hayırlısı canım benim inşaallah tutmuştur hemde üçüzzzzz :sm_cool:
ben 1 sefer yaptırdım zaten aşılama negatifti
ben şu an 2. tüp tedavisindeyim
inşaallah seninki tutarda bizim gibi bu aşamalara gelmezsin
hayırlı olsun doğurduysa darısıda bizim başımıza inşallah:Saruboceqkıslar galiba sulecik doğum yapmış
ayın 23ünde sezeryan tarihimi aldım demişti
darısı bizemafoldumben
Hoşbulduk canım.Nezaman yapıldı senin aşılaman sonucu ne zaman alıcaksın?İnşallah tutmuştur.
hayırlısı canım benim inşaallah tutmuştur hemde üçüzzzzz :sm_cool:
hayırlı olsun doğurduysa darısıda bizim başımıza inşallah:Saruboceqda hep olumsuz düşünürdü onu çok teselli ettim ben ama bak sonunda anne oldu bizde olucaz zeyno Allahın izniyle inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:Saruboceq:
canım bugün 11.günüm sonucu çaraşamba günü falan öğrenirim herhalde inşallah tutmuştur canım sen vajinal jel falan kullanıyomusun ben kullanıyorum.
İnşallah tüp'de olumlu olur canım benim ilk aşılamam çok stresliydim ama çok kolay bi işlemmiş.Senin sorun ne?Bide aşılamadan sonra yattınızmı sonuç belli olasıya kadar?
İnşallah tüp'de olumlu olur canım benim ilk aşılamam çok stresliydim ama çok kolay bi işlemmiş.Senin sorun ne?Bide aşılamadan sonra yattınızmı sonuç belli olasıya kadar?
Jel kullanmıyorum ben doktor demedi bana kullan diye.
uykucu seniiii hadi bakalım opuyorumnanaktan
kıslar ben çıkıyorum çok uykum geldi eşim gelene kadar uyuyum biraz
tamam zeynom sana iyi uykular pazartesi görüşürüz artıkopuyorumnanaktan
hayırlı sonuçlarla dönersin inşaallah adet olmazsın inşaallah
hayırlı sonuçlarla dönersin inşaallah adet olmazsın inşaallah
amin inşallah canım bekelyip göreceğiz hep beraber bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler:Saruboceq:
kıs pazartesi erkenden yaptır testi valla bende sen kadar heyecanlıyım
amin canım inşaaallah sorun ikimizde eşimin morfolojisi benim tüp kapalı ve pko var
senin sorunun ne
ben yatmadım fazla aşılamada pek gerekli değil hani doğal bi işlem zaten 2 saat içinde tuttu tuttu tutmadı zaten sperm kalitesi düşüyor 2 saatten sonra
ama tüpte patman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?