyim.

IMG_20251017_095041.webp

Ben pazar gunu özel de acilden giriş yapıp yaptırdım ben. Ne taraftasiniz yakinsa verdihim yerde verin 2 saat sürmeden cikiyor. 1000 tl veriyorum

Tutunması ya da tutunmaması için, senin yaptığın hiçbir şey bu durumu değiştirmeyecek dedi doktorum. Ben de inanın ki çok dikkat etmedim hep dışardan yedim çok su içemedim ama olumlu oldu. O yüzden kendinizi yıpratmayın.
Çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏🏻

Back
X