elif ablam öncelikle sekermi seker smil icin tsk ederim bayildim ellerine saglik benim adimada bi smil var artik yasasinzemuszemus
ne mutlu bana libyanayla ayni esitlikde seviliyorum
herkeze cok cok tskler
gercekden eglenceli bir anket cikdi yine ortaya
_HaYaTiM_ olabilirdin tabii bende aday olmak istiyorum diye mesaj çekmen veya bir arkadaşının seni mesajla önermesi yeterli.Çeşitlilik açısından daha önce 1. olmuş arkadaşlarımnızı en azından birkaç ay oylamaya koymamayı düşündüm bilmem sizcede uygunmu
_HaYaTiM_ olabilirdin tabii bende aday olmak istiyorum diye mesaj çekmen veya bir arkadaşının seni mesajla önermesi yeterli.Çeşitlilik açısından daha önce 1. olmuş arkadaşlarımnızı en azından birkaç ay oylamaya koymamayı düşündüm bilmem sizcede uygunmu
canlarım benim güzel yürekli kardeşlerim..ben oylama bittikten sonra gördüm bu anketi ama belkide iyi oldu böylesi çünkü çok kararsız kalırdım..sonuç muhteşem olmuş iki sevdiğim kardeşimde birinci olmuş..yüreğinize sağlık opuyorumnanaktancanlar..hiç uzak,hiç eksik olmayın..opuyorumnanaktan
tombiş ablam benim..yüreğime dokundun oralardan bile..cnm bnm sen böyle düşünmüş ve yazmışsın ya ben seçilmiş kadar oldum..allah razı olsun..güzel yüreğin hiç eziyet görmesin inşallah..:Saruboceqpuyorumnanaktan