- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.901
Yaa masaalaah allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günlerin de gostersin aminİkizlerim olacak yine
Rabbime şükürler olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa masaalaah allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günlerin de gostersin aminİkizlerim olacak yine
Rabbime şükürler olsun![]()
Umarım , benim ilk denemem. Embriyom da yok maalesef tek 7 hücreli var ama onu transfer etmekten yana değil doktorum tek olarak.Evet cokk zor beklemek. rabbim içinize ferahlık versin. Baska bir hanımda yazmış onunda çıkmamış daha erken çünkü.İşinize odaklanın düşünmemeye çalışın. Cok erken daha bende normalde diger 2sinde dayanamadım. Ama bu sefer zamanında yapma kararı aldım. Saglikliysa ve ilerlerse şayet yuksek bir degerle ögrenip içimin rahat olmasını istiyorum. Yoksa da yoktur zaten herşeyin bir zamanı var.demek ki zamanı değilmiş dicem eğer olmazsada. Nasip kısmet. Biz elimizden geleni yaptık. Umarım bekleyen herkes güzel haber alır.
Insallah hic gerek kalmaz sonraki süreceUmarım , benim ilk denemem. Embriyom da yok maalesef tek 7 hücreli var ama onu transfer etmekten yana değil doktorum tek olarak.
O nedenle tekrar OPU gerekicek maddiyat el verirse yaparız artık bi müddet ara vermek zorunda kalıcaz gibi.
Bekleyen herkese sabırlar diliyorum ben de
![]()
Canim 3.gun embiryosu 6.gunde cikmaz kii neden bu kadar erkenden boyle hukum verip uzuyorsun kendini. Benim 9 .gunde flash ile gorulur hayalet gibi cizgim vardi anca. Elenmemis de olabilirsin yaniihayırlı olsun
Ben 6. gün sabah ilk idrarla yaptım negatif. 17 sinde 3. gün çift transferim var. Ama hiçbir belirm olmadığı için zaten umutsuzca yaptım. Olsaydı bişiyler silik milik benim de cıkardı diye düşünüyorum.
Ben elendim gibi kalan arkadaşlarıma başarılar dilerim![]()
Benide eklermisiniz acaba 27 Ekim 5aa 2 embryocanım kendine bir tablo oluştur istersen ben açtığım konuda transfer sürecinde olan ve neticelenen arkadaşlar için kendimce bir tablo oluşturdum zamanım oldukça takip etmeye ve güncellemeye çalışıyorum.
Bunun yanı sıra olarak rica edenleri de listeye ekliyorum bunu yapmak zorunda olduğum için değil kendi istediğim için yapıyorum. Sağ üst köşede favorile kısmı var oradan favorilere alıp açmak istediğinde açıp bakabilirsin.
Kıyamam anlıyorum seni. Bir kez de bana da yaptılar öldüm iki gün acıdı.Benim bu ikinci transfer ilki olumsuz olmuştu ve ilkte hep göbekten Progestan dex kullanmıştım bu sefer daha etkili olduğunu söyleyerek kalçadan verdiler. Bana sadece 5 gün dendi sonrasında göbeğe geçilecek. Yarın transfer günüm kalçadan tek bi iğne kaldı. Kalçadan olması çok zorluyor ya yan dönemiyorum bile canım acıyo![]()
Bu konuda bir gelişmeniz oldu mu kendi doktorunuza sordunuz muİlk transferde rahim hazırlığı olarak 10 gün estrofem kullandım günde dört kez. Sonra 5 gün Progestan fitil de eklendi. Transfer günü ve sonrası da 2 ayrı iğne eklendi. Kan sulandırıcı oksopar. Diğer iğnenin adını unuttum.
Kimyasaldan sonra yeniden rahim hazırlığında yine aynı prosedürü uyguluyor şuan. Yarın kontrolde ne diyecek bakalım.
Ben kimyasal gebelikten sonra farklı bir doktora gittim arkadaşlarımın önerisi ile. Farklı bir cihaz ile bakıyor. Vajinal bakmıyor direkt karından bakıyor. Ekranda kırmızı mavi işaretler vardı. Rahmimde sadece 1 tane kırmızı nokta vardı. Doktor bana “senin rahim damarların çok ince ve yetersiz, bu anatomik olarak bu şekilde. Mevcut kanı rahme yeterince iletemiyor bu yüzden bebek tutunamıyor. Buna yapabileceğim bir şey yok. Trasnferlere devam edeceksin. Eğer bebek o damara yakın bir yere yerleşirse tutunma şansı artar. İstersen bu transferinde 2 embriyo koydur biri belki o bölgeye yakın konumlanır” dedi.
Neye uğradığımı şaşırdım. Hiçbir doktor bana böyle bir şey söylememişti. İyi de doktorlara gittim. Tüp bebek doktorum alanının en iyilerinden. Ama bu doktor çok farklı bir şey söyledi. Yarın bunu kendi doktoruma soracağım. Böyle bir şey varsa rahim filminde ya da histereskopide görünmez miydi… kafamda deli sorular![]()
5.gün hayalet çizgi. 6.gün silik çizgiydi. T+19 da gördük keseyiMasalllahhhhhh sağlıkla kucağınızada alın inşallah transferden kaç gün sonra kese gorundu acaba ve idrar testinde kaçıncı gün ogrendiniz
5.gün hayalet çizgi. 6.gün silik çizgiydi. T+19 da gördük keseyi
Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin pozitiflenelim darısı bize bu arada leken kahverengi miydiKızlar test sonucum çıktı çok şükür pozitif
Kendi doktorum tıpta böyle bir şeyin olmadığını söyledi. 2. transferimi oldum 7. gün negatif geldi sonuç. bugün 9. günüm tekrar kan vereceğim. Yine negatifse ne olacak bilmiyorum. neye inanacağımı şaşırdımBu konuda bir gelişmeniz oldu mu kendi doktorunuza sordunuz mu
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim adınızaKızlar test sonucum çıktı çok şükür pozitif
Çift 5. Gün embriyosu T+10hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim adınızakaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embiriyosuydu
Evet önce kahve geldi sonra daha koyu siyah gibiydi ama çok çok az geliyordu bende bel ağrısı çok fazlaydı yatamiyordum oturamiyordum leke gelince agrisida biraz geçti.Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin pozitiflenelim darısı bize bu arada leken kahverengi miydi
Amin inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin kucağını boş koymasınMaşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin pozitiflenelim darısı bize bu arada leken kahverengi miydi
Eylülde negatifi alınca hemen ilk adetinizde mi transfer oldunuz yoksa 2.adette mi acabaeğer emb varsa ve istersen hemen diğerini transfer için konuşacaktır. ben de ilk eylül de negatif aldım hemen hiç ara vermeden regly ile diğerine hazırlanmaya başladım varsa emb ara vermeyin psıkolojik olarak iyi bile geliyor
Maşallah5.gün hayalet çizgi. 6.gün silik çizgiydi. T+19 da gördük keseyi
Kızlar ben de bugün transfer oldum 2 embriyo 5. Gün ama kaliteleri malesef işte..neyse Allah büyük. Transfer Öncesi idrara aşırı sıkıştım 15 dk dayanabildim sonra gittim tuvalete inş bir şey olmamıştır sonra geri yattım 1 saat. Ayağa kalkınca belimde karnımda gerginlik vardı sanırım normalmiş. Şimdi az birsey dayanamadım trilice yedim
negatif aldım 4 gün sonra regly oldum. regly 3 günü de kontrole gittim hemen ilaçlara başladık. ara vermedim hazır başlamışken devam edeyim dedim. iyi ki de öyle yapmışım .allahım sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin inşEylülde negatifi alınca hemen ilk adetinizde mi transfer oldunuz yoksa 2.adette mi acaba
Hamile misinz suannegatif aldım 4 gün sonra regly oldum. regly 3 günü de kontrole gittim hemen ilaçlara başladık. ara vermedim hazır başlamışken devam edeyim dedim. iyi ki de öyle yapmışım .allahım sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin inş
evet 2 betayı yaptırdım bugün yani 12. günde . her şey yolunda çok şükür . 8 kasımda ult randevusu aldım doktorumdan.Hamile misinz suan