ben kabul ediyorum ben iyi deyilim benim gitmee lazım
herşeyim bu hamile kalamamak olmuş
her duygusal parcada her hamile gördüyümde her bebek gördüyümde aglıyorum
küçük olaylarda eşime catıyorum
gitsem iyi olucak benimde
amin canım inşallah :Saruboceq:olmıycagı varmış aslında bunlar hepsi bahane RABBİM nasip etmedi
bu dr bide proftu
artık olan oldu bundn sonra RABBİM iyi işini bilen birilerini cıkartır karşıma İNŞALLAH
aman eminem bide psikologlamı dertleşicem siz varsınızya işte size içimi döküyorum sizde banaŞeniz
sanki beni anlatmışsın mafoldumben aynen canım bende hiç iyi değilim hiçbişeyden zevk alamaz hale geldim kafayı toplayamıyorum bir türlü mafoldumben
amin canım inşallah :Saruboceq:
kız zeyno :roflol:doğru aslında bizler birbirimizin psikoloğu olduk kaydirigubbakcemile5
canlarım ben çıkıyorum benim için dua edin buna çok ihtiyacım var yarın büyük gün Allahım yardım eder inş. zeyno bugul sizde kendinize iyi bakın Allaha emanet olun öpüldünüz şekerleropuyorumnanaktan
canlarım ben çıkıyorum benim için dua edin buna çok ihtiyacım var yarın büyük gün Allahım yardım eder inş. zeyno bugul sizde kendinize iyi bakın Allaha emanet olun öpüldünüz şekerleropuyorumnanaktan
zeynep hanım iyi keselendinizmi bakalım canım bugün dışarda ne işin var demişin genelde ufak işlerim oluyo dışarda araba nın ruhsatın ı çıkartmak için trafige gittim ve çok sıcaktı
aleyna nereye kaçtı gine:umursamaz:
he kısss bi güzel keselendim ohhh mis gibi oldum
onun bi varlığı bi yokluğulülülülülülü
aleyna nereye kaçtı gine:umursamaz:
onun bi varlığı bi yokluğulülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?