Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım sağol Allah sağlık versin bebeğimiz gelsinde öderiz kız

evet öle canım
amannnn üfffffff canım sıkılıyo :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 :hulya: kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni akannehir kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile bilmiyorumkismile :umursamaz: boshayallersmile :kedi: eyvahedigeldismile lmaz: guclubacismile :sinifsinif: ohaoldumsmile :gitme: zemuszemus bayanssulusmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 alsanaalsanasmile mafoldumben :2: aklinialirimsmile yerimseniben CADIARZU kafamçokkarıştı :lepi: :Saruboceq: sositososito laelaelaelaelae :bbo: :1ninca: lülülülülülü Şeniz şutarafagitti buyrunnnnnnnnn senağlama turkbayragi -tatlicadiarzu- kötükedihüso vereliniortak sengözlerimebaksanab Çok üzgünüm çoook hihoyyyt :jeyyar: süprizzzzz :1shok: şakkıdı naniknanik alkisalkisalkis yasakkelime cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey fisfisfis mirmirmirmir gamyoncuiremsu benneyaptımki :1no2: :roflol: a.s :çok üzgünüm: :a015: :uhm: :içelim: :sm_confused: :teselli: :mymeka: :1closedeyes: :1rolleyes: :sm_cool: :dilcikar: :smiley-cool: :teytey: :hooray: :dance: :tomato: :icecream: :enbuyukkk: a.s. :1hug: :asigim: klava:

bune kız manyak:roflol:

bugullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

hoşgeldin sefa geldin
bize neşe getirdin
cennet kokar teninde
kıkırdarsın düşünde meleklere

el bebek gül bebek
gel bizi de güldür bebek

ellerin yumuk yumuk
esnerken alnını tut
altını açmak mı
sakın ha bunu unut

el bebek gül bebek
gel bizi de güldür bebek

müjde annenden geldi
abin beşiğini verdi
9 ay ah! ne zor geçti
rabbim seni bize gönderdi

el bebek gül bebek
gel bizi de güldür bebek

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:ahan bak geldi bebeklerimizŞeniz

ezan okunuyo benim abdestim varken bi namaz kılıym hemen gelirim tabi işim çıkmazsa

aman üfff ne gelmesi gelmeyi istemiyorlar bi türlü
ne nazlı bebeklermiş böle hele benimki dahada nazlı olcak galiba :roflol:
gelmeyi istemez olurlar mı hiç gelecekler sadece Rabbimin hadi artık annenizin yanına gidin demesini bekliyolar vakti geldimi gelecekler buna inanıyorum:Saruboceq:
öyle canım ya bide hamile kalırsak belki tutamayız

Allah bilir belkide ramaza hamiş gireriz bayramada hamiş elbisesi alırız inşallaaaaaahh şimdi diyceksin karnımız küçük olur ne elbisesi diye olsun ben alıcam yinede:CüvCüv:.ben geçen ramazan aynı şeyleri söylemiştim inş. bu sefer gerçek olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…