• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Ben aspirin , mum omega, d-cavit, estrofem (4 ağızdan 1 vajinaya) progestan (fitil),
İğne kullanmıyorum. 2. Transferim bu. Memelerimde hassasiyet ve adet sancısına benzer ağrı dışında belirtim yok.18 i teste gideceğim inşallah hepimizin sonuçları sonuna kadar sağlıklı olur. Benim ilki pozitifti ama 11 haftalıkken alındı…Bana göre 3 kritik aşamanın sadece ilkidir pozitifi görmek ..sonrasında 2 önemli aşama daha vardır. Herşey sağlıcakla olsun, sonuda başladığı gibi güzel bitsin inşallah 🙏
İnşallah bu sefer sizinle kalır 🥰 11 haftalıkken alınma sebebi neydi 😔

Ben esteform sabah 2 akşam 2
Redostim sabah ve akşam birer tane
Fitil sabah 2 öğlen 2 akşam 2
Prolutex iğne günde 1 kez
Bactovis ve folik asit
Coraspin
Oksapar

Kullanıyorum ve şu fitilden nefret ettim artık
Fitili ben artık ağızdan alıyorum dün itibari ile günde üç kereydi konuştum hemşire ile çıkıyordu çünkü işe yaramaz böyle dedim

Ağrıyı bilememde bugün transferden sonra bana kanama olursa korkmayın ama 2 sebebi olabiliyor biri olumlu biri olumsuz ya yerleşme kanaması yada tutmadığında oluyormuş öyle dedi
Banada söylediler kanama olursa yada kahverengi leke olursa panik yapmayın dediler bakalım şükür şimdilik bişey yok 5 gündeyiz

Fitili ben artık ağızdan alıyorum dün itibari ile günde üç kereydi konuştum hemşire ile çıkıyordu çünkü işe yaramaz böyle dedim
Tansiyonu düşürüyor ağızdan dedi ve önermedi benimde sürekli eridikten sonra kireç gibi akıyor böyle işe yarar mı dedim çok normal sıkıntı yok dedi

Kızlar 2 ekimde transfer oldım dün yaptım test çok aşırı silikti bugun böyle çıktı varmıdır yani sizce fotoğraf çekince daha silik oldu

Eklentiler

• IMG_3839.webp
    IMG_3839.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba bende 4 ekimde transfer oldum hiç belirtim yok kaşığım agrıyor arada geçiyor sonra yerleşme kanaması falan da yok kalkıp iş yapıyorum arada çok sıkıdlım yatmaktan ilk iki gün dinken sonra ağır kaldırmadan normal hayatına dönebilrisin demişti doktor
Bende 6 ekimde oldum benimde hiç belirtim yok ara sıra hafif kasığımda batma oluyor geçiyor bende kalkıp evin işini yapıyorum çünkü yattıkça psikolojik olarak sürekli tuttu mu tutuyor mu ne oluyor sağ döndüm sola döndüm bişey oldu kesin tutmadı düşünüyorum hep

Kızlar kaç iğne kaç hap kullanıyorsunuz ben günde üç kez progestan iğne ,üç kez fitil ,bir kez kan sulandırıcı iğne oskapar, pregnom vitamin günde 1,prograf günde 1,prednol günde 2,coraspirin günde 1,redostim günde 1, sabah akşam estrofem toplamda 4 adet

dondurulmuş embriyo transfer edildi beşinci gün iki tane biri 5aa biri 4ab kalite dedi doktor
Ayy senin çok değil mi ya Allah yardımcın olsun. Benim günde 3 defa Estrofem 1 defa coraspin günde 1 defa 2 ampul 100 mg prosgestan iğne kalçadan

Geçmiş olsun. Sizinle test gunumuz aynı inşallah bus eğer sağlıkla görürüz benimde ilki kimyasal olmuştu maalesef
İnşallah herşey yolunda gider 🙏 teşekkür ederim
Geçmiş olsun. Sizinle test gunumuz aynı inşallah bus eğer sağlıkla görürüz benimde ilki kimyasal olmuştu maalesef
İnşallah herşey yolunda gider 🙏 çok teşekkür ederim 🙏

Tansiyonu düşürüyor ağızdan dedi ve önermedi benimde sürekli eridikten sonra kireç gibi akıyor böyle işe yarar mı dedim çok normal sıkıntı yok dedi
Başka bi hemsire arkadaşım var ona sordum ben yüksek tansiyon sıkıntı gebelikte dedi ilacı alıp uzandiktan sonra bişey olmaz canım dedi bende ağızdan almaya başladım bu yüzden canım oburtlu çıkan şey ise yarar diye düşünmüyorum ben içimize gitmiyokri hep dışarda beyaz beyaz

Kızlar 2. Transferimi (5. Gün embriyosu) 1 ekimde yaptırdım bugün sabah erken gebelik testi negatif çıktı baya üzüldüm kan testi günümse yarın, 10 gün oldu idrar testinde çıkmama ihtimali ollabilir mi

Ayy senin çok değil mi ya Allah yardımcın olsun. Benim günde 3 defa Estrofem 1 defa coraspin günde 1 defa 2 ampul 100 mg prosgestan iğne kalçadan
Amin canım valahi bende çok diyorum da elden bişey gelmiyor iğneler çok kötü yapıyor karnım yumurta gibi sis heratarfi mor ve kan günde üç iğne üç kez ağlıyorum Rabbim inşallah sonunu mutlu eylesin gönlümüzdekini nasip etsin hepimizin🤲

Back
X