• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar herkese selam. Benim bir sorum olacaktı. Haziran ve Temmuz aylarında peş peşe transfer oldum ikisinde de negatif sonuç aldım. Embriyoları PGT’ye göndereceğiz ama araştırmalarım sonucu karyotip testi, trombofili ve bağışıklık testi istemişler. Benim doktorum istemedi ama hem pgt’ye gönderip hem de bu testleri yaptırmama gerek var mı sizce?
Pgt dışında başka test istenmedi benden

Benim ilk gebeliğimde 12.gün ilk testim 2.80 di. Bir hafta sonra 200 olmuştu. Kişiden kişiye değişir yükselecektir diye düşünüyorum içiniz rahat olsun.
T+6 da dün kan testi verdim negatif çıktı 4aa 5.gun embriyosuydu hayal kırıklığı oldu elim kolum kalkmıyo çok üzüldüm 5.ve 6. günde lekelenmem olmuştu bugün t+7 deyim yükselir mi

Yükselmese bile sizin gibi kalbi güzel insanların umut verici mesajları iyi geliyor.. inşallah öyle olur sabahtan beri ağlıyorum eşimde kızıp duruyo ama kendimi tutamıyorum 🥺
Hepimiz bazı zor süreçlerden geçiriyoruz. Tüp bebek süreci her aşaması çok stresli.Korku, merak, heyecan ve umudu bir arada yaşamak kolay değil bizler için.Çoğumuzun 2.3. Denemesi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Umut olmazsa olmazımız. Üzülmeyin tatlı canınızı sıkmayın. Sağlıklısınız ve herşey mümkün 🙏🌸

Benim de iki kese görüntü birinin gelişimi geriden geliyor. Birince kalp atışı göründü birinde sadece yolk. Kasık ağrıları , bel ağrıları devam ediyor.

Hepimiz bazı zor süreçlerden geçiriyoruz. Tüp bebek süreci her aşaması çok stresli.Korku, merak, heyecan ve umudu bir arada yaşamak kolay değil bizler için.Çoğumuzun 2.3. Denemesi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Umut olmazsa olmazımız. Üzülmeyin tatlı canınızı sıkmayın. Sağlıklısınız ve herşey mümkün 🙏🌸
Daha bebeğimi yeni kaybettim düşük yaptım 12 haftalıkken buna umut etmiştim 4 senedir evliyim hastanelerde geçti emeklerim aklıma geldikçe kemiklerim sızlıyo.. rabbim hepimizin yolunu kolay eylesin çok teşekkür ederim sağolun

Back
X