Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

neden 5 te bizim sabah yapmışlardı saati oluyomu aşılamanın acaba

bizim dr 7 burda olun dedi bize 10falan yaptı aşılamayı

emine bişe sorcam aşılama yaparken ultrasonla bakılyolarmı ya catlamışmı diye

bana bakmadılar belkide catlamamıştı yumurtam ondan tutmadı

görümceme bakmışlar sonra aşılama yapmışlar

dün kayınbabam eşime ben gelinime çok üzülüyorum
bağda çok hastaydı demiş
pazar günü bağdaydık yani onlarda orasıda çok sıcaktı bide ilaç kullandığım için sıkıntı bastı üffleyip püflediydim gözümü açamamıştım
oda üzülmüş bana gelinime iyi bak demiş isterse bi psikoloğa götürelim demiş
o kadar canını sıkmasın bebek olmuyo diye demiş
bilmiyoya ilaç kullandığımı ondan streslendiğimi

canım iğne bugün saat 12:30 da yapıldı yarın 12 de gidicez eşim sperm verecek akşma 5 de aşılama yapılacak nasip olursa yapmadan önce ultrasonla bakıyo canım çatlamış mı diye bakmadan olur mu hiç

bana bakmıştı doktorum çatlamışmı diye

aslında kayınbaban iyi demiş psikoloğa götürelim demekle benim vaktim olsa hiç durmam giderim çalıştığım için gidemiyorum bence sen bu fikri bir değerlendir.

aslında kayınbaban iyi demiş psikoloğa götürelim demekle benim vaktim olsa hiç durmam giderim çalıştığım için gidemiyorum bence sen bu fikri bir değerlendir.

benim psikoloğum bebeğim
hem ben iyiyim o beni hasta yani sıkıntılı görünce öle sıkıntıdayım zannetmiş
hem psikologlar ilaç veriyo tedavi için

bizim gibi tedavi gören insanların psikoljik destek alması çok iyi olur kullandığımız ilaçlar ağır olmayınca bunalıma giriyoruz ama nerde ben bu iş için zor izin alıyorum birde psikoloğa mı gidicem.

öle ama bide onamı para verelim
türü zar zor denkleştirdikboshayallersmile

bak şu benim dr yaaaaaa bana bakmadı bilkiyonuzmu hiç direk aşılama yaptı

herkesten duyuyorum bakmışlar ya

agzıma cok şey geliyo ama demiycem gitti onca umut para

valla ne iyi kayınbaban var canım

bu dert hepimizi psikolojisini bozdu ya

benim psikoloğum bebeğim
hem ben iyiyim o beni hasta yani sıkıntılı görünce öle sıkıntıdayım zannetmiş
hem psikologlar ilaç veriyo tedavi için

böyle söyleyeceğini biliyodum ben iyiyim diyosun ben 4 senedir bekliyorum hiçte iyi değilim ve bunu kabul ediyorum ben sadece sana fikrimi söyledim sen bilirsin tabikide psikoloğlar sadece ilaç tedavisi uygulamıyorlar canım haftalık seansları var gidiyosun konuşuyosun ben onu kastettim sana iyiysen sorun yok tabi.

ne manyak doktormuş o ya benim tüpçü dr yi geçti hiç yumurtaya bakmadan aşılama olurmu

evet Allah razı olsun kayınbabamdan beni çok sever kayganamda öle

bende cok istiyorum kızlar bi psikolaga gtmek ama utanıyorum ya herşeyimi anlatıcam üfffffffff

ama gitsem cok iyi olucak iyice dengem bozuldu kafadan atmak lazım mış bu derdi

ne iyisi eminem ya delirdim ama iyiyim diye iyi olmaya çalışıyorum yoksa 1 aşılama 1 tüp bebek negatifinden sonra nasıl iyi oluyum
bizim burda çok pahalı psikologlar
özel bi hastaneye sordum saati 60 tl idi ben o parayı biriktirir ilaçlarımı alırımsenağlama

ben kabul ediyorum ben iyi deyilim benim gitmee lazım

herşeyim bu hamile kalamamak olmuş

her duygusal parcada her hamile gördüyümde her bebek gördüyümde aglıyorum

küçük olaylarda eşime catıyorum

gitsem iyi olucak benimde

canım öyle düşünme psikolojimiz daha önemli bence yinede senin bileceğin bişey tabi.

ne manyak doktormuş o ya benim tüpçü dr yi geçti hiç yumurtaya bakmadan aşılama olurmu

evet Allah razı olsun kayınbabamdan beni çok sever kayganamda öle
olmıycagı varmış aslında bunlar hepsi bahane RABBİM nasip etmedi
bu dr bide proftu
artık olan oldu bundn sonra RABBİM iyi işini bilen birilerini cıkartır karşıma İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…