- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.221
Hosgeldinnnnnn
Aaa seninle değerlerimiz bizim çok benzer çıkmış.5.gun ve 6.gun embriyosu
9.gün 242 11.gün 561
Ayna marka ve ilk idrarla yaptım Ikısını deAynı marka ile mi yaptınız ve sabah ilk idrarla dimi?
Gozunuz aydin hayirli olsun saglikla buyusun5.gün embriyosu 12.gün
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam ederGozunuz aydin hayirli olsun saglikla buyusunKalitesi nasıl di acaba harf rakamla belirtilen
Belki yatarken içtiğin su miktari fazlaysa idrardaki seyrelme artmış olabilir.Arkadaşlar merhaba yeni uyeyım bende tüp bebek sürecınde olan bir anne adayıyım ılk transferım kımyasal oldu. 11 Ekımde pgt li tüp bebek transferı oldum bugün t+7 gunundeyım dün sabah ilk ıdrarla test yaptım silik bi cızgı çıktı bugun ıkıncı kez sabah idrarıyla yenıden test yaptım düne göre daha silik çıktı böyle olup kanda pozitif gören var mı
Cok iyiymiş masaaalllah. benim 4AA embriyom tutmamışti rahimde enfeksiyon varmış ondan bir noktadan sonra nasip diyoruz işteTeşekkür ederim inşallah sağlıkla devam eder4AA idi
Bilmiyorum kafam çok karışık pazartesi günü kan verecegım ınsallah dedıgın gıbı olmuştur canımBelki yatarken içtiğin su miktari fazlaysa idrardaki seyrelme artmış olabilir.
Ben ilk transferımde İntralipid serum taktırdım kımyasal oldu umarım sende işe yararKızlar bende 22 ekimde transfer olucam inş şimdi itinayla ilaçlarımı içmekteyim:) o kadar çok ki kafam karışacak unutucam diye tedirgin oluyorum
Benim kalite 5. Gün 2bc diğeri daha düşük kalite ikisi de transfer edilecek bilmiyorum kalite işine çok takılmak istemiyorum ama çok da umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yasamayaym diye . Embriyo glue intralipid serumda yaptiricam artık ama iste embriyo kalitesizse diye endişeleniyorum inş tutar bu şekilde bi kalitede transfer olup pozitif olan var mi
ben hepsinde gördüm sanki silik çizgi varKızlar sızde yorum yapın Resımde böyle canlı daha belırgın ama Bırı dün yaptığım Bırı bugün 6 ve 7 gun
hiç kaliteye takılma kalbini ferah tut Allah nasip edecekse düşük kalitede de ediyor etmeyecekse en güzel kalitede de etmiyor bunun örneklerini çok gördük. inşallah müjdeli haberlerini alırızKızlar bende 22 ekimde transfer olucam inş şimdi itinayla ilaçlarımı içmekteyim:) o kadar çok ki kafam karışacak unutucam diye tedirgin oluyorum
Benim kalite 5. Gün 2bc diğeri daha düşük kalite ikisi de transfer edilecek bilmiyorum kalite işine çok takılmak istemiyorum ama çok da umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yasamayaym diye . Embriyo glue intralipid serumda yaptiricam artık ama iste embriyo kalitesizse diye endişeleniyorum inş tutar bu şekilde bi kalitede transfer olup pozitif olan var mi
ben hepsinde gördüm sanki silik çizgi v
Dunku yaptığım da daha belli canım bugün yaptığım da öyle bellı degıl kimyasal olmasından korkuyorum inşallah korktugum gıbı degıldırben hepsinde gördüm sanki silik çizgi var
Doktorum onermedi aslında prednol vermişti. Bende burda duyunca yaptırım içimde kalmasın dedim doktorumda istersen uygulanabilir dedi tek doz yapılacakmış. insan elinden geleni yapmis olmak istiyor zaten canlarimiz koyulduktan sonra gerisine gücümüz yetmiyor Allaha teslim ediyoruz dualarimizla beraberBen ilk transferımde İntralipid serum taktırdım kımyasal oldu umarım sende işe yarar
hiç korkma stres yapma inşallah değildir kan testine kadar daha test yapma bence bekle bakalımDunku yaptığım da daha belli canım bugün yaptığım da öyle bellı degıl kimyasal olmasından korkuyorum inşallah korktugum gıbı degıldır
Aynen öyle canım ben emes hastası olduğum ıcın kendım tercıh etmıstım benım de doktor soylememıstı ınsallah sana faydası olur da güzel haberlerını alırız canımDoktorum onermedi aslında prednol vermişti. Bende burda duyunca yaptırım içimde kalmasın dedim doktorumda istersen uygulanabilir dedi tek doz yapılacakmış. insan elinden geleni yapmis olmak istiyor zaten canlarimiz koyulduktan sonra gerisine gücümüz yetmiyor Allaha teslim ediyoruz dualarimizla beraber
Öyle yapacağım canım bekleyecegım yarınhiç korkma stres yapma inşallah değildir kan testine kadar daha test yapma bence bekle
5.ci gün embriyorusu 5Aa ve 4 AB transfer edildi 11 gün beta 468.3Kızlar bu listede pozitif olanlar yazarsa sevinirim kaçıncı gün embriyosu pozitifi alanlar acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?