• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Herkese merhaba 6 ekimde 5. Gün Embriyosu donmuş transferim oldu kalitesini bilmiyorum %100 canlı çözüldü dedi embriyolog sadece ilk transferim inşallah güzel sonuçlar alırız 🌸 İçimde hissizlik var kendimi hamile gibi anne olacak gibi hissetmiyorum hareket etmeyede korkuyorum ama mecbur hareket ediyorum evin içinde sizde durumlar nasıl nelere dikkat ediyorsunuz aynı gün transfer olan var mı
Bende 6 ekimde çift embriyo transferi oldum. Bende aynı sizin gibiyim bir sey hissetmiyorum sonra bir de ona üzülüyorum. Başka embriyo da yok o da strese sokuyor beni . Baştan başlamaya gücüm yok😔

Burdayım diyor 🧿❤️

Eklentiler

• Screenshot_20251010_105756_Chrome.webp
    Screenshot_20251010_105756_Chrome.webp
    6 KB · Görüntüleme: 16
Bende 6 ekimde çift embriyo transferi oldum. Bende aynı sizin gibiyim bir sey hissetmiyorum sonra bir de ona üzülüyorum. Başka embriyo da yok o da strese sokuyor beni . Baştan başlamaya gücüm yok😔
Vücudunuzu strese sokmayın lütfen böyle hissetmemiz normalmiş çift embriyoyla şansınız daha yüksek olumlu olacak inşallah 🙏🙏

Back
X