- Konu Sahibi baharinadasi
- #3.061
Hadi bakalım güzeli sonuçlarını bekliyoruz bende öğlen kan vermeye gideceğimEvet 9.10da verdim 11 gibi sonuclsnmis olur ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım güzeli sonuçlarını bekliyoruz bende öğlen kan vermeye gideceğimEvet 9.10da verdim 11 gibi sonuclsnmis olur ins
Tanecik seninle hep aktif yazisiyoruz ya ayni gunuz felan cok hafizima yerlestinHadi bakalım güzeli sonuçlarını bekliyoruz bende öğlen kan vermeye gideceğim
Kızlar bende 27 ekimde transfer oldum hadi inşallah güzel sonuclar alırız hepimizMerhaba bende 27sinde transfer oldum güzel haberleri birlikte alırız umarım![]()
Selamlar, ben de 27 ekimde transfer oldumm :) hepimiz birlikte güzel haberler alalımKızlar bende 27 ekimde transfer oldum hadi inşallah güzel sonuclar alırız hepimiz
İnşallah doğum haberlerimizi de yazarım ben doğum paketleri bakmaya başlayacağım.Tanecik seninle hep aktif yazisiyoruz ya ayni gunuz felan cok hafizima yerlestin
Aklimdasin sendede haber bekliyorum![]()
Merhbalar bende 30 ekimde çift embriyo transferi oldum.5.gün 4aa ve 4ab .regl ağrım var sizde durumlar nasıl .kaset test yaptınız mı?Merhabalar 30 ekimde transfer oldum ben de cift embriyo. Kendimi dinliyorum bi degisiklik yok ama İnsallah hayirli sonuclar aliriz
Az önce çay içerken bunu düşündüm neden yasak acaba diye.ben içtim.cay ya kahve hiç içmedim ama çayı biraz açık olacak şekilde içtimKızlar ya çay kahve işini nasıl yapıyorsunuz ? Kahveyi bıraktım ben ama çay canım çok istiyor bir bardağı aşıyırum bazen büyük büyük bardakta açık içiyorum .
Hadi inşallah güzel haberler alın inşallahEvet 9.10da verdim 11 gibi sonuclsnmis olur ins
Herhangi bir belirtiniz var mıSelamlar, ben de 27 ekimde transfer oldumm :) hepimiz birlikte güzel haberler alalım![]()
Ben günde bi kere çay yada kahve içiyorum gerisini hep kafeinsiz kahvem var öyle hallediyorum hatta bazen hiç çay içmiyorum full kafeinsiz içiyorum espresso ya da filtre farketmiyo kafeinsiz içmeye çalışıyorum ama mümkün mertebe. Kafein olduğu için ve kafeinin kan sulandırıcının etkisini azalttığı için önermezler çay kahveyi ben kafeinsiz olanını temin etmekle buldum çözümiKızlar ya çay kahve işini nasıl yapıyorsunuz ? Kahveyi bıraktım ben ama çay canım çok istiyor bir bardağı aşıyırum bazen büyük büyük bardakta açık içiyorum .
Bir kaç gün önce kasık ağrısı olmuştu ama şuan yok. Yerleşme kanaması vs de olmadı. Açıkcası çok bir belirtim yok diye korkuyorumHerhangi bir belirtiniz var mı
Bir kaç gün önce kasık ağrısı olmuştu ama şuan yok. Yerleşme kanaması vs de olmadı. Açıkcası çok bir belirtim yok diye korkuyorum
Sizin var mı?Herhangi bir belirtiniz var mı
Sağlıcakla katlansınKızlar merhabalar transferimin 7. Günü kan değerim 155.9 çıkmıştı. Dün 10. Günüydü transferimin kan verdim sağlık ocağında bugün çıkmış 565 değerim![]()
Ay masallaaah erken vermişsiniz iyi cesaret yaa maşallah ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar merhabalar transferimin 7. Günü kan değerim 155.9 çıkmıştı. Dün 10. Günüydü transferimin kan verdim sağlık ocağında bugün çıkmış 565 değerim![]()
Ay teşekkür ediyorum benim de var kafeinsiz kahvem kapsül şeklinde. dayanamazsam onu içerim ben deBen günde bi kere çay yada kahve içiyorum gerisini hep kafeinsiz kahvem var öyle hallediyorum hatta bazen hiç çay içmiyorum full kafeinsiz içiyorum espresso ya da filtre farketmiyo kafeinsiz içmeye çalışıyorum ama mümkün mertebe. Kafein olduğu için ve kafeinin kan sulandırıcının etkisini azalttığı için önermezler çay kahveyi ben kafeinsiz olanını temin etmekle buldum çözümi