- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.921
Tebrikler canımİkizlerim olacak yine
Rabbime şükürler olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canımİkizlerim olacak yine
Benim asıl randevum 28 ekim de ama bende dün lekelenme ve çok şiddetli rahimde ağrı başladı. Bugün korkumdan gittim. Keseyi gördük, kalp atışı yoktu. Haftaya inşallahMaşallahKalp için ne zamana gün verdi size
Transferim sizinle aynı gün. Ben 30 Ekim'de gideceğim nasip olursa acaba dedim kalbi de duyarmıyız (henüz keseyi/ keseleri görmedik, merakla, özlemle bekliyoruz)
![]()
İnşallah Rabbim sizi de bebeklerinizi de (ezcümle hepimizin, olmuş ve olacak olan bebeklerini ) korusun. Güzel haberlere olsun inşallahBenim asıl randevum 28 ekim de ama bende dün lekelenme ve çok şiddetli rahimde ağrı başladı. Bugün korkumdan gittim. Keseyi gördük, kalp atışı yoktu. Haftaya inşallah![]()
İnşallah canım valla 5.denemem.6 ay öncede 5.haftada başlayan kanama sonrasında 7.haftaya girerken düşük yaptım. O yüzden hala çok korkuyorum. Allahım sen büyüksünİnşallah Rabbim sizi de bebeklerinizi de (ezcümle hepimizin, olmuş ve olacak olan bebeklerini ) korusun. Güzel haberlere olsun inşallah![]()
Çok dua edelim, sağlıkla kucağınıza alın inşallahİnşallah canım valla 5.denemem.6 ay öncede 5.haftada başlayan kanama sonrasında 7.haftaya girerken düşük yaptım. O yüzden hala çok korkuyorum. Allahım sen büyüksün![]()
Benide eklermisiniz acaba 27 Ekim 5aa 2 embryo
İçini ferah tut Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksınİnşallah canım valla 5.denemem.6 ay öncede 5.haftada başlayan kanama sonrasında 7.haftaya girerken düşük yaptım. O yüzden hala çok korkuyorum. Allahım sen büyüksün![]()
Coook teşekkürler Rabbim herkese pozitif görmeyi nasip etsin insallah
İnşallah pozitif olarak listeye eklemekte nasip olur canımCoook teşekkürler Rabbim herkese pozitif görmeyi nasip etsin insallah
Aminn inşallahİnşallah pozitif olarak listeye eklemekte nasip olur canım![]()
Merhabalar beni de ekler misiniz 24 ekim 5. Gün embriyosu 2 adet
Maşallahİkizlerim olacak yine
Sizinle 1 gün arayla transfer olduk sanırım. Sizde transferden sonra ağrı oldu mu benim karında arada belde kasikta hassasiyet gibi batma gibi şeyler oluyor . Adet olacam gibiHamile misinz suan
Evet ben de 19'unda oldum 3.gün azalmaya başlar benim de ama bu kez daha fazla kan geldi öncekilere göre.Doktora sordum normal dedi.Dün muayeneyi zor oldum çok akıntım vardıMerhaba 5 Ekim de transfer olmuştum 19 Ekim de adet oldum normalde 3 gün sürer hala kırmızı geliyor böyle olması normal mi acaba kızlar
Merhabalar transfer günümüz aynıMerhabalarr benim de transferim var bu hafta. 24 ekim trasnfer test sonucu da 5 kasım. Çok az kaldı![]()
Aminn aminnİlkinde hangi ilaçları kullandınız kaç embriyo transfer edildi ve kalitesi nedeydi inşallah kolaylıkla Allahım nasip eder pozififleniriz
Ayy inşallah çift embriyo transferi olacak 5aa 4aa şeklinde kaliteleri. Sağlıcakla pozitifleri alırız inşallahMerhabalar transfer günümüz aynıinşallah her şey güzel geçer sizin kaç tane embriyo koyulacak kalitesi nedir
Amin inşallah benimde çift embriyoAyy inşallah çift embriyo transferi olacak 5aa 4aa şeklinde kaliteleri. Sağlıcakla pozitifleri alırız inşallah![]()
İlaçlar yapıyo diye biliyoru .ben deiğneden dolayı sanırım kasık ağrılarım oluyor ince ince öyleki daha transferim yarın ama progestron aşırı şişiriyor şimdiden şiştim bendeKizlar selam, benim bugun 9. Günüm. Düne kadar hiçbir belirtim olmadı. Dün belim çok ağrıyordu bugün hafiflemiş bugünde kasıklarım ağrıyor bıçak saplaması gibi. Göğüslerim zaten transferden önce balon gibi olmuştu kullandığım ilaçlardan. Ama iki gündür çok acıyor. Bu belirtiler ilaçtan kaynaklı mıdır? Bu belirtileri yasayip kanda pozitif goren var mi?![]()