• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Hiç iğnelerden alerji olan var mı hanımlar ? Ben göbekten iğneyi bıraktım 2 gündür hastaneye gidip kalçadan vuruluyorum kan sulandırıcıyı da koldan vuruyorum aşırı derece de kızarıklık kaşıntı yaptı bende göbekte sonra vücudumu sarmaya başladı döküntü gibi :( baya kötü oldum bugün 5. Günüm ama zor geçiyor bu sebepten :(

Aslinda kaliteli olup olmadığını kimse tam bilemez bazen çok iyi görünen embriyolar tutmuyor ya da daha düşük derecelendirme embriyo tutuyor aslında bu tutma olasılıkları hanginda bir parça bilgi veren veriler. Muhtemelen sizin yaşınız 35 üzeri ise kaliteli embriyo olmadığını düşünmüş olabilir doktor. tabj vit kullanjn bunhn yaninda bence 2. Transferinize mutlaka hsg histeroskopi yaptirmadiysanjz yaptırın derim zaman cok hizli belli bjr yaştan sonra her dk kıymetli zaman kaybetmemek için riske atmayın emin olun derim . Azitro evet olası bi enfeksiyon için veriliyor varsa bile zaten kurutmuştur ilaç şuan ki surec için içiniz rahat olsun olan olmuş artık. Dinlenmenize bakın kafanızı dağıtın düşüne düşüne insan daha çok üzülüyor
Evet 39 yaşındayım bir de ben de normalde de hiç gebelik olmadı vücut yabancı gördü attı belki de çünkü ben zaten Amh düşük çıktığından beri daha da bakıyorum kendime spor yeme içme vitaminler demek onlar olmasa ne olacak gerçi sigara alkol benim gibi bakmayanlara da nasip ediyor Allah… ne gelirse Allah tan diyorum ama üzüldüm baya

Şimdi nasılsın canım
Suanda da neden olmadı diye isyan modundayim canım rüya gibiydi o süreç hiç zorlanmadım ailecek çokta emindik ama bir yanımda hissetmiyor gibiydi zaten ben dolu dolu adet belirtisi yaşadım o süreçte şimdi de adetin gelmesini bekliyorum psikolojim darma duman kalbimi alıp sıkıyorlar sanki

Suanda da neden olmadı diye isyan modundayim canım rüya gibiydi o süreç hiç zorlanmadım ailecek çokta emindik ama bir yanımda hissetmiyor gibiydi zaten ben dolu dolu adet belirtisi yaşadım o süreçte şimdi de adetin gelmesini bekliyorum psikolojim darma duman kalbimi alıp sıkıyorlar sanki
Doktor bu süreçte ulaşmadı sanırım kendini üzme nasip bende 2 aydır uğraşıyorum bu ayda artık yoruldum üst üste inşallah değer pozitifi görürüm

Kızlar son durum bu şekilde.
Tüp bebek işlemlerini özelde yapıp pozitifi gören arkadaşlar sürece özelde mi devam edeceksiniz?
Bu ilaçlara daha ne kadar devam edeceğiz?
Bugün doktora test sonucunu ilettim. Yarın tekrar clinoleic serum alacaksın dedi, bu durumu yaşayan oldu mu?

Esmeren Esmeren K Kittylovers D damybe P Paradisee Busraa3 Busraa3 G glbhr18 S Seray Seray B Blackmore7

1760890959138.webp

Sizinle aynıyız🥰 benim test günüm 25 Ekim olarak verildi, sizin ?
Bana da 25 Ekim denildi. 10. Gün oluyor. İlk transferde 8. Gün öğrenmiştim sonrası iyi ilerlemedi ama varsa 8. Günde belli oluyor yani. Eğer 5. Gün embriyosuysa. Dayanamazsam 23’ünde yaparım belki. Siz ne zaman yapacaksınız?

Tüp bebek işlemlerini özelde yapıp pozitifi gören arkadaşlar sürece özelde mi devam edeceksiniz?
Bugün doktora test sonucunu ilettim. Yarın tekrar clinoleic serum alacaksın dedi, bu durumu yaşayan oldu mu?

Esmeren Esmeren K Kittylovers D damybe P Paradisee Busraa3 Busraa3 G glbhr18 S Seray Seray B Blackmore7

Eki Görüntüle 3661194
Ben pozitif çıkınca 1 daha aldım bu hafta perşembe son dozu 4.dozu alacağım

Eki Görüntüle 3661194
12.haftaya kadar devam ediyor ilaçlar. Ben özel de kendi doktoruma devam edeceğim.

Eki Görüntüle 3661194
Bana hiç serum demediler canım ilaca aynen devam dediler deger yükselince kese görmeye gitcez benim hemşire genelde 35. Haftaya kadar devam eder iğneler dedi üç aylık olana kadar da haplar devam eder dedi çok öncesinde sormuştum ama ben bunları şimdi ne derler bilmiyorum maddiyat el verirse aynı yerde aynı doktorla devam etmek istiyorum

Eki Görüntüle 3661194
Ben doktor konusunda araştırma yapıyorum açıkçası. Kese randevusundan sonra doktorum bakmiyormuş. Kalp randevusu kadin doğum kısmına giriyor dediler kliniği arayıp sorduğum zaman. Yarın bugünkü sonucum ile arayacağım bende kese randevusu isteyeceğim. O arada da gidebileceğim bir kaç doktor ile mi gorussem diyorum. İşin bu kısmını hiç düşünmemiştim cok hazırlıksız yakalandim😅 ilaçlar benimde cok merak ettiğim bir konu onu da yarin hemşireme soracağım bi.
Siz ne düşünüyorsunuz nasıl yapacaksınız?

Doktor bu süreçte ulaşmadı sanırım kendini üzme nasip bende 2 aydır uğraşıyorum bu ayda artık yoruldum üst üste inşallah değer pozitifi görürüm
Benim zorumla 2. Gün aradi kalite falan dedi insan ilgi bekliyor tabi onlar öyle bakmıyorlar sanıyorum hemşire üzgünüm olumsuz dedi kontrole gelirsin adet bitince dedi o kadar
Zoi max verdi bende zaten bu olaydan önce pro women , doktor MFK , Omegapa falan kullandım.ins mutlu haberi en kısa zamanda alırız Allah yardımcımız olsun
Senin ilk miydi canım bakalım bana da hemen başlamayabiliriz dedi ben aramadı ya taktım biraz bir de hormonlar çılgın tabi başka birine mi gitsem dedim ama sil baştan olacak

Ben doktor konusunda araştırma yapıyorum açıkçası. Kese randevusundan sonra doktorum bakmiyormuş. Kalp randevusu kadin doğum kısmına giriyor dediler kliniği arayıp sorduğum zaman. Yarın bugünkü sonucum ile arayacağım bende kese randevusu isteyeceğim. O arada da gidebileceğim bir kaç doktor ile mi gorussem diyorum. İşin bu kısmını hiç düşünmemiştim cok hazırlıksız yakalandim😅 ilaçlar benimde cok merak ettiğim bir konu onu da yarin hemşireme soracağım bi.
Siz ne düşünüyorsunuz nasıl yapacaksınız?
Bizimde bu süreçte maddi olarak baya yıprandığımız için değiştirmeyi planlıyorum. Çünkü sürekli ekstra birşeyler çıkıyor hesapta olmayan. Yani bize paket dışında şunu da yaptırmamız gerekiyor bunu da diyerek liste dışı bir sürü giderlerimiz oldu. Hatta verilen ilaçlar bile özel olarak geçtiği için SGK karşılamıyor. En basitinden eczaneye oksapar almaya gittiğimizde bunu aile hekimine yazdırsanız 100₺ şuan 1000₺ alıyorsunuz diye eczane uyardı. Yani bunun bilgisini bile vermediler bize. Gereksiz yere bir sürü paralar saçtık. Hassas bir konu tabi heyecanlıyız haliyle sorgulamıyoruz bir çok noktada.
Şimdi endişem bu sürece özelde devam etmesem ilaçlar ne kadar kullanılacak nasıl olacak bu süreci kim takip edecek. Devlet hastanesi ilgilenecek mi bilemiyorum.
Senin de söylediğin gibi bir sürü cevapsız soru.

Kızlar yardım edin çatlayacak gibiyimmmm geçen hafta cumartesi yumurta toplandı 45 tane başlık açtım ama kimse görmedi yurt dışında yaşıyorum normalde Türkiye’ye geldim tüp bebek için rahmimde ve karın boşluğumda hafif su toplama gördü doktor şiştim şiştim şiştin 14 kg fazlayım şuan doktor ilaç verdi içiyorum ama sığamıyorum içine resmen orta derece ohss oldum bence böyle bişeyler yaşayan var mı

Benim zorumla 2. Gün aradi kalite falan dedi insan ilgi bekliyor tabi onlar öyle bakmıyorlar sanıyorum hemşire üzgünüm olumsuz dedi kontrole gelirsin adet bitince dedi o kadar
Zoi max verdi bende zaten bu olaydan önce pro women , doktor MFK , Omegapa falan kullandım.ins mutlu haberi en kısa zamanda alırız Allah yardımcımız olsun
Senin ilk miydi canım bakalım bana da hemen başlamayabiliriz dedi ben aramadı ya taktım biraz bir de hormonlar çılgın tabi başka birine mi gitsem dedim ama sil baştan olacak
Benim geçen ay ilk denemdi 2 yumurta gördü bi tane büyüdü sonra yumurta toplama oldu 1 yumurta sevinçle evde bekliyorum 1 saat sonra arandım yumurtam boş çıkmış bi sonraki regl de başladım transferin 3.günü 2 aydır psikolojik olarak değişik durumdayım bi öncekinde aileme söyledim şimdi kimseye söylemedim

Benim ilk tüp bebek denemem. Igne progesteron iceriyorsa hic kullanmadim. Tabii yumurta toplama zamaninda igneler oldum. Fitilin de kullanim zorlugu baska. Gunde defalarca günluk ped degistirmek gerekiyor. Belli bir sureden sonra fitil eriyip akiyor gibi gibi. Kullananlar varsa belki onlar cevap verebilir.
Aaahhhh ewet en sinir bozucu yani fitilin 2 saat yatis kalkinca akintilar 😱

Back
X