emıne ben oluruna bıraktıkca herşeyı kafamdan sildikçe günümün geçmesi benı yenıden alevlendiriyo
bak şimdi haziranda ayın 6 da oldum tüp temmuzda 2 de oldum tüp bebekten dolayı erken oldum galiba. ağustos oldu ben hala olmadım test yaptım bişey çıkmadı
geçen aya göre 8 gun geçtı ama şuanda karnım ağrıyo bugun yarın olurum
eminecimmm kız nerdesin yavvv
ah canım herkes sana geçmiş olsun yazıyor geçmişe bi baktım baban hastaymış ahhhhhh geçmiş olsun canım şimdi iyimi nasıl ya anne ve babalarımızın kıymetini bekarken bilemiyoz ama birde evlenip uzağa gidince çok kötü yaa
bu polenle arı sütü çok iyi kızzz ben kocama bile veriyommm
İNŞALLAH canım başarırızbaşarıcaz canım 2 ay düşünmesek nolur bu kadar senedir düşündükte oldu mu hele birazda böyle deneyelim hem o zaman yaptığımız diğer şeylerdende keyif alabiliriz bu şekilde sadece çocuk düşünerek zaman geçmiyo canım bak önümüzde ramazan ibadet edelim bol bol Allaha biraz daha yakınlaşalım ona layık kul olamaya çalışalım hep hamile kalmak için uğraştık Allah için ne yaptık gel aleynam bu konuyu bir süreliğine kapatalımvereliniortak
beyzanur selam canımemıne ben oluruna bıraktıkca herşeyı kafamdan sildikçe günümün geçmesi benı yenıden alevlendiriyo
bak şimdi haziranda ayın 6 da oldum tüp temmuzda 2 de oldum tüp bebekten dolayı erken oldum galiba. ağustos oldu ben hala olmadım test yaptım bişey çıkmadı
gecmiş olsun annene canım RABBİM şifa versinnerdesin eminecim göremedim yoksun galiba
neyse ben yazıyım okursun sen girince
ben 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istemimiz var 6 ay doğal yolla denedik olmadı. dr a gittim. benden hsg ve eşimden test istedi tüplere bakalım dedi. anestezili istedim. yanlız talihsizliğim ozaman başladı zaten damarımı zedelemişler. kan durmuyordu. uyanınca ayağa kalkamadım. tekrar uyutarak dikmişler damarı neyse 2 ayöyle iyileşmek için ara verdik. tüplerim allahtan açıktı. olmazsa dr. takip yapalım dedi. ondan sonrada sürekli enfeksiyon geçirdim. kaşıntı mantar değildi. ama hiç geçmeyen kaşıntılar. onun sebebinide bulamadık. testler yapıldı. halada biraz var. arkadaşım ferti center tüp bebek merkezinde bi dr. önerdi. ona gittim. hiç bir sorununuz yok. doğalda olabilir dedi. aşılama istedik. bir an önce olsun diye oda tutmadı. 11 temmuzda aşılamam yapıldı.malesef olmadı. tekrar denemek istemiyorum 2aşılamayı
ekim ayında mikro düşünüyorum canım hayırlısı bakalım
annemde hasta2 gün önce bel fıtığı patlamış. çok canım sıtkın eminecimm. taaaa erzurumda bakalım ameliyatı acilse ben hemen gidicem 1 hafta iznim var.annem daha önemli canım şu an
eminem dün test yaptım çıkmadı
bal20 teşekkür ederim canım sende hoşgeldın topiğimize kendi tanıtmışsın okudum inş sende en yakın zamanda hamiş olursun
eminem dün test yaptım çıkmadı
bal20 teşekkür ederim canım sende hoşgeldın topiğimize kendi tanıtmışsın okudum inş sende en yakın zamanda hamiş olursun
vereliniortak
İNŞALLAH canım başarırız
tamam canım bu konuyu kapatıyoruzzzzzzzzzzzz tabi bir süreliyinevereliniortak
beyzanur selam canım
İNŞALLAH hamilesindir cünkü tüpten sonra hamile kalan cok oluyo canım RABBİM gönlüne göre versin
gecmiş olsun annene canım RABBİM şifa versin
beyzanur cum canım ne olur üzülme allah büyük ben napıyım kız ablam 2. ye hamiş diğeri 3. ye diğeri ilkine benim yerimde olsan yaz bitti geçen yıldan beri yüzleri görmedim kaldıramam diye kaçıyorum onlardan psikolojim bozulucak diye rabbim ne zaman isterse o zaman olacak inş tatlım
beyzanur cum canım ne olur üzülme allah büyük ben napıyım kız ablam 2. ye hamiş diğeri 3. ye diğeri ilkine benim yerimde olsan yaz bitti geçen yıldan beri yüzleri görmedim kaldıramam diye kaçıyorum onlardan psikolojim bozulucak diye rabbim ne zaman isterse o zaman olacak inş tatlım
saol tatlım hepimizin allahın yardımcısı olsunnnnn
kızlar size bişey deyiim miiii benim size kanım çokkk ısındı vallaaaaaaa inanın
bunlar hep oluyo canım benım kız kardeşimler eşimin kardeşi bizden sonra evlenidi kardeşimin 2 görümcemin 1 tane var hep gözümün önündeler ben alıştın bunlara ama bazen böyle üzülüyorum işte
ah balım ahhhhh hamiş haberi almaktan bıktım artık bende
evet canım aynen telefonda konuşurdum bizimkilerle yada arkadaşlarla bişey diyeyimmi derlerdi du ben bileyim derdim teyzemi oluyom derdimmm yaaaaaa işte aynı iç çekiyorum hep kız kardeşim geçen yıl düğünü oldu şimdi 3 aylık hamiş napalım sitem etmiyorum
kızzzzz üzülmeeeeeeee boşşşş verelim yaaaaaa olacakkkkkkkk bunun başka yolu yokkkkk biraz sabırrrr o kadarrrrr
kız beninde sana kanım çok ısındaŞenizhemende ısınıverdik birbirimize aslında neden biliyomusun sıkıntımız aynı hepimiz bebiş için çabalıyoruz ortak noktamız varolumunekankayizsmile
kız kardeşim evlendi15 gün sonra kaldı anlamadım. hastaneki arkadaşım kasımda evlendi .doğmak üzre ayyyyyyy fenalık geliyorrr yaaaaaaanam millet evlendiği gece hamile kalıyo bu nasıl iştir anlamadım gitti :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?