• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Canım çok sevindim hayırlı olsun 🧿

Bu konuyu açarken hep birlikte heyecanımızı, sevinçlerimizi paylaşalım merak ettiklerimizi daha tecrübeli olanlardan öğrenelim istedim.
Nitekim de öyle oldu Hepinize bu yolculukta teşekkür ediyorum ve şans diliyorum ❤️
Yarın kan testimi vereceğim sizin de dualarınıza talibim 🤲 Hamilelerin duası tez zamanda kabul olur derler 🥰

Ey duaları duyan Rabbim,
Kalplerini birbirine kenetleyen bu güzel kadınları huzurunla sar.
Onlar birbirleri için, aynı umutla, aynı dilekle dua ediyorlar:
Bir can, bir nefes, bir mucize dileğiyle…

Her birinin kalbine sabır, bedenine güç, ruhuna ışık ver.
Bekledikleri o güzel haberi, rahmetinle, kolaylıkla ulaştır.

Birinin duası diğerine vesile olsun,
Birinin gözyaşı diğerinin gülüşüne dönüşsün.
Ve bir sabah, hepsi “oldu” diye fısıldasın birbirine —
İnançla, sevinçle, şükürle…

Ey Kudret Sahibi,
Kalplerinden eksik etme umudu.
Dualarını kabul eyle, yollarını nurla doldur.
Bahar arkadaşımızın ve biz bekleyenlerin emeklerini boşa çıkarma.
Küçük bir can, küçük bir kalp, onun rahmine senin izninle yerleşsin.

Amin 🤍

Yarın inşallah bu listeye pozitif olarak giriş yaparım 🙏

Eki Görüntüle 3660987
Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏❤️🌺 Tüm dualarımız kabul olsun inşallah 🙏

21 ekimde kan ver dedi doktor ama sanırım yarın gidip verecem dayanamıyorum korkuyorum da🫣🥹
Bana da 25 Ekim dendi :) benim biraz yaşım da var 15 yaşında kızım var :) nasip artık inşallah rabbime havale edeceğiz tevekkül.. hakkında hayırlısı afiyetle olsun senin de bende sabredemezdim mutlaka çıkar yarın haber ver bize de 😌

Bana da 25 Ekim dendi :) benim biraz yaşım da var 15 yaşında kızım var :) nasip artık inşallah rabbime havale edeceğiz tevekkül.. hakkında hayırlısı afiyetle olsun senin de bende sabredemezdim mutlaka çıkar yarın haber ver bize de 😌
Teşekkür ederim amin inşallah vardır allahım ben 27 yaşındayım ilk tüp bebek deneyimim bana dua edermisin 🥹🥰yarın kan verince haber veririm size

Merhaba bende 15 ekimde oldum, 5aa 5. Gün embriyosu test yapmayı düşünüyor musunuz bugün 3. Gün dayanamayıp yaptım negatif. Erken davrandım biraz
Merhaba 3. Gün çok erken farklı transferimde 6. Gün yapmıştım pozitifi görmüştüm o da 5. Gün embriyosuydu kandada pozitifti 6. Haftada kaybettim ama bebeğimi bu sefer bakalım yine yapacağım bugün 4. Gün transfer gününü saymazsanız sizinde 4. Gününğz 15 ekimde transfer olduğunuz için

Kızlar özel bir soru ama özür dileyerek soruyorum 🙈artık burda herseyi paylaşır destek yardım fikir arıyoruz . Simdi benim 22 ekim transferim olacak bugün ağda yapsam mi tahriş hassasoyet vs olurda o bolge enfekte olur mu diye tereddüt ettim transfere de az kaldı bu noktayı hiç düşünemedim ne dersiniz sizce ?

Back
X