Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm ablam birz rahassız ama bime gidecem şimdi ordan alcam of ekşi ekşi nasıl canım çekti:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayşem kusura bakma canım ne biliym hemen canın çekecekmiş ablanda varmış yapın berbarer nesi var sarma yapmanın zeyno uğraşıyo sabahtan beri anca yaptılülülülülülü
tmm cnm sorun degil alırım :))))))))
aaaaa ayşe gitmiş bile:a015:

yok kız gitmedim benim nette sorun var kopuyor habire netten düşüyorm neden anlamadım valla

zeynom ben çıkıyorum canım yarın sabah görüşmek üzere hadi öptüm seni görürşürüzopuyorumnanaktan

güle güle emoşum

ayşem valla kusura bakma biz alışkınız arada hamilelerin canının çekeceğini tahmin edemiyoruz işte kusurumuza bakma artık
bizde hamile kalırsak anlarız seni Şeniz

güle güle emoşum

ayşem valla kusura bakma biz alışkınız arada hamilelerin canının çekeceğini tahmin edemiyoruz işte kusurumuza bakma artık
bizde hamile kalırsak anlarız seni Şeniz

cansımsın sorun degil nasılsa satılıyor:))))) ben bu bebekte çok ekşi yiyorm birde çok sarma sarmaya dayanamıyorm napım :))))))) sizde hamiş olcaksını o zaman seni görcem ben inş güzel bir hamileleik geçirirsin yoksa hiç bir şey yapamazsın valla ben yemege hasret gittim h,ç bir şey yapamadım ablam geleli bir şeyler yiyorm işte :))))

Allahtan alınabilecek yapılabilecek bişi
yöresel bi yemek değil Allahtansenağlama

canım benim yakınımda olsaydın yemeklerini yapmaya gelirdim

Allahtan alınabilecek yapılabilecek bişi
yöresel bi yemek değil Allahtansenağlama
evt cnm bim saolsun:))))))))))
canım benim yakınımda olsaydın yemeklerini yapmaya gelirdim

ay cnm çok saol teşk ederim düşünmen bile yeterli bitanem valla bakkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ben çıkıyorum eşim gelmek üzere iyi akşamlar
sanada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…