eminecimmmmmm kızzzz gözlerim doldu ağladım şimdi hastalar bana bakıyor. inanki sizi çok sevdim yaa özlemde yok onla önce konuşmuştuk diğer sitede tanıştık
sonra gel ekimdeyim yazmış katılıverdim işte ...
salla gitsin kız varya bu konu bizde takıntı haline geldi gerçek anlamda kafamızdan atabilsek cidden olacak balım sen gel takıl bana hayatını yaşa tabi zaman zaman bende bunalıma giriyorum ama çabuk toparlanıyorum çok şükür:lepi:kız kardeşim evlendi15 gün sonra kaldı anlamadım. hastaneki arkadaşım kasımda evlendi .doğmak üzre ayyyyyyy fenalık geliyorrr yaaaaaa
ben geldim kıslar yaaa vakit geçmiyor sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmkötükedihüso
zeynepcim hoşgeldın canım nasıl gidio
evt emıne ii varsın canım sen bitanesın
yaaa emine geçmiyor bende çok sabırsızım evde böle kıpır kıpır biriyimdir böle yatmak bana göre değil duramıyorum napıyım
dbiraz yatıyorum arada geziniyorum napıyım
salla gitsin kız varya bu konu bizde takıntı haline geldi gerçek anlamda kafamızdan atabilsek cidden olacak balım sen gel takıl bana hayatını yaşa tabi zaman zaman bende bunalıma giriyorum ama çabuk toparlanıyorum çok şükür:lepi:
oy oy oy zeynommmm gelmiş ay kuzum geçmez o vakitler bilirim ama yapacak bişey yok sabırla bekliyceksin sabırsız nazlım benim sıkma kendini yat keyfine baksırnaşık şey
canım Allahın dediği olur ağır iş yapma yeter bizim esirgememiz neki Rabbim esirgesin yeter çok sıkma kendiniyaaa emine geçmiyor bende çok sabırsızım evde böle kıpır kıpır biriyimdir böle yatmak bana göre değil duramıyorum napıyım
evt emıne ii varsın canım sen bitanesın
:lepi::lepi:
zeynep merakımdan soruyorum
sen hiç evde yemek falan yapıyon mu ne bilim bulaşık yıkıyonmu benım doktorum yapabilirsin demiştide
yaaa emine geçmiyor bende çok sabırsızım evde böle kıpır kıpır biriyimdir böle yatmak bana göre değil duramıyorum napıyım
canım saol tatlım çok iyisiniz hepiniz katılabildiğim kadarıyla girerim canım.sadece ben değil canım hepimiz kalıcaz hamiş inşallah bakalımmmmm bırakmıyorlarki bizi düşünmeyelim arkadaşlar hadi ne bekliyon hadi hadi başlasana ne yaptın ne oldu şimi napcan hep böyleee
canım Allahın dediği olur ağır iş yapma yeter bizim esirgememiz neki Rabbim esirgesin yeter çok sıkma kendini
ayyyyyy canlarım benim sizlerde iyiki varsınız bak duygulandım şimdi :sinifsinif:
zeynepcimmm yat dinlen canım haydaaaa durmuyonki yerrinde sen durkiiii tutsun bebek aaaaaaaaa sende bak kolay olmuyor kızdırıyon bizi yapmaaaaa bırak bişeyy kiviiiiiiiiiiii yeeeee diyom sanaaaaaaa unutmaaa su bol bol içççç
vallla 2 gündür yemek yapmadım eşim hazır aldı sabah kahvaltıyı hazırladı nası hazırladıysa
çay suyu koymuş kaynayınca demle dedim demlemiş ocağı açık unutmuş yumurta haşladı oda çatlamış ama bakıyo sağolsunda benim canımda durmaz böle az kalktım yardım ettim
bide ramazan yarın ev yemeği ister dışarıdan hergünde alınmazki yarında alırız dışardanda ben ertesi gün yapmaya başlarım
ya bi görsen beni tuvalete gitmeye bilew korkuyorum
vallla 2 gündür yemek yapmadım eşim hazır aldı sabah kahvaltıyı hazırladı nası hazırladıysa
çay suyu koymuş kaynayınca demle dedim demlemiş ocağı açık unutmuş yumurta haşladı oda çatlamış ama bakıyo sağolsunda benim canımda durmaz böle az kalktım yardım ettim
bide ramazan yarın ev yemeği ister dışarıdan hergünde alınmazki yarında alırız dışardanda ben ertesi gün yapmaya başlarım
ya bi görsen beni tuvalete gitmeye bilew korkuyorum
anam eşimi kandıramam adam 1 hafta evde akannehirkız kayınvaliden yapsın göndersin ne var sen kalkıpta yemek yapma şimdi daha erken benim kayınvalidem yapıp yollamıştı yada gelip yapmıştı annem geldi temizlik yaptı senin annende gelemiyo gelse sen rahat ederdin kocanı kandırda gelsin.
bende çok korkuyodum klozate gidiodum bide kabız olmuştum çok korkmuştum. ama ben yemek yapıyodum çok dinlendim ama ufak tefek iş yaptım
yok yapmıyorum klozete bile eşim oturtuyo kaldırıyo :kedi:
bugünde duş aldım ılık suyla eşim yıkadı :kedi:
yok yapmıyorum klozete bile eşim oturtuyo kaldırıyo :kedi:
bugünde duş aldım ılık suyla eşim yıkadı :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?