emoşum böle çirkin bir bebek istermisin
inşallah canım ya bunu canı gönülden isterim.
zeyno kız bebişin çirkini olur mu onlar cennet kokusuyla gelir
canım hayırlısı olsun inasının bebeği kendisine dünyanın en güzel bebeği gibi gelir o kadar masumlarki Şeniz
böyle çok tatlı bebklerin olur innnnnnşaaallllaaaahhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kız zeyno can evimden vurdun valla kız benim kızım yaşasaydı 5 aylık olacaktımafoldumben
böyle çok tatlı bebklerin olur innnnnnşaaallllaaaahhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ya özür dilerim niyetim sizi üzmek değildi
canımsın özüre gerek yok rabbim benden daha çok sevdi heralde onu
bide öldüğü gün rüyamda gördüm ben kızımı da o çok içimi yakıyo
hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar.Bende dün aşılama yaptırdım.Aşılamadan sonra akşam ilişki dedi doktor.Bu normalmi ya zaten aşı yapıyo bide ilişki önermesi ?
Günaydın kızlar.Bende dün aşılama yaptırdım.Aşılamadan sonra akşam ilişki dedi doktor.Bu normalmi ya zaten aşı yapıyo bide ilişki önermesi ?
Günaydın kızlar.Bende dün aşılama yaptırdım.Aşılamadan sonra akşam ilişki dedi doktor.Bu normalmi ya zaten aşı yapıyo bide ilişki önermesi ?
hayırlısı olsun canım
dr banada önermişti ama biz yapmadık tutanda varsa düşer diye
ama bazı doktorlar önermiyor ilişkiyi bazılarıda öneriyor sen içinden geleni yap nasıl iyi hissediyorsan
Canım biz doktoru dinledik.Bakalım hayırlısı senin sonuç ne oldu?
günaydın canım hoşgeldin hayırlı olsun aşılaman benim doktorda ilişki önerdi ama 3 gün sonra dedi akşamına önermedi aşılamayı pekiştirmek için istiyorlarmış ilişkiyi geriden gelen yumurtalar için bende beklemedeyim canım.
zeyno biz yaptık 3 gün sonra çünkü benim bir yumurtam gelişti geriden gelen yumurtalarım vardı onu düşündüm belki dedim tek yumurtam tutmazsa geriden gelenlerden biri tutar diye kısmet artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?