mecbur yapmak zorunda ben 3 sene uğraşıp didiniyorum o 1 haftacıkmaaşallah kocana benim eşimde ilgilendide tuvalate falan kendim gittim kendim yıkandım
iyiiiiii oh oh yapsınki baba olucakkkk kolay değilll. ailenden kimse yokmu gelse şöyle yanına 10 gün 15 gün ihtiyacın varrr erkek adam birini yaparsa diğerini unutur.
ben aşılama yapıldıktan sonra o gün işten izin aldım. geldik eve yatıyım dedim. ooooo nerde komşuya söylemedimmm. çat kapı karşı komşum. kız sen iznemi ayrıldın hayırdır bu battaniye nee hastamısın çay koy helede içelim niye yattınki uzan dolaplara bardak indir bişeyler koy. kapının sesini duymuşda kim demiş acabaaa anaaaaaa dürbündende baktı meraktan kim diye tabi anladı gölgedennnnn eh işte olmadı zatennnnnnnnalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
iyiiiiii oh oh yapsınki baba olucakkkk kolay değilll. ailenden kimse yokmu gelse şöyle yanına 10 gün 15 gün ihtiyacın varrr erkek adam birini yaparsa diğerini unutur.
ben aşılama yapıldıktan sonra o gün işten izin aldım. geldik eve yatıyım dedim. ooooo nerde komşuya söylemedimmm. çat kapı karşı komşum. kız sen iznemi ayrıldın hayırdır bu battaniye nee hastamısın çay koy helede içelim niye yattınki uzan dolaplara bardak indir bişeyler koy. kapının sesini duymuşda kim demiş acabaaa anaaaaaa dürbündende baktı meraktan kim diye tabi anladı gölgedennnnn eh işte olmadı zatennnnnnnnalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
zeynep benım ondan mı tutmadı acaba evde ufak tefek bişey yaptımya
yok kabız değilimzeynep kabız olmamaya çalış en önemlisi bu
yok canım alakası yokturzeynep benım ondan mı tutmadı acaba evde ufak tefek bişey yaptımya
valla beklemek zor ama korkuyorumselam kızlar nasılsınız zeynepcigim bebek nasıl canım valla içeme doguyo hislerim kuvvetli inşallah bu sefer olcak canım
tamam emoşumkızlar ben öğlen namolmazsa 1 sene bekliycezazımı kılamdım daha bi kılıymda gelirim hemen
kız sende hastayım deseydin kalmasaydın millet ne kadar meraklı izindeyse izinde sanane belki yatacaksın niye rahatsız ederler anlamam en uyuz olduğum şeyklava:
ne bileyim işte o anki telaş emine işte merak oo hsg de damar zedelenmesinde yattım evde 1 hafta annem geldi. herkes bebek düşürmüşsün geçmiş olsun diyolar şaşırdımmmmm anammmm kuru iftira
nasılsın canımzeynep kabız olmamaya çalış en önemlisi bu
sen neler yapıyosunzeynep benım ondan mı tutmadı acaba evde ufak tefek bişey yaptımya
kızlar ben öğlen namazımı kılamdım daha bi kılıymda gelirim hemen
selam canım sen nerde yaptırmıştın aşılamanı
valla ben arada başka yerlerede bakıyorum ama burdayımaaa nerdesiniz kızlar
ben geldim
ne bileyim işte o anki telaş emine işte merak oo hsg de damar zedelenmesinde yattım evde 1 hafta annem geldi. herkes bebek düşürmüşsün geçmiş olsun diyolar şaşırdımmmmm anammmm kuru iftira
sen evet çocuk düşürdüm deseydin nasıl olsa ona inanmışlar sen ne söylersen söyle onlar öyle düşünecekalsanaalsanasmilecanım bizi yoran hayat değil insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?