Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne güzel
eşim ne kahve içer ne çay varsa çerez yer bide karpuz o kadar

sen napıyosun anlat bakimboshayallersmile

eşim geliyor
yemek hazır oluyor zaten yemek yiyoruz
bulaşığı yıkarım eşim tv izler beraber bakarız sonra yiyecek bişi varmı der :roflol: bende bişiler getiririm o yerken ben akşam namazımı kılarım
sonra pc de işi varsa yapar konuşuruz tabi ben dırdır yaparım :kedi:
sonra meyve yeriz yatsı okunur namazımı kılarım
hadi yatalım demeye başlarım ama benimki inat zorla kaldırırım kanepeden
işte böle

ay ne zor oluyorduz yorgun yorgun bide ev işi yapıyorsun evin yakın galiba iş yerine
neden evde yemek yiyorsun iş yeri vermiyormu

kız akşam yemeğinden bahsediyorum öğlen yemeği değil akşma yemeği iş yerinde olur mu hiç 6 da çıkıyorum ben akşam evet zor oluyo ama napıym mecburum işte alışştım artık evim iş yerine yakın.

alışverişi genellikle ben yaparım eşimde alır bişey lazım olunca bende ama en çok ben alırım.

bende öle
arada eşimle gideriz ağır bişi alıcağımız zaman
demek sende evi için eşi için kendini harap edenlerdensin bende öleyim

çoğu zaman masayı eşim hazırlar beraber toplarız bulaşıkları yıkarken yanımda olur nereye gidersek beraber balkona tv ye anca beraber kanca beraber:roflol:anam bizim yatak odasında yatağın karşısında tv var o yüzden benim eşimi kaldırmak gibi bir sorunum yok olduğu yerde kalıyo uyuyunca:roflol:

:roflol: benimkide yatak odasına tv istiyoda ben izin vermiyom
aman her yere girdi bide yatak odamızamı girsin mahrem var mahrem

üffffffffff canım sıkıldı ben bi mutfağa gidiyim akşama bişiler buluyum boshayallersmile

yok emoşum öğleni soruyorum zaten

öğlen daha zor oluyo sıcakta gidiyorum akşmadan kalan yemekleri çıkarıyorum akşamdan yemek yoksa aparatif bişeyler hazırlıyorum acele acele yiyoruz hemen topla bulaşığı masayı işe koştur hemen öğlen daha çok yoruyo beni sempatiksalakcinni

:roflol: benimkide yatak odasına tv istiyoda ben izin vermiyom
aman her yere girdi bide yatak odamızamı girsin mahrem var mahrem

ne alaka mahrem tv mi seni izliyo sen tv yi izliyon yuh alda kurtul yatak odasına adam uyur orda kalır işte:jeyyar: iyi bak sen işine yemeğini ayarla konuşuruz yine

ayyy yazık sana
inşaallah hamile kalırsında biraz rahat edersin
borcunuz bitmedimi daha

ne alaka mahrem tv mi seni izliyo sen tv yi izliyon yuh alda kurtul yatak odasına adam uyur orda kalır işte:jeyyar: iyi bak sen işine yemeğini ayarla konuşuruz yine

yok ondan değilde yatak odasına gidince yani yatınca yine konuşuyoruz ordan burdan tv olsa oda olmayacak baktığı yerde uyur kalır

ayyy yazık sana
inşaallah hamile kalırsında biraz rahat edersin
borcunuz bitmedimi daha

he valla yazık bana sev beni okşa:teselli:borcumuz nereye bitiyo 10 senelik krediçektik evi almak için bitek o olsa iyi doktora çok para gidiyo canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…