- 11 Ekim 2025
- 135
- 20
- 13
- 39
- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.041
Güzel sizin benim 0.15Benim 1.55 çıktı amh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel sizin benim 0.15Benim 1.55 çıktı amh
Amin inşallah ama devamlı idrara çıkma hissi var sende de oldu muOyyy sonu çok güzel olsun inş
Yok olmadı canım ama kaç tane yumurta alındıAmin inşallah ama devamlı idrara çıkma hissi var sende de oldu mu
tek bir yumurtaya embriyo ya bakıyor Rabbim yeter ki ol desin güzelim bak bu 4. Deneme amh güzel olsa bile olmayınca olmuyorGüzel sizin benim 0.15
tek bir yumurtaya embriyo ya bakıyor Rabbim yeter ki ol desin güzelim bak bu 4. Deneme amh güzel olsa bile olmayınca olmuyor![]()
Evet canim sıkışık olduğumuz icin hepsi normal. Progesteron hormonu da yapıyor onuArkadaşlar yeni transfer oldum evdeyim ama devamlı idrara çıkma isteği var sizde de oldu mu neler yapmalıyım öneriniz var mı
Evet canim sıkışık olduğumuz icin hepsi normal. Progesteron hormonu da yapıyor onu
Merak etme canim normal bir süreçArkadaşlar yeni transfer oldum evdeyim ama devamlı idrara çıkma isteği var sizde de oldu mu neler yapmalıyım öneriniz var mı
Merhaba bende 15 ekimde transfer oldum belirtiniz varmı benimde 5bc genetikli embriyo 5. Gün embriyosuEvet dün 16.30’da transferim oldu. Tek embriyo, 5aa. 10 gün sonra test vereceğim. Sizin de dün olmuş galiba. Aynı güngüzel sonuçlar alalım inşallah.
Valla henüz hiçbir belirtim yok. Arada hapşırırken kaşığıma ağrı giriyor sadece. Bir de arada belim ağrıyor kalkarken falan.Merhaba bende 15 ekimde transfer oldum belirtiniz varmı benimde 5bc genetikli embriyo 5. Gün embriyosu
Valla henüz hiçbir belirtim yok. Arada hapşırırken kaşığıma ağrı giriyor sadece. Bir de arada belim ağrıyor kalkarken falan.
Kaçıncı kaliteydi senin kaç embriyoyduO da doğrubenim de hersey çok güzel geçti hoca çok umutluydu şimdi işte kalitesini arttırmalıyız diyor çünkü diyecek bir şey yok rezerv az biliyorduk dedi biliyordum ondan dolayı da zaten ben vitamin başlamıştım keşke o da bu verdiğini o zaman verseydi öyle bu işe başlasaydım
![]()
Evet bende olmuştu. Sanki iceride bir sivi kalmis gibi 2-3 gün sonra normale döndü. Bu sefer regl agrisi gibi kasik agrilari basladi. Sonra da zaten günde 3 litre su icmeye zorladigim icin de bolca tuvalete gidiyordum. Hormon ilaclarina uyumlanana kadar bu cok sık sürüyor. bence fitil yapiyor gibi geldi bana. Hala cok sık gidiyorum. Ama senin varmis gibi olup gelmiyorsa bir iki gün gözlemle sistit gibi bir sey olmasin.Arkadaşlar yeni transfer oldum evdeyim ama devamlı idrara çıkma isteği var sizde de oldu mu neler yapmalıyım öneriniz var mı
Hayırlı olsun pozitif haberini alırsın inşallahArkadaşlar yeni transfer oldum evdeyim ama devamlı idrara çıkma isteği var sizde de oldu mu neler yapmalıyım öneriniz var mı
Ben iğne kullanıyorum fitil vermediEvet bende olmuştu. Sanki iceride bir sivi kalmis gibi 2-3 gün sonra normale döndü. Bu sefer regl agrisi gibi kasik agrilari basladi. Sonra da zaten günde 3 litre su icmeye zorladigim icin de bolca tuvalete gidiyordum. Hormon ilaclarina uyumlanana kadar bu cok sık sürüyor. bence fitil yapiyor gibi geldi bana. Hala cok sık gidiyorum. Ama senin varmis gibi olup gelmiyorsa bir iki gün gözlemle sistit gibi bir sey olmasin.
Benim uygulandıbu nedir acaba
Belirti aramayıp moralinizi bozmayın burada ki çoğu pozitif arkadaşta belirti olmadıMerhaba bende 15 ekimde transfer oldum belirtiniz varmı benimde 5bc genetikli embriyo 5. Gün embriyosu