• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Merhaba, transfer öncesi polip aldırmakta fayda var. 1 cm de çok küçük sayılmaz. Bir zararı yok ama bebeğin tutunmasını engelleyebiliyor, tutunsa da ilerde yer kaplayacağı için alınmasını öneriyor doktorlar. Hee tabi polip ile hatta büyük çikolata kistleriyle hamile kalıp doğuranlar da var. İçiniz rahat olsun diye aldırabilirsiniz 🙏🏻
1 ay da daha bekleyebilir miyim bilmiyorum biraz uıprantıg 3 hakkım var raporla yumurtalr Salı günü alınacak belki sağlıklı yumurtlama olur mu bilemiyorum

Doktorum çok zorlamadı sen bilirsin dedi ama tekrar iğne vurulmak istemiyorum ilk sürecim raporlu hastayım 3 hakkkm varmış bilmiyorum 1 ay da transferi bekleye bilirmiyim bilmiyorum kafam çok karışık şuan gebelik varmı sende polipten sonra ne zaman transfer oldun

önce opu oldum sonra histeroyla polip alındı 1 cmdi. Doktorum da biraz bana bıraktı gibi oldu,ben aldırdım.

Yok vermeyeceğim. Kan vermek beni çok strese sokuyor. Ama neden bilmiyorum kan vereceğim günün gecesinde böyle bir kasık ağrısı tutup duruyor. Psikolojik mi anlamadım 😅
Muhtemelen😅😅 sabahında bende kabizliktan ishale geçiş yapıyorum iyi oluyor bir nevi şifa 🤣

Doktorum çok zorlamadı sen bilirsin dedi ama tekrar iğne vurulmak istemiyorum ilk sürecim raporlu hastayım 3 hakkkm varmış bilmiyorum 1 ay da transferi bekleye bilirmiyim bilmiyorum kafam çok karışık şuan gebelik varmı sende polipten sonra ne zaman transfer oldun
Bence de hiç riske atmayın rahminiz histereskopi de tertemiz olsun embriyonuz sağlıklı ortama koyulsun daha iyi olur . 1 2 ay gecikmeden birsey olmaz acele etmeden itidalli sakın dikkatli ilerlemek çok yarariniza olur sonra ahh aldirsaydim demeyin

kızlar benim beşinci günü bitti altıncıya girdim ama hiç belirtim yok tutmadı kesin diyorum hatta bu kadar da belirtisizlik yani ilki kimyasal oldu ama onda ağrı batma göğüste hassasiyet olmuştu bunda hiç hiçbir şey yok sıfır :(

kızlar benim beşinci günü bitti altıncıya girdim ama hiç belirtim yok tutmadı kesin diyorum hatta bu kadar da belirtisizlik yani ilki kimyasal oldu ama onda ağrı batma göğüste hassasiyet olmuştu bunda hiç hiçbir şey yok sıfır :(
Ben de aynısını yazmak ve sormak için girdim foruma. İlki kimyasaldı benim ve kasık ağrım bel ağrım çok olmuştu. Bugün t+4. Gün bitti. Geçenki transferimde 5. Gün çok ağrım olmuştu yatamayacak kadar çoktu hem de. Şuan henüz hiçbir şey hissetmiyorum. Beşinci güne yeni girdim. Çok hissizim…

Benim transferim 10 ekim yarın kan testim var

Kızlar POZİTİF 🤲 ❤️ Allahım şükürler olsun 🧿
Canım çok sevindim hayırlı olsun 🧿

Bu konuyu açarken hep birlikte heyecanımızı, sevinçlerimizi paylaşalım merak ettiklerimizi daha tecrübeli olanlardan öğrenelim istedim.
Nitekim de öyle oldu Hepinize bu yolculukta teşekkür ediyorum ve şans diliyorum ❤️
Yarın kan testimi vereceğim sizin de dualarınıza talibim 🤲 Hamilelerin duası tez zamanda kabul olur derler 🥰

Ey duaları duyan Rabbim,
Kalplerini birbirine kenetleyen bu güzel kadınları huzurunla sar.
Onlar birbirleri için, aynı umutla, aynı dilekle dua ediyorlar:
Bir can, bir nefes, bir mucize dileğiyle…

Her birinin kalbine sabır, bedenine güç, ruhuna ışık ver.
Bekledikleri o güzel haberi, rahmetinle, kolaylıkla ulaştır.

Birinin duası diğerine vesile olsun,
Birinin gözyaşı diğerinin gülüşüne dönüşsün.
Ve bir sabah, hepsi “oldu” diye fısıldasın birbirine —
İnançla, sevinçle, şükürle…

Ey Kudret Sahibi,
Kalplerinden eksik etme umudu.
Dualarını kabul eyle, yollarını nurla doldur.
Bahar arkadaşımızın ve biz bekleyenlerin emeklerini boşa çıkarma.
Küçük bir can, küçük bir kalp, onun rahmine senin izninle yerleşsin.

Amin 🤍

Yarın inşallah bu listeye pozitif olarak giriş yaparım 🙏

1760822886035.webp

Canım çok sevindim hayırlı olsun 🧿

Bu konuyu açarken hep birlikte heyecanımızı, sevinçlerimizi paylaşalım merak ettiklerimizi daha tecrübeli olanlardan öğrenelim istedim.
Nitekim de öyle oldu Hepinize bu yolculukta teşekkür ediyorum ve şans diliyorum ❤️
Yarın kan testimi vereceğim sizin de dualarınıza talibim 🤲 Hamilelerin duası tez zamanda kabul olur derler 🥰

Ey duaları duyan Rabbim,
Kalplerini birbirine kenetleyen bu güzel kadınları huzurunla sar.
Onlar birbirleri için, aynı umutla, aynı dilekle dua ediyorlar:
Bir can, bir nefes, bir mucize dileğiyle…

Her birinin kalbine sabır, bedenine güç, ruhuna ışık ver.
Bekledikleri o güzel haberi, rahmetinle, kolaylıkla ulaştır.

Birinin duası diğerine vesile olsun,
Birinin gözyaşı diğerinin gülüşüne dönüşsün.
Ve bir sabah, hepsi “oldu” diye fısıldasın birbirine —
İnançla, sevinçle, şükürle…

Ey Kudret Sahibi,
Kalplerinden eksik etme umudu.
Dualarını kabul eyle, yollarını nurla doldur.
Bahar arkadaşımızın ve biz bekleyenlerin emeklerini boşa çıkarma.
Küçük bir can, küçük bir kalp, onun rahmine senin izninle yerleşsin.

Amin 🤍

Yarın inşallah bu listeye pozitif olarak giriş yaparım 🙏

Eki Görüntüle 3660987
Hayirli haberlerle gelceksin Allah'ın izniyle adaşım duam seninle🤲🤲🤲

Ben de aynısını yazmak ve sormak için girdim foruma. İlki kimyasaldı benim ve kasık ağrım bel ağrım çok olmuştu. Bugün t+4. Gün bitti. Geçenki transferimde 5. Gün çok ağrım olmuştu yatamayacak kadar çoktu hem de. Şuan henüz hiçbir şey hissetmiyorum. Beşinci güne yeni girdim. Çok hissizim…
Canim benim hala belirtim yok bence cok kişiden kişiye değişen bir durum. Gönlünü ferah tutmaya çalış diyeceğim ama ne kadar zor oldugunu biliyorum. Allah yardimciniz olsun guzel haberlerini alalım insallah

şöyle teselli ediyorum biraz önceki ilkti rahim alışıyordu belki tepki verdi şimdi yabancı olmadığı bir durum belki o yüzden diyeceğim ama tabiki bu bir yorum umarım tutunmuşlardır güzel haberler alırız

Kızlar bende 22 ekimde transfer olucam inş şimdi itinayla ilaçlarımı içmekteyim:) o kadar çok ki kafam karışacak unutucam diye tedirgin oluyorum 🤭
Benim kalite 5. Gün 2bc diğeri daha düşük kalite ikisi de transfer edilecek bilmiyorum kalite işine çok takılmak istemiyorum ama çok da umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yasamayaym diye . Embriyo glue intralipid serumda yaptiricam artık ama iste embriyo kalitesizse diye endişeleniyorum inş tutar bu şekilde bi kalitede transfer olup pozitif olan var mi
Benim de 21 Ekim beraber bekleyelim🌺

Benim de 5. Günüm bende de belirti yok bekleyeceğiz bakalım biraz daha inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲🏻

Back
X