he valla yazık bana sev beni okşa:teselli:borcumuz nereye bitiyo 10 senelik krediçektik evi almak için bitek o olsa iyi doktora çok para gidiyo canım ya.
canım benim
inşaallah bi an önce ödersiniz
inşallah canım sağol Allah sağlık versin bebeğimiz gelsinde öderiz kız
evet öle canım
amannnn üfffffff canım sıkılıyo :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 :hulya: kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni akannehir kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile bilmiyorumkismile :umursamaz: boshayallersmile :kedi: eyvahedigeldismile lmaz: guclubacismile :sinifsinif: ohaoldumsmile :gitme: zemuszemus bayanssulusmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 alsanaalsanasmile mafoldumben :2: aklinialirimsmile yerimseniben CADIARZU kafamçokkarıştı :lepi: :Saruboceq: sositososito laelaelaelaelae :bbo: :1ninca: lülülülülülü Şeniz şutarafagitti buyrunnnnnnnnn senağlama turkbayragi -tatlicadiarzu- kötükedihüso vereliniortak sengözlerimebaksanab Çok üzgünüm çoook hihoyyyt :jeyyar: süprizzzzz :1shok: şakkıdı naniknanik alkisalkisalkis yasakkelime cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey fisfisfis mirmirmirmir gamyoncuiremsu benneyaptımki :1no2: :roflol: a.s :çok üzgünüm: :a015: :uhm: :içelim: :sm_confused: :teselli: :mymeka: :1closedeyes: :1rolleyes: :sm_cool: :dilcikar: :smiley-cool: :teytey: :hooray: :dance: :tomato: :icecream: :enbuyukkk: a.s. :1hug: :asigim: klava:
bune kız manyak:roflol:
bugulda geldi konuşmuyo aloooooooooo sesim geliyomuuuuuuuuuuuu
kız bugul az kaldı sık dişini 4.5 saat kaldı
4 buçuk saatmi :1shok:
ezan 8 demi okunuyodu ben mi yanlış söyleyim eğer öyleyse 4 saat kaldı ne gözlerini ayırdın öleeeesempatiksalakcinni
hoşgeldin sefa geldin
bize neşe getirdin
cennet kokar teninde
kıkırdarsın düşünde meleklere
el bebek gül bebek
gel bizi de güldür bebek
ellerin yumuk yumuk
esnerken alnını tut
altını açmak mı
sakın ha bunu unut
el bebek gül bebek
gel bizi de güldür bebek
müjde annenden geldi
abin beşiğini verdi
9 ay ah! ne zor geçti
rabbim seni bize gönderdi
el bebek gül bebek
gel bizi de güldür bebek
evet 8 de okunuyo
ne biliyim bi an 4 saat deyince çok gibi geldi Allah oruçlulara kolaylık versin
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:ahan bak geldi bebeklerimizŞeniz
amiiiinnn ramaza az kaldı bizde tutacağız kısmet olursa tam sıcaklarda önümüzdeki sene temmuza gelecek.
ezan okunuyo benim abdestim varken bi namaz kılıym hemen gelirim tabi işim çıkmazsa
gelmeyi istemez olurlar mı hiç gelecekler sadece Rabbimin hadi artık annenizin yanına gidin demesini bekliyolar vakti geldimi gelecekler buna inanıyorum:Saruboceq:aman üfff ne gelmesi gelmeyi istemiyorlar bi türlü
ne nazlı bebeklermiş böle hele benimki dahada nazlı olcak galiba :roflol:
öyle canım ya bide hamile kalırsak belki tutamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?