Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçen aya göre 8 gun geçtı ama şuanda karnım ağrıyo bugun yarın olurum

canım testi ne zaman yaptın bazen olsada çıkmayabiliyor bak kafandan silmişsin stres yapsaydın belki ondan gecikmiştir diyecektim oda yok sen yine sakinliğini koru hamileysen adet olmazsın yoksada olur adetin herşey olacağına varıyo canım.

ben burdayım canım asıl sen nerdesin.babam şuan iyi canım hamd olsun sağol evet kıymetlerini evlenince anlıyoruz bu karışımdan bende yiyorumdum bi ara çok faydalı insan dinç oluyo sende ye kocanda yesin.

eminem dün test yaptım çıkmadı

bal20 teşekkür ederim canım sende hoşgeldın topiğimize kendi tanıtmışsın okudum inş sende en yakın zamanda hamiş olursun

vereliniortak İNŞALLAH canım başarırız

tamam canım bu konuyu kapatıyoruzzzzzzzzzzzz tabi bir süreliyinevereliniortak
beyzanur selam canım

İNŞALLAH hamilesindir cünkü tüpten sonra hamile kalan cok oluyo canım RABBİM gönlüne göre versin
gecmiş olsun annene canım RABBİM şifa versin

bal20 teşekkür ederim canım sende hoşgeldın topiğimize kendi tanıtmışsın okudum inş sende en yakın zamanda hamiş olursun

beyzanur cum canım ne olur üzülme allah büyük ben napıyım kız ablam 2. ye hamiş diğeri 3. ye diğeri ilkine benim yerimde olsan yaz bitti geçen yıldan beri yüzleri görmedim kaldıramam diye kaçıyorum onlardan psikolojim bozulucak diye rabbim ne zaman isterse o zaman olacak inş tatlım

Allah Allah canım bi kan testi yaptırsaydın keşke şu idrar testleri insanın psikolojisini bozuyo resmen

saol tatlım hepimizin allahın yardımcısı olsunnnnn
kızlar size bişey deyiim miiii benim size kanım çokkk ısındı vallaaaaaaa inanın

bunlar hep oluyo canım benım kız kardeşimler eşimin kardeşi bizden sonra evlenidi kardeşimin 2 görümcemin 1 tane var hep gözümün önündeler ben alıştın bunlara ama bazen böyle üzülüyorum işte

ah balım ahhhhh hamiş haberi almaktan bıktım artık bende

saol tatlım hepimizin allahın yardımcısı olsunnnnn
kızlar size bişey deyiim miiii benim size kanım çokkk ısındı vallaaaaaaa inanın

kız beninde sana kanım çok ısındaŞenizhemende ısınıverdik birbirimize aslında neden biliyomusun sıkıntımız aynı hepimiz bebiş için çabalıyoruz ortak noktamız varolumunekankayizsmile

kız çevremde hamile olmayan kalmadı nerdeyse herkesin çocuğu var yada hamile galiba bende alıştım artık bu duruma eskisi kadar etkilemiyo

ah balım ahhhhh hamiş haberi almaktan bıktım artık bende

evet canım aynen telefonda konuşurdum bizimkilerle yada arkadaşlarla bişey diyeyimmi derlerdi du ben bileyim derdim teyzemi oluyom derdimmm yaaaaaa işte aynı iç çekiyorum hep kız kardeşim geçen yıl düğünü oldu şimdi 3 aylık hamiş napalım sitem etmiyorum

kızzzzz üzülmeeeeeeee boşşşş verelim yaaaaaa olacakkkkkkkk bunun başka yolu yokkkkk biraz sabırrrr o kadarrrrr

yok canım artık eskisi gibi üzmüyo beni hamile haberi biliyorum herşeyin bir vakti var bizimde olacak inşallah buna yürekten inanıyorum:1hug:

kız beninde sana kanım çok ısındaŞenizhemende ısınıverdik birbirimize aslında neden biliyomusun sıkıntımız aynı hepimiz bebiş için çabalıyoruz ortak noktamız varolumunekankayizsmile

eminecimmmmmm kızzzz gözlerim doldu ağladım şimdi hastalar bana bakıyor. inanki sizi çok sevdim yaa özlemde yok onla önce konuşmuştuk diğer sitede tanıştık
sonra gel ekimdeyim yazmış katılıverdim işte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…