• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Merhaba hanımlar bende dün dayanamayıp 5. Gün embriyosu için 6. Gün kan tahliline gidip 63,4 ile öğrendim hamd olsun. Pozitifi öğrenirsem rahatlarım diyordum hiç bir şey değişmedi değer artacak mı yolunda gidecek mi kaygısı geçmiyor çünkü hastalandım çok şiddetli öksürüyorum. Bir şey olacak diye çok korkuyorum
Hayırlı olsun . Sorun olmaz ben ip atlamistim hemsirem gülmüştü isterseniz amuda kalkin sağlıklı bir embriyoya hiç bir zarar veremezsiniz demisti 😅

Erken evet. İlla merak ediyorum dersen erken gebelik testi ile 8.gün yapabilirsin. Benim ilk transferimde 8.gün erken testinde bayağı belirgindi 2.çizgi. Yarın denersin belki daha net görürsün rahat ol ❤️
🙏🏻 inşallah canım.
Peki kanda az da olsa bir değer çıkar mı varsa? Kan verme perilerim geldi 😂

Kızlar ben bu sabah dayanamayıp kaset test yaptım. Evde erken gebelik testim yoktu. T+7’ deyim. Biraz erken olduğunun farkındayım. Zaten negatif çıktı. Belli belirsiz bir çizgi görüyor gibi oldum ama hayalidir muhtemelen. Kaset test olduğu için biraz kendimi umutsuzluğa düşürmemeye çalışıyorum.
Biliyorum insan merak ediyor ama ben kan gününden önce evde bastırmaya karşı olanlardanım insan gereksiz heyecana endişeye korkuya kapılıyor olabildiğince sonuç odaklı değil surec odakli dogal akista rahat bir şekilde geçirmeye çalışmak lazım sonucu ha 2 gün önce ha 2 gün sonra insan kendine acı çektiriyor belki yok yere ümitsizliğe düşüyor. Rahatlamaya çalışın zaten çok az kalmış bol bol dua insana çok büyük güç veriyo . Pozitif sonucu alacaksınız inşaallah

Biliyorum insan merak ediyor ama ben kan gününden önce evde bastırmaya karşı olanlardanım insan gereksiz heyecana endişeye korkuya kapılıyor olabildiğince sonuç odaklı değil surec odakli dogal akista rahat bir şekilde geçirmeye çalışmak lazım sonucu ha 2 gün önce ha 2 gün sonra insan kendine acı çektiriyor belki yok yere ümitsizliğe düşüyor. Rahatlamaya çalışın zaten çok az kalmış bol bol dua insana çok büyük güç veriyo . Pozitif sonucu alacaksınız inşaallah
İnşallah 🙏🏻

Doktorum dedi ilaçları bırak 1 hafta sonra seni arayacam niye arayacak acaba negatif çıktı zaten😭
eğer emb varsa ve istersen hemen diğerini transfer için konuşacaktır. ben de ilk eylül de negatif aldım hemen hiç ara vermeden regly ile diğerine hazırlanmaya başladım varsa emb ara vermeyin psıkolojik olarak iyi bile geliyor

Ben ne yazık ki bu level da ayrılmak zorunda kalıyorum. Bir sonraki seviyeye geçemedim. Sabah test yapıldı. Sonuç 5,96 😞😢 doktor bunu negatif olarak degerlendiriyorum dedi. Ilaclari kesmemi söyledi. Regl günümü bekleyeceğim. Perşembe gününe kadar kanaman olmazsa tekrar görüşelim dedi. Net bir neden de yok. Zaten tanımlanamayan infertilite. Hala kendime gelemedim. Buraya kadar her şey çok iyi ilerlemişti. Nasip değilmiş. Umarım listedeki herkesin sonucu pozitif olur 🙏
Rabbim inşallah en kısa sürede size de pozitifi göstersin.
dualarımız sizinle, bundan sonraki süreçte ummadığınız şekilde çiçeklenin inşallah🥺🤲🏻

kızlar hala inanamıyorum 10. gün sonucum çıktı şimdi 306.:KK200::nazar: perşembe günü tekrarlamamı istedi doktorum 2 hafta sonra da kontrol dedi inş bundan sonrası da güzel ilerler allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş.
5.gün embrıyo muydu ?doktor 12.gun dedi bana 10.gün yapsam çıkar mı acaba

Selam kizlar, bende bugun transfer oldum🙏 dogal siklus te olanlar kimlerdi ben sadece pregston dex ve Axeparin 4000 kullaniyorum. Ikisi de gunde 1 doz. Sizde farkli ilaclar varmi?

beni de ekler misiniz 6 gün blast olan 3aa 10. gün 306
Maşallah çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize 🧿

Back
X