- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.281
Needen aldin canim eczanemi online mi?Ben saddce predictor ile yaptim canim pozitifleri hep orada gordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Needen aldin canim eczanemi online mi?Ben saddce predictor ile yaptim canim pozitifleri hep orada gordum
3. Aya kadar kullanılıyor diye biliyorum ama en iyi cevabı doktorunuz verecektirHanımlar pozitif sonuçtan sonra progestan dex e devam ediyor musunuz ? Benim sonuç günüm cumartesi perşembe son ampulü kullaniyorum cumaya kalmıyor acaba napsam kanı 1 gün önce mi versem negatif olursa 6 amp elimde kalicak . Ne önerirsiniz
Anlayamadimİlk ne zaman yaştınız kaçıncı gün embrıyo idi
Amin teşekkürlerMerhabalar bende dün 24 ekimde transfwr oldum
Heyecanla surecinizi okudum hersey gonlunuzce olsun
İstanbuldayım pendikte medical park bölge hastanesi yüzyıl hastanesi emsey hastanesi hepsi doğum paketi olarak fiyat veriyorHangi hastanelerde doğum paketleri var İstanbul’da mısınız
Fotoğrafı var mı atabilir misiniz acabaIki gunde bir yapmistim evet gordum cok sukur sonra da kan vermistim
Paket fiyatları hakkında bilginiz var mı rica etsem yazabilir misinizİstanbuldayım pendikte medical park bölge hastanesi yüzyıl hastanesi emsey hastanesi hepsi doğum paketi olarak fiyat veriyor
Medical park emsey ve medicana dan aldım medical park pendik maltepe gebze paket içerikleri ve fiyatlar değişiyor emseyde 50.000₺ sadece doğum paketsiz medicalin paketlerinde baba chechk up anne baba akşam yemeği lohusa şerbeti bebek testleri yoğun bakım vs birsürü paket içeriği var 100.000₺ hepsi çeşitli arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz bilgi veriyorlarPaket fiyatları hakkında bilginiz var mı rica etsem yazabilir misiniz
InternettennNeeden aldin canim eczanemi online mi?
Gozunuz aydinn dun kac haftaliktinizDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
2 hafta sonra kalp atışı kontrolü var
Eki Görüntüle 3664479
YaaaaeeeeewDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
Eki Görüntüle 3664479
Çok sevindim maşallah sübhanallahDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
Eki Görüntüle 3664479
Ayy ne güzel haber bu çok sevindimDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
Eki Görüntüle 3664479
Çok heyecanlandım yorumunuzu okuyunca inşallah benim embriyolarım da tutunmuştur çok istiyorum ikizDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
Eki Görüntüle 3664479
Endişe etmeyin, dalgalanmalar oluyor, çok erken başlamışsınız baktırmayaMerhaba hanımlar 6. Gün 63,4 8. Gün 161 10. Gün 354 olan betam bugün 533 çıktı %120 olan artış %50 de kaldı çok korkuyorum kimyasala dönüyor diye![]()
Testi kaçıncı gün yaptınız.embrıyo kaçınca gundüAnlayamadim
Allahım sağlıkla kavuştursun bebeklerinize, çok sevindim. Rabbim sevinçlerimizi tamamına erdirsinDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
Eki Görüntüle 3664479
Gözünüz aydın olsun çok sevındım sizin adınıza sağlıkla gelsinler.Beliritniz var mıydı?kacıncı gün test yapmıştınızDün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor
Eki Görüntüle 3664479