- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.061
Tşk ederimBelirti aramayıp moralinizi bozmayın burada ki çoğu pozitif arkadaşta belirti olmadıHayırlı olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederimBelirti aramayıp moralinizi bozmayın burada ki çoğu pozitif arkadaşta belirti olmadıHayırlı olsun
![]()
Bu arada siz beklerken bir yumurta kalitesini arttirma icin bir diyetisyen arastirabilirsiniz. Benim yaşım var bayağ. Bana da arkadaşım söylemişti tüp bebek öncesi bazi diyetisyenler bu konuda uzmanlasmislar. beslenme ve gida takviyeleri ile yumurta kalitesini arttirmaya yonelik listeler hazirliyorlar. Bu arada kesin ise yarayip yaramadigini ben daha bilmiyorum tabii. Bende sadece iki yumurta alabildiler ama kaliteleri iyiydi. En azindan buna şükür dedim. Bana diyetisyenin dedigi 3 ay öncesinde baslamamiz gerekiyordu benim tedaviyle birlikte ancak iki ay yetisebildim. Amh evet önemli ama her sey degil. Zaman kaybetmeyin bence önemli olan o.Güzel sizin benim 0.15
Himm bende progestan 200 mg fitil var günde 4 defaBen iğne kullanıyorum fitil vermedi
Fitil mi iğne mi sence Allah yardımcın olsunHimm bende progestan 200 mg fitil var günde 4 defa![]()
Bu yoruma katılıyorum. Geçen sene opu öncesi 3 ay bende diyetisyen ile çalıştım. Yumurtaliklarin hasar alabileceği bir ameliyata girecektim. Oncesinde bütün kozlarımi denemek istedim. Bence beslenme cok önemli. O süreçte hem sağlığım arttı hem kilo verdim normalde sık hasta olurum pek hastalanmadim bile. 4 yumurta donduruldu ikisi tutup kimyasal oldu bu son iki de de pozitifi cok şükür. Beslenme ve takviyeli üzerinde araştırma yapıp zaman kaybetmeden başlayın Allah yardımcınız olsunnBu arada siz beklerken bir yumurta kalitesini arttirma icin bir diyetisyen arastirabilirsiniz. Benim yaşım var bayağ. Bana da arkadaşım söylemişti tüp bebek öncesi bazi diyetisyenler bu konuda uzmanlasmislar. beslenme ve gida takviyeleri ile yumurta kalitesini arttirmaya yonelik listeler hazirliyorlar. Bu arada kesin ise yarayip yaramadigini ben daha bilmiyorum tabii. Bende sadece iki yumurta alabildiler ama kaliteleri iyiydi. En azindan buna şükür dedim. Bana diyetisyenin dedigi 3 ay öncesinde baslamamiz gerekiyordu benim tedaviyle birlikte ancak iki ay yetisebildim. Amh evet önemli ama her sey degil. Zaman kaybetmeyin bence önemli olan o.
Benim ilk tüp bebek denemem. Igne progesteron iceriyorsa hic kullanmadim. Tabii yumurta toplama zamaninda igneler oldum. Fitilin de kullanim zorlugu baska. Gunde defalarca günluk ped degistirmek gerekiyor. Belli bir sureden sonra fitil eriyip akiyor gibi gibi. Kullananlar varsa belki onlar cevap verebilir.Fitil mi iğne mi sence Allah yardımcın olsun
Güzel sizin benim 0.15
İleri yaş için vücudum bu protokole iyi yanıt verdi. Yaş 44, yumurta rezervi az, iğnelerle yumurta büyütürken kalitesizleştirmek yerine 7 gün klomen + pergoveris 3 ya da 4 gün ile opu.
Öncesinde 3 ay bunları kullandım
400 mg q10,
DHEA 75 mg,
Nadh,
Omega 3 1500mg,
Teatro
impryl ,
Nihan'ın bahçesi hayıt macunu ( sabah aç 1 tahta kaşık ile)
d-colefor (haftada 2 kapsül) 3 ay kullanım sonrası işlemler başladı. İşlemler başlayınca Teatro, hayıt macunu,dhea,nadh bırakıldı. Redostim başlandı. Bunların hepsi yumurta kalitesini arttırmak için.
Erkek infertilite problemimiz vardı. Onun içinde eşim 3ay North vital, proved plus kullandı. İşlemlere başladığım gün bu 2 vitamine sabah akşam klomen eklendi eşime.
+12024 mart en son bakıldı 0,657
3 ay böyle bir takviye bombardımanı yapıp öyle yeni tedaviye başlayın. Benden 4 yumurta toplandı. 4 ü döllendi. 4 ü de 5.güne geldi. Sayım artmadı belki ama kesinlikle yumurta kalitesi arttı.
Allah razı olsun canım darısı hepinize insalalhmaşallah gözün aydın
![]()
Benim de 4aa ileyle de olmadı. Düşük oldu 7 haftaya girerken. Nasip. Biz tüm önlemleri alalım sonra tevekkül edelimBende Allah tan kullandım 6 toplandı 3 ü olgun 2 si döllendi 5. Güne gitti ve birinin özellikle kalitesi çok iyiydi ama olmadı![]()
Benim de 4aa ileyle de olmadı. Düşük oldu 7 haftaya girerken. Nasip. Biz tüm önlemleri alalım sonra tevekkül edelim![]()
Adı nedir? Aynen moralini yüksek tut, çabuk atlat bu üzüntüyü. Kendini bir sonrakine konsantre et.Ne diyim canım benim Allah hepimize sabır versin nasip dediğin gibişimdi kullanacağım vitaminde okuduguma göre ağır bir şeymiş
benden de istemedi verdiği tarihte kontrole gittim alttan muayene ile istediği kalınlığa geldiğini söyleyerek 5 gün sonra transfer yapıcaz dedi ve yaptı ben de burda progestan değerine bakılanları görünce şaşırdım böyle birşeyden bihaber olduğum içinKızlar sizden transferden önce kan tahlili istedi mi doktor ne bileyim e2 progestan vs benden hiç bisey istemedi transferden önce direk rahim kalınlığına baktı gun verdi ilaçlarımı başlattı
Hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar merhaba bu sabah 09.30 da transfer oldum. 4aa kalite , 5.gün embriyosu. Heyecandan yerimde duramıyorum , nasıl bekleyeceğiz böyle![]()