Ekim ayına hamile girenler buradamı? :)

bbgiimmm

Kızım abla oluyor :)
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
527
271
53
Evet hanımlar ekim ayın da hamile olduğunu öğrenen ilk üye olduğumu düşünerek konuyu da ben açim dedim :) evet ben biraz erken öğrendim oda tesadüfen :) bakalım bu aya kaç kişi hamile girecek :anneadayı::KK200:

Evet hanımlar ekim ayın da hamile olduğunu öğrenen ilk üye olduğumu düşünerek konuyu da ben açim dedim :) evet ben biraz erken öğrendim oda tesadüfen :) bakalım bu aya kaç kişi hamile girecek :anneadayı::KK200:
Aman da aman hamiş olmuş da birileri konular açıyor inşallah canımm benim 5 gün var ama dayanamadım benimkini test almaya yolluycam şimdi öfleye pöfleye üzülcez erken daha diyerek giyiniyor nöbetçi eczane arıyacak

:)))))) Erken sonuç gösteren testlerden alsın bari canım belki gösterir inşallah sende güzel haberler alırsın bitanem :) benim ki de bugün iş dönüşü aramış nöbetçi eczane ben daha 2 gün geçtiği için istemiyodum bi kaç gün daha bekliyelim dedim ama benim dayanamadı erken sonuç gösteren testlerden almış yüzümüz bu defa güldü çok şükür :))

:)))))) Erken sonuç gösteren testlerden alsın bari canım belki gösterir inşallah sende güzel haberler alırsın bitanem :) benim ki de bugün iş dönüşü aramış nöbetçi eczane ben daha 2 gün geçtiği için istemiyodum bi kaç gün daha bekliyelim dedim ama benim dayanamadı erken sonuç gösteren testlerden almış yüzümüz bu defa güldü çok şükür :))

Canım benim ilk hamileliğim beklenmeyen bi gebelik olduğu için Regl günümde öğrendim. Şimdi çıkmazsa hayal kırıklığı olacak dedim 3-5 tane al hepsinden al dalga geçti hatta eczaneyi alayım Canın sıkıldıkça yaparsın diye de insan bekliyemiyor işte ne kadarlık acaba miniğin :)

Canım benim ilk hamileliğim beklenmeyen bi gebelik olduğu için Regl günümde öğrendim. Şimdi çıkmazsa hayal kırıklığı olacak dedim 3-5 tane al hepsinden al dalga geçti hatta eczaneyi alayım Canın sıkıldıkça yaparsın diye de insan bekliyemiyor işte ne kadarlık acaba miniğin :)
Ay insallah vardır sende de :)) benim miniğim de tahminen haftalık filandır takvimden bakıyorum son batım dan itibaren 4 hafta 3 günlük filan gözüküyor son adet döneminden hesaplıyorlar ya hep bende öyle hesapladım pazartesi günü net öğrenicem zaten haber veririm inşallah :)

Ay insallah vardır sende de :)) benim miniğim de tahminen haftalık filandır takvimden bakıyorum son batım dan itibaren 4 hafta 3 günlük filan gözüküyor son adet döneminden hesaplıyorlar ya hep bende öyle hesapladım pazartesi günü net öğrenicem zaten haber veririm inşallah :)
Sağlıkla kucağına almak Nasip olur inşallah herkesin kucağı bebişleriyle dolsun :)

Sağlıkla kucağına almak Nasip olur inşallah herkesin kucağı bebişleriyle dolsun :)
Amin cnm İnşallah :) bak kocan geldiği zaman sonucu hemen söylüyosun ona göre :)) benim kızım ilk denememiz de tutmuştu. 2 bebişim biraz inatçı çıktı :) Mayıs tan beri Bekliyoruz bu haberi ama şöyle bir şey de var ben bu ay ara vericektim doğum ramazan ayına geliyor bayram da 40 lı olmak istemedim Kasım ya da aralık ta yeniden denemeye başlıcaktım ama benim peri diye bir arkadaşım var o beni vaz geçirdi sen yine devam et diye gaz verdi bana sağolsun kurban olduğum :)))

Ay gi gelsin oturdum ayakkabılığın üstüne bekliyorum bu sefer olursa oldu olmazsa korunucam okul bitinceye kadar Can'ım çünkü şimdi hamile kaldıysam doğum final haftamdan 1 hafta sonraya geliyor doğumum çok çok büyük ihtimalle sezaryan olacak tam final haftasında doğurucam yani :))) ben ilk bebeğime hiç beklemediğim bi Zaman'da hamile kaldım hatta ilk istemedim sonra kese gelişmedi kürtaj oldum çok kendimi suçladım istemedim ondan oldu diye hatta ama allahtan gelen kabulum allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Ay gi gelsin oturdum ayakkabılığın üstüne bekliyorum bu sefer olursa oldu olmazsa korunucam okul bitinceye kadar Can'ım çünkü şimdi hamile kaldıysam doğum final haftamdan 1 hafta sonraya geliyor doğumum çok çok büyük ihtimalle sezaryan olacak tam final haftasında doğurucam yani :))) ben ilk bebeğime hiç beklemediğim bi Zaman'da hamile kaldım hatta ilk istemedim sonra kese gelişmedi kürtaj oldum çok kendimi suçladım istemedim ondan oldu diye hatta ama allahtan gelen kabulum allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah cnm sağlıklsı hayırlısı olsunda benim kızım Kasım da 3 yaşını dolduruyor aralarındaki yaş farkı tam istediğim gibi olucak inşallah. Şimdiden sahiplenmeye başladı karnımı sevip duruyo :) ablasının göz ağrısı diyo :D 4 dümuz bir aile olduk diyo :D sen ne zaman dan beri deniyosun peki

Tam deniyoruz denemez aslında hapla konuruyordum normalde ama bu ay çok atlamalar oldu unuttum saatini kaçırdım baktım tam ovülasyonda sabahlar olmasın modu olmuş bıraktım hapı hamile kalmışımdır belki diye ama kısmet tabi

Amin inşallah cnm sağlıklsı hayırlısı olsunda benim kızım Kasım da 3 yaşını dolduruyor aralarındaki yaş farkı tam istediğim gibi olucak inşallah. Şimdiden sahiplenmeye başladı karnımı sevip duruyo :) ablasının göz ağrısı diyo :KK70: 4 dümuz bir aile olduk diyo :KK70: sen ne zaman dan beri deniyosun peki
Ben o bıcırığı yerim abla oluyormuş bide yerim ya böyle tatlılık mı oluuuur

Çok fena çok büyümüşte küçülmüş biblo görmen lazım :)) hadi inşallah tutmuştur :) ilk hamileliğin ne zaman olmuştu

Çok fena çok büyümüşte küçülmüş biblo görmen lazım :)) hadi inşallah tutmuştur :) ilk hamileliğin ne zaman olmuştu
Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin kuzulara :)) ilk hamileliğimi martta öğrendim mayısda kötü haber geldi

Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin kuzulara :)) ilk hamileliğimi martta öğrendim mayısda kötü haber geldi
Amin cnm hepimizinkine inşallah :) bende o yüzden net olamıyorum ya hala ne olur ne olmaz diye rabbim bu sevinci tattırıyor ama inşallah kucağımıza da almayı nasip eder ne olucağı belli olmuyor çünkü çok dikkat etmek lazım

Amin cnm hepimizinkine inşallah :) bende o yüzden net olamıyorum ya hala ne olur ne olmaz diye rabbim bu sevinci tattırıyor ama inşallah kucağımıza da almayı nasip eder ne olucağı belli olmuyor çünkü çok dikkat etmek lazım
Ben ilkte acemilikte işte motorla gezdim ettim şimdi ki aklım olsa hayatta yapmam. insan başına bi iş gelmeden öğrenmiyor işte. İş diyince benimki nerde kaldı acaba altıma edicem şimdi heyecandan

Ben ilkte acemilikte işte motorla gezdim ettim şimdi ki aklım olsa hayatta yapmam. insan başına bi iş gelmeden öğrenmiyor işte. İş diyince benimki nerde kaldı acaba altıma edicem şimdi heyecandan
Valla bende merak etmeye başladım He :D

Arasam açmazda şimdi motorda açmazda senin hamilelik belirtilerin neydi bitanem:)

Valla ben en son 31 ağustosta adet oldum eylülün 6 sin da da temizlendim ama sanki yeniden adet olucakmışım gibi ağrılarım oldu sonra yumurtalıklarımda batmalar oluyodu bir aydır böyle şuan hala var ağrılar. Bende batmalara dayanamayacak dereceye gelince hastaneye gidim dedim kist filan varmı diye 28 eylülde gittim 29 da bat günümdü doktor simil aldı rahim ağzı kanseri varmı diye 5 aydır korunmadığımıda söyledim yarın adet günüm varmıdır bilmiyorum dedim doktor da kan testi te yaparız dedi ama ben olmadığım dan emin dim çünkü bu ay 4 ya da 5 defa ilişkiye girdim düğünler filan vardı o yüzden pek düşmedik üstüne az ilişki olunca bende büyük ihtimal yoktur dedim beklemiyordum yani :) ertesi günü de adet olmadım zaten test sonucum da kan değerim 305 çiktı kesin hamile gözüküyodum yani ama benim ki dayanamadı gebelik testi de aldı :) simil sonucu temiz çıktı ama biraz cık enfeksiyon var dedi enfeksiyon için ilaç yazıcaktı ama hamile olunca yazamadı o yüzden pazartesi bir daha gel tekrar kan testi yapıcaz dedi kan değerlerim yükselmiş mi bakıcak doktor ona göre ilaç yazıcak. Ama tahminime göre yumurtalıklarımdaki batmalar enfeksiyon dan kaynaklanıyor belirti olduğunu düşünmüyorum şahsen kendi fikrim bu onun dışında çok sık idrara çıkmaya başlamıştım tek belirtim buydu çünkü kızım da da aynı olmuştu çok sık idrara çikiyordum ama bunu hamileliğe yormak istemedim geçen aylar negatif sonuç alınca öyle düşünmemeye çalıştım bu kadar cnm biraz uzun oldu ama adare et artık :))))

Canım benim ilk hamileliğimde de aynı belirtiler vardı normalde çok ağır uyurum gece sık sık tuvalete kalkar oldum sol kasığımda batma sızı arası bişi oluyor bide kendimi hamile gibi hissediyorum ya füzelerde görevde tabiiiiiiii ama şu çiş mevzusunu çözmek lazım bi yere giderken ödüm kopuyor su içmeye korkar oldum

Canım benim ilk hamileliğimde de aynı belirtiler vardı normalde çok ağır uyurum gece sık sık tuvalete kalkar oldum sol kasığımda batma sızı arası bişi oluyor bide kendimi hamile gibi hissediyorum ya füzelerde görevde tabiiiiiiii ama şu çiş mevzusunu çözmek lazım bi yere giderken ödüm kopuyor su içmeye korkar oldum
İlk zamanlar oluyor bu sıklık sonra geçiyor cnm merak etme :))) sonra da mide bulantısı kusma en istemediğim belirti mide bulantısı zaten dışarı çıkamıyordum bir defa çıktım oda burnumdan gelmişti elimde poşetlerle gezmiştim şu içsem çıkıyodu dışarı :KK12: bu arada senin ki halamı gelmedi

Back
X