cnm ablam birz rahassız ama bime gidecem şimdi ordan alcam of ekşi ekşi nasıl canım çekti:çok üzgünüm::çok üzgünüm::dilcikar:
kıs tedavideyim zaten perşembe lucrine başlıyorum
tmm cnm hayırlı olsun tedavin bende lucrine kullandım tedavimde hadi bakalım hayırlı olsun rabbim bebegine kavuştursun tez zamanda
:mymeka: ben demedim işim var dedim senin canın çeker diye emine şak diye dedi
ayyy ablan yanındaymış yaptır yada aldır kıssss
tmm cnm sorun degil alırım :))))))))ayşem kusura bakma canım ne biliym hemen canın çekecekmiş ablanda varmış yapın berbarer nesi var sarma yapmanın zeyno uğraşıyo sabahtan beri anca yaptılülülülülülü
aaaaa ayşe gitmiş bile:a015:
zeynom ben çıkıyorum canım yarın sabah görüşmek üzere hadi öptüm seni görürşürüzopuyorumnanaktan
güle güle emoşum
ayşem valla kusura bakma biz alışkınız arada hamilelerin canının çekeceğini tahmin edemiyoruz işte kusurumuza bakma artık
bizde hamile kalırsak anlarız seni Şeniz
cansımsın sorun degil nasılsa satılıyor:))))) ben bu bebekte çok ekşi yiyorm birde çok sarma sarmaya dayanamıyorm napım :))))))) sizde hamiş olcaksını o zaman seni görcem ben inş güzel bir hamileleik geçirirsin yoksa hiç bir şey yapamazsın valla ben yemege hasret gittim h,ç bir şey yapamadım ablam geleli bir şeyler yiyorm işte :))))
evt cnm bim saolsun:))))))))))Allahtan alınabilecek yapılabilecek bişi
yöresel bi yemek değil Allahtansenağlama
canım benim yakınımda olsaydın yemeklerini yapmaya gelirdim
evt cnm bim saolsun:))))))))))
ay cnm çok saol teşk ederim düşünmen bile yeterli bitanem valla bakkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evt cnm bim saolsun:))))))))))
ay cnm çok saol teşk ederim düşünmen bile yeterli bitanem valla bakkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar ben geldim anide arkadaşım geldi ç.ıkmak zorunda kaldım zeynep sarma bitmiş geliyom canım
zeyno nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaa canım çok acıyo
gel kıs bekliyorum
nolduki
geçen hafta bi kabızlık yaşadım ve yara oldu o yüzden çok fenayım bugün oturamıyorum allahım yardım etsin
anladım canım ya evet banada olur arada
kanamada oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?