Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyim canım sen nasılsın teyzesi 10 haftalık canım tedaviye başladınmı

ay canım bi türlü başlayamıyorum bu ay adetimle başlıycaktım ama eşim illa tatile gidelim dönüşte başlayaylım dedi 15 de tatile çıkıcaz bidaki adetimde agustos başı gibi bakalım hayırlısı olur inşallah sen nerden yazıyon canım

canım bence en iyisi kafanı toplarsın daha rahat olursun eşin haklı hadi hayırlısı ramazan bereketiylen gelir sana inşallah rahat ol bakarsın tatil sonrası gerek kalmaz gelir meleğin inşallah

canım bence en iyisi kafanı toplarsın daha rahat olursun eşin haklı hadi hayırlısı ramazan bereketiylen gelir sana inşallah rahat ol bakarsın tatil sonrası gerek kalmaz gelir meleğin inşallah

canım inşallah nediyim senin mide bulantıları geçtimi bari canım annenelerdemisin hala

canım inşallah nediyim senin mide bulantıları geçtimi bari canım annenelerdemisin hala

canım bulantılarım var hala 3 kilo verdim yemem hiç yok koku geldimi fena oluyom sabah akşam biraz peynır yiyom evet canım annem bakıyo şu bulantılarım gecene kadar baya rahatsız oldum

canım ben çıkıyom kendine çok iyi bak allaha emanet ol işim var yoksa kalırırdım yarın kandil bizim için elini bebeginin üstüne koyup dua et canım öpüyorum

canım ben çıkıyom kendine çok iyi bak allaha emanet ol işim var yoksa kalırırdım yarın kandil bizim için elini bebeginin üstüne koyup dua et canım öpüyorum

tamam canım bende cıkıcam zaten herzaman dualarımdasınız bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine inşallah meleekleriniz gelir :Saruboceq:

günaydın cadı nasılsın bakalım mide bulantıların geçtimi şekerim özlüyoz seni arada gel sen topigimizin neşe kaynagısın

ben geliyorm dünde burdaydım ama sen yoktun cnm mide bulantılarım çokşükür iyi pazartesi d.r gitti ufak bir cadımız olcakmış d.r kız dedi bakalım hayırlısı olsun çok şükür melegim iii artık darısı sizin başınıza rabbim en kıza zamanda inş melekkerinize kavuktursun :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…