Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben 1 sefer yaptırdım zaten aşılama negatifti
ben şu an 2. tüp tedavisindeyim
inşaallah seninki tutarda bizim gibi bu aşamalara gelmezsin

İnşallah tüp'de olumlu olur canım benim ilk aşılamam çok stresliydim ama çok kolay bi işlemmiş.Senin sorun ne?Bide aşılamadan sonra yattınızmı sonuç belli olasıya kadar?

kıslar galiba sulecik doğum yapmış
ayın 23ünde sezeryan tarihimi aldım demişti
darısı bizemafoldumben
hayırlı olsun doğurduysa darısıda bizim başımıza inşallah:Saruboceqda hep olumsuz düşünürdü onu çok teselli ettim ben ama bak sonunda anne oldu bizde olucaz zeyno Allahın izniyle inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:Saruboceq:
Hoşbulduk canım.Nezaman yapıldı senin aşılaman sonucu ne zaman alıcaksın?İnşallah tutmuştur.

canım bugün 11.günüm sonucu çaraşamba günü falan öğrenirim herhalde inşallah tutmuştur canım sen vajinal jel falan kullanıyomusun ben kullanıyorum.

Jel kullanmıyorum ben doktor demedi bana kullan diye.

İnşallah tüp'de olumlu olur canım benim ilk aşılamam çok stresliydim ama çok kolay bi işlemmiş.Senin sorun ne?Bide aşılamadan sonra yattınızmı sonuç belli olasıya kadar?

amin canım inşaaallah sorun ikimizde eşimin morfolojisi benim tüp kapalı ve pko var
senin sorunun ne

ben yatmadım fazla aşılamada pek gerekli değil hani doğal bi işlem zaten 2 saat içinde tuttu tuttu tutmadı zaten sperm kalitesi düşüyor 2 saatten sonra
ama tüpte patman gerekiyor

ben bir hafta yattım sonra işe başladım çalışıyorum şu an olacağı varsa her türlü oluyo canım yatmaya kalkmaya bakmıyo

Benim tüplerim normalden uzun bide endometrik odak var 1.derece.Bende çalışıyorum onun için yatamadım.Ya 2 saat içindemi tutuyo benim o iki saat yolda geçti otobüste eve gelmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…