Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeyno çıktın mı kız ay bu sarma seni baya oyaladı bugün neyse artık sarman bitince görüşürüz.
 
Ben bunun kaderim olmasına izin vermedim. Tıpkı burayı okuyan birçoğunuzun yaptığı gibi mücadele ettim. Ne yazık ki 9 sene hiçbir sonuç alamadım. Artık depresyona girmiştim, yemek yiyemiyor, uyku uyuyamıyor, evlat hasretiyle yanıp tutuşuyordum. Eşimin gözlerindeki umutsuzluk beni daha kahrediyordu. Sonra bir gün beni yakınlarım Psikolog Doktor Ahsen Balcı'ya götürdü. Yaklaşık 2 ay onunla haftada 1 gün görüşüp konuştuk. Bana önceleri rahatlatıcı bir sohbet gibi görünen bu seanslar bir süre sonra yaşama olan bağlılığımda farklılık yaratmaya başladı. Çocuk sahibi olmanın anlamını konuştuk psikolog hanımla, neden çocuk istediğimi derinlemesine irdeledik.
Bana şunu söylediğini dün gibi hatırlıyorum; çocuk sahibi olmak konusunda aşırı bir tutku yaşayan kadının rahimi farklı kasılır, rahat bir ilişki yaşayan kadının rahimi farklı kasılır. Sen neredeyse bir saplantı halini alan bu tutumu bırak, göreceksin doğal yollarla h
amile kalacaksın." demişti. Gerçekten de doktorların dediğine göre kısırlığımın tıbbi bir sebebi yoktu. (9 yıllık evlilik ve 2 defa tüp bebek 1 kez de mikro enjeksiyon denendi)
Ve biz onunla saplantılar, takıntılar, rahatlam yöntemleri ve mutluluk üzerine yoğunlaşmaya başladık.
Birkaç hafta sonra ona iyice alışmıştım ki artık sohbetlerimize internet üzerinden de yapabileceğimizi söyledi ki bu beni çok rahatlattı çünkü ta Bursa'dan geliyordum seanslara.
Neredeyse 5 ay geçmişti ki hamile kaldım. Şu anda 3 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. Tüp bebek merkezinde tanıştığım ve samimi olduğum insanları da Ahsen Hanım'a yönlendirdim. Bunlardan tam 4 tanesi aynen benim gibi hiç beklemedikleri anda hamile kaldılar. Doktorum sonraları bana bu gigi vakaların olabildiğini hormonal sistemin ruhsal durumla çok büyük etkileşim içinde olduğunu söyledi.
Belki size de faydası olur diye yazıyorum.

Psikolog Dr Ahsen Balcı'ya ulaşmak için bir internet sitesi var, oradan ulaşabilirsiniz.

www e-terapist.net

ya da

e-terapist @ usa com

adresine mail de atabilirsiniz.

okudum çok etkilendim paylaşmak istedim
 
bitti eminem ama bende bittimakannehir

Belçika'da Bir Kadın Hastanın Olağan Ameliyatı Sırasında, Tesadüfen Yumurtlama Anı İlk Kez Görüntülendi.

BELÇİKA’da bir kadın hastanın olağan ameliyatı sırasında, tesadüfen yumurtlama anı ilk kez görüntülendi. Şimdiye dek yalnızca hayvanların yumurtlamasını ayrıntılı bir biçimde görüntüleyen araştırmacılardan sonra insanın yumurtlama anı ise, kadın hastalıkları uzmanı Dr. Jacques Donnez’in bir hastasına rahim ameliyatı yaptığı sırada filme alındı. 45 yaşındaki Belçikalı hastanın doktoru Donnez, New Scientist dergisine yaptığı açıklamada, bu görüntülerin, bilim adamlarının bu sürece dahil yapıları anlamasına yardımcı olacağını bildirdi. Donnez, "nokta işareti" büyüklüğündeki bir yumurtanın yumurtalıktan çıkma sürecinin 15 dakikada tamamlandığına ameliyat sırasında tanık olduğunu da kaydetti.

--------------------------------------------------------------------------------
 

Eklentiler

  • $insanin-yumurtlama-ani-ilk-kez-boyle-goruntulendi_o.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 35
kızlar ben geldim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasılsınız?
 
ama eminem ya benim sorunum var sebepsiz değilki
ve inan 1 senedir eşimle aman bebek olsun diye ilişkiye girmiyoruz ve hiç karnıma yastık alıp yatmadım inan
çünkü biliyorum kendiliğinden olmayacak belli

iğrenç bböööğğğğğ
 
ee ayşe anlatsana ben yorgunum bugün işim vardı mirmirmirmir

cnm geç cvp yazıyorm kusura bakma ablamda var bir o giriyor nete birde ben o yüzden hemen cvp yazamıyorm ne anlatım cnm sen ne zaman tedaviye başlıycan rabbim izin verise inş?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…