• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Hanımlar pozitif sonuçtan sonra progestan dex e devam ediyor musunuz ? Benim sonuç günüm cumartesi perşembe son ampulü kullaniyorum cumaya kalmıyor acaba napsam kanı 1 gün önce mi versem negatif olursa 6 amp elimde kalicak . Ne önerirsiniz
3. Aya kadar kullanılıyor diye biliyorum ama en iyi cevabı doktorunuz verecektir

Dün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor :KK5:
2 hafta sonra kalp atışı kontrolü var 🌸
1761469311934.webp

Paket fiyatları hakkında bilginiz var mı rica etsem yazabilir misiniz
Medical park emsey ve medicana dan aldım medical park pendik maltepe gebze paket içerikleri ve fiyatlar değişiyor emseyde 50.000₺ sadece doğum paketsiz medicalin paketlerinde baba chechk up anne baba akşam yemeği lohusa şerbeti bebek testleri yoğun bakım vs birsürü paket içeriği var 100.000₺ hepsi çeşitli arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz bilgi veriyorlar

Merhaba hanımlar 6. Gün 63,4 8. Gün 161 10. Gün 354 olan betam bugün 533 çıktı %120 olan artış %50 de kaldı çok korkuyorum kimyasala dönüyor diye 😭

Back
X