Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Belki yatarken içtiğin su miktari fazlaysa idrardaki seyrelme artmış olabilir.

Kızlar bende 22 ekimde transfer olucam inş şimdi itinayla ilaçlarımı içmekteyim:) o kadar çok ki kafam karışacak unutucam diye tedirgin oluyorum
Benim kalite 5. Gün 2bc diğeri daha düşük kalite ikisi de transfer edilecek bilmiyorum kalite işine çok takılmak istemiyorum ama çok da umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yasamayaym diye . Embriyo glue intralipid serumda yaptiricam artık ama iste embriyo kalitesizse diye endişeleniyorum inş tutar bu şekilde bi kalitede transfer olup pozitif olan var mi

Ben ilk transferımde İntralipid serum taktırdım kımyasal oldu umarım sende işe yarar

Kızlar sızde yorum yapın Resımde böyle canlı daha belırgın ama Bırı dün yaptığım Bırı bugün 6 ve 7 gun

Eklentiler

• IMG_4759.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4760.webp
    14 KB · Görüntüleme: 15
hiç kaliteye takılma kalbini ferah tut Allah nasip edecekse düşük kalitede de ediyor etmeyecekse en güzel kalitede de etmiyor bunun örneklerini çok gördük. inşallah müjdeli haberlerini alırız

Ben ilk transferımde İntralipid serum taktırdım kımyasal oldu umarım sende işe yarar
Doktorum onermedi aslında prednol vermişti. Bende burda duyunca yaptırım içimde kalmasın dedim doktorumda istersen uygulanabilir dedi tek doz yapılacakmış. insan elinden geleni yapmis olmak istiyor zaten canlarimiz koyulduktan sonra gerisine gücümüz yetmiyor Allaha teslim ediyoruz dualarimizla beraber

Aynen öyle canım ben emes hastası olduğum ıcın kendım tercıh etmıstım benım de doktor soylememıstı ınsallah sana faydası olur da güzel haberlerını alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…