ardından meyve varsa yiyoruz yoksa türk kahvesi yapıyorum balkonda birer sigarayla içiyoruz biraz muhabbet sonra tekrar tv başına ardından ezan okunuyo yatsı namazımı kılıyorum kuran-ı kerim okuyorum biraz dua edip yatıyorummirmirmirmir
sen napıyosun anlat bakimboshayallersmile
ay ne zor oluyorduz yorgun yorgun bide ev işi yapıyorsun evin yakın galiba iş yerine
neden evde yemek yiyorsun iş yeri vermiyormu
alışverişe gidermisiniz mutfak alışverişi yoksa eşinmi gider sadece
alışverişi genellikle ben yaparım eşimde alır bişey lazım olunca bende ama en çok ben alırım.
eşim geliyor
yemek hazır oluyor zaten yemek yiyoruz
bulaşığı yıkarım eşim tv izler beraber bakarız sonra yiyecek bişi varmı der :roflol: bende bişiler getiririm o yerken ben akşam namazımı kılarım
sonra pc de işi varsa yapar konuşuruz tabi ben dırdır yaparım :kedi:
sonra meyve yeriz yatsı okunur namazımı kılarım
hadi yatalım demeye başlarım ama benimki inat zorla kaldırırım kanepeden
işte böle
bende öle
arada eşimle gideriz ağır bişi alıcağımız zaman
demek sende evi için eşi için kendini harap edenlerdensin bende öleyim
çoğu zaman masayı eşim hazırlar beraber toplarız bulaşıkları yıkarken yanımda olur nereye gidersek beraber balkona tv ye anca beraber kanca beraber:roflol:anam bizim yatak odasında yatağın karşısında tv var o yüzden benim eşimi kaldırmak gibi bir sorunum yok olduğu yerde kalıyo uyuyunca:roflol:
aynen öyleyim kız zaten bizim huyumuz senle yakın olmasa anlaşamayız :roflol:
yok emoşum öğleni soruyorum zaten
:roflol: benimkide yatak odasına tv istiyoda ben izin vermiyom
aman her yere girdi bide yatak odamızamı girsin mahrem var mahrem
öğlen daha zor oluyo sıcakta gidiyorum akşmadan kalan yemekleri çıkarıyorum akşamdan yemek yoksa aparatif bişeyler hazırlıyorum acele acele yiyoruz hemen topla bulaşığı masayı işe koştur hemen öğlen daha çok yoruyo beni sempatiksalakcinni
buldum kızartma yapıyım napıyım başka sarımsaklı yoğurtlu
ne alaka mahrem tv mi seni izliyo sen tv yi izliyon yuh alda kurtul yatak odasına adam uyur orda kalır işte:jeyyar: iyi bak sen işine yemeğini ayarla konuşuruz yine
oohhhh ne güzel olur iyi fikir işte sıcakta yapması zor oluyo biraz ama yemesi güzel olurcokacimcoook
ayyy yazık sana
inşaallah hamile kalırsında biraz rahat edersin
borcunuz bitmedimi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?