• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

pgt li 2 adet 2 aa. Biri 2 AB idi ama transfer için çözdürdüklerinde o da 2aa oldu dediler. Ikizlerim vardı. İkinci evlilik şimdi yine nasipse ikizlerim olacak. Erkek Infertilitesi, yas 44.bhna da şükür 5. Ve son denememizdi. Elimizde başka embriyo kalmamıştı. Yeniden başlamayacaktık. Şükürler olsun Rabbime.
Maşallah barekallah 2 embriyosu olan 41 yaşında bana umut oldunuz 🥰

hayırlı olsun 😇

Ben 6. gün sabah ilk idrarla yaptım negatif. 17 sinde 3. gün çift transferim var. Ama hiçbir belirm olmadığı için zaten umutsuzca yaptım. Olsaydı bişiyler silik milik benim de cıkardı diye düşünüyorum.

Ben elendim gibi kalan arkadaşlarıma başarılar dilerim 🥹
6.gun adet zamanında leke geldi bende yaptım hemde kanda sağlık kabininde yapılan testte sonuç 10 Dk çıkıyor negatif dedi. Bugün test günüm verdim 1 saatte inşallah pozitifi görürüm 🤲

6.gun adet zamanında leke geldi bende yaptım hemde kanda sağlık kabininde yapılan testte sonuç 10 Dk çıkıyor negatif dedi. Bugün test günüm verdim 1 saatte inşallah pozitifi görürüm 🤲
Kacıncı gün embriyosu siizn ? 10 dak da kanda sonuç çıkması da ilginç geldi. Bende lekelenme falan da yok. Umarım pozitifi görürsünüz
🙏

Bunu en başa sabitleyemiyor musun ?
canım kendine bir tablo oluştur istersen ben açtığım konuda transfer sürecinde olan ve neticelenen arkadaşlar için kendimce bir tablo oluşturdum zamanım oldukça takip etmeye ve güncellemeye çalışıyorum.
Bunun yanı sıra olarak rica edenleri de listeye ekliyorum bunu yapmak zorunda olduğum için değil kendi istediğim için yapıyorum. Sağ üst köşede favorile kısmı var oradan favorilere alıp açmak istediğinde açıp bakabilirsin.

İkizlerim olacak yine 🙏🧿👯💕
Rabbime şükürler olsun🙌
Hayırlı olsun canım 🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah 🙏

1761215456069.webp

canım kendine bir tablo oluştur istersen ben açtığım konuda transfer sürecinde olan ve neticelenen arkadaşlar için kendimce bir tablo oluşturdum zamanım oldukça takip etmeye ve güncellemeye çalışıyorum.
Bunun yanı sıra olarak rica edenleri de listeye ekliyorum bunu yapmak zorunda olduğum için değil kendi istediğim için yapıyorum. Sağ üst köşede favorile kısmı var oradan favorilere alıp açmak istediğinde açıp bakabilirsin.
Diğer gruplarda başta sabit oluyordu sanki de ondan dedim. Yo kendime saklayacak bir durum yok. Ne yapacağım ki saklayıp? Grubun başında oluyor genelde böyle şeyler ama olmuyorsa da sorun değil. Ben fikrimi söyledim be acaba ben mi göremiyorum diye sordum

Teşekkür ederim motive edici cevabın için. O an bi üzüldüm ama geçti yapıcak bişiy yok suan bu modda işime konsantre olmaya çalışıyorum .

İnşallah ben yanılyorumdur da şok olup mutlu olurum. Ben de sürekli ağlamaklı haldeyim de üzüntüden daha cok hormonlardan sanırım. Umarım sen de bu denemende sağlıkla ilerlersin. Ben gene 6. güne kadar iyi tuttum kendimi test yapmayarak da işte cidden beklemesi cok zor diyodu herkes su süreçte öyleymiş.
Evet cokk zor beklemek. rabbim içinize ferahlık versin. Baska bir hanımda yazmış onunda çıkmamış daha erken çünkü.İşinize odaklanın düşünmemeye çalışın. Cok erken daha bende normalde diger 2sinde dayanamadım. Ama bu sefer zamanında yapma kararı aldım. Saglikliysa ve ilerlerse şayet yuksek bir degerle ögrenip içimin rahat olmasını istiyorum. Yoksa da yoktur zaten herşeyin bir zamanı var.demek ki zamanı değilmiş dicem eğer olmazsada. Nasip kısmet. Biz elimizden geleni yaptık. Umarım bekleyen herkes güzel haber alır.

Back
X