amiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallaaaaaahhhhhhhhhh:Saruboceq:sağol canım Allahım hepimizi bir an önce yavrularımıza kavuştursun:Saruboceq:
gittim geldim doktora yarın saat 5 de aşılamam yapılacak inşallah Rabbim nasip ederse:Saruboceq:
neden 5 te bizim sabah yapmışlardı saati oluyomu aşılamanın acaba
bizim dr 7 burda olun dedi bize 10falan yaptı aşılamayı
emine bişe sorcam aşılama yaparken ultrasonla bakılyolarmı ya catlamışmı diye
bana bakmadılar belkide catlamamıştı yumurtam ondan tutmadı
görümceme bakmışlar sonra aşılama yapmışlar
neden 5 te bizim sabah yapmışlardı saati oluyomu aşılamanın acaba
bizim dr 7 burda olun dedi bize 10falan yaptı aşılamayı
emine bişe sorcam aşılama yaparken ultrasonla bakılyolarmı ya catlamışmı diye
bana bakmadılar belkide catlamamıştı yumurtam ondan tutmadı
görümceme bakmışlar sonra aşılama yapmışlar
dün kayınbabam eşime ben gelinime çok üzülüyorum
bağda çok hastaydı demiş
pazar günü bağdaydık yani onlarda orasıda çok sıcaktı bide ilaç kullandığım için sıkıntı bastı üffleyip püflediydim gözümü açamamıştım
oda üzülmüş bana gelinime iyi bak demiş isterse bi psikoloğa götürelim demiş
o kadar canını sıkmasın bebek olmuyo diye demiş
bilmiyoya ilaç kullandığımı ondan streslendiğimi
aslında kayınbaban iyi demiş psikoloğa götürelim demekle benim vaktim olsa hiç durmam giderim çalıştığım için gidemiyorum bence sen bu fikri bir değerlendir.
bizim gibi tedavi gören insanların psikoljik destek alması çok iyi olur kullandığımız ilaçlar ağır olmayınca bunalıma giriyoruz ama nerde ben bu iş için zor izin alıyorum birde psikoloğa mı gidicem.
canım iğne bugün saat 12:30 da yapıldı yarın 12 de gidicez eşim sperm verecek akşma 5 de aşılama yapılacak nasip olursa yapmadan önce ultrasonla bakıyo canım çatlamış mı diye bakmadan olur mu hiç
dün kayınbabam eşime ben gelinime çok üzülüyorum
bağda çok hastaydı demiş
pazar günü bağdaydık yani onlarda orasıda çok sıcaktı bide ilaç kullandığım için sıkıntı bastı üffleyip püflediydim gözümü açamamıştım
oda üzülmüş bana gelinime iyi bak demiş isterse bi psikoloğa götürelim demiş
o kadar canını sıkmasın bebek olmuyo diye demiş
bilmiyoya ilaç kullandığımı ondan streslendiğimi
benim psikoloğum bebeğim
hem ben iyiyim o beni hasta yani sıkıntılı görünce öle sıkıntıdayım zannetmiş
hem psikologlar ilaç veriyo tedavi için
bak şu benim dr yaaaaaa bana bakmadı bilkiyonuzmu hiç direk aşılama yaptı
herkesten duyuyorum bakmışlar ya
agzıma cok şey geliyo ama demiycem gitti onca umut para
valla ne iyi kayınbaban var canım
bu dert hepimizi psikolojisini bozdu ya
ne iyisi eminem ya delirdim ama iyiyim diye iyi olmaya çalışıyorum yoksa 1 aşılama 1 tüp bebek negatifinden sonra nasıl iyi oluyumböyle söyleyeceğini biliyodum ben iyiyim diyosun ben 4 senedir bekliyorum hiçte iyi değilim ve bunu kabul ediyorum ben sadece sana fikrimi söyledim sen bilirsin tabikide psikoloğlar sadece ilaç tedavisi uygulamıyorlar canım haftalık seansları var gidiyosun konuşuyosun ben onu kastettim sana iyiysen sorun yok tabi.
öle ama bide onamı para verelim
türü zar zor denkleştirdikboshayallersmile
böyle söyleyeceğini biliyodum ben iyiyim diyosun ben 4 senedir bekliyorum hiçte iyi değilim ve bunu kabul ediyorum ben sadece sana fikrimi söyledim sen bilirsin tabikide psikoloğlar sadece ilaç tedavisi uygulamıyorlar canım haftalık seansları var gidiyosun konuşuyosun ben onu kastettim sana iyiysen sorun yok tabi.
kız kayınbaban gönderiym demiş ya daha ne istiyon :lepi:
ne iyisi eminem ya delirdim ama iyiyim diye iyi olmaya çalışıyorum yoksa 1 aşılama 1 tüp bebek negatifinden sonra nasıl iyi oluyum
bizim burda çok pahalı psikologlar
özel bi hastaneye sordum saati 60 tl idi ben o parayı biriktirir ilaçlarımı alırımsenağlama
olmıycagı varmış aslında bunlar hepsi bahane RABBİM nasip etmedine manyak doktormuş o ya benim tüpçü dr yi geçti hiç yumurtaya bakmadan aşılama olurmu
evet Allah razı olsun kayınbabamdan beni çok sever kayganamda öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?