Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tabi zeynep ben yakışmasına bide yüzüme hangisi yakışırsa onu alıyorum fiyat önemli deyil benim içi

pahalılar yakışıcak diye bişe yokki dimi kaydirigubbakcemile5

bende iyiyim

nasıl gidiyo hamilelik kac haftalık oldun cinseteti bellimi

canım biraz zor gecio ama razıyım meleğim iyi olsunda teyzesi 10 haftalık cinsiyeti belli değil 14 haftalık olunca gitceğiz bakalım inşallah belli olur canım sen tedavi olmuyon dimi

canım biraz zor gecio ama razıyım meleğim iyi olsunda teyzesi 10 haftalık cinsiyeti belli değil 14 haftalık olunca gitceğiz bakalım inşallah belli olur canım sen tedavi olmuyon dimi

2 buçuk aylık olmuşsun sen MAŞALLAH

ben dah 2aylık biliyorum ya

evet olması için neler yapıyoruz dimi olsunda katlanırız herşeye

yok canım tedavi olmuyorum beklemedeyim şimdilik RABBıM ıNŞALLAH dogal yoldan verir

evet canım allaha şükür darısı başınıza canım evet meleğim iyi olsun gerisini boşverdim canım hayırlısı bak ben tedavi görmeden hamile kaldım şükür canım ben bide hamileliğimde adet gördüm en son adetimde hamileymişim normalde daha yeni ikiye girmem lazım ben 3 bitircem inşallah

evet senin günün gecmişti dr gitmiştin kan testi yaptırmıştın yok demiştin demekki varmış

senin hamile kaldıgın ay özellikle yaptıgın bişe varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…