Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maaşallah kocana benim eşimde ilgilendide tuvalate falan kendim gittim kendim yıkandım
mecbur yapmak zorunda ben 3 sene uğraşıp didiniyorum o 1 haftacık

yok kimsenin haberi yok ne benim taraf ne onun

kız sende hastayım deseydin kalmasaydın millet ne kadar meraklı izindeyse izinde sanane belki yatacaksın niye rahatsız ederler anlamam en uyuz olduğum şey klava:

zeynep kabız olmamaya çalış en önemlisi bu
yok kabız değilim
zeynep benım ondan mı tutmadı acaba evde ufak tefek bişey yaptımya
yok canım alakası yoktur
eşime öle diyorum ben yatktan düşsem hatta balkondan düşsem verecek olan Allah kısmetimde varsa ne olursa olsun verir
selam kızlar nasılsınız zeynepcigim bebek nasıl canım valla içeme doguyo hislerim kuvvetli inşallah bu sefer olcak canım
valla beklemek zor ama korkuyorum
kızlar ben öğlen namolmazsa 1 sene bekliycezazımı kılamdım daha bi kılıymda gelirim hemen
tamam emoşum

kız sende hastayım deseydin kalmasaydın millet ne kadar meraklı izindeyse izinde sanane belki yatacaksın niye rahatsız ederler anlamam en uyuz olduğum şey klava:

ne bileyim işte o anki telaş emine işte merak oo hsg de damar zedelenmesinde yattım evde 1 hafta annem geldi. herkes bebek düşürmüşsün geçmiş olsun diyolar şaşırdımmmmm anammmm kuru iftira

ne bileyim işte o anki telaş emine işte merak oo hsg de damar zedelenmesinde yattım evde 1 hafta annem geldi. herkes bebek düşürmüşsün geçmiş olsun diyolar şaşırdımmmmm anammmm kuru iftira

sen evet çocuk düşürdüm deseydin nasıl olsa ona inanmışlar sen ne söylersen söyle onlar öyle düşünecekalsanaalsanasmilecanım bizi yoran hayat değil insanlar.

neyse ben yazıyım okursunuz kızlar istanbul şişlide brüksel tüp bebek merkezi varmış. son teknolojiyle çelışıyorlarmı. semen analizini daha iyi inceleyen ayrışım yapan makinaları getirmiş belçikadan diğer merkezide ordaymış zaten dr. prof. yücel karaman kendisi yapıyormuş. arkadaşa yapmış. hamiş ikizlerine 3 aşılama 3 tüp yok olmamış başka yerde yaptırmış.önce dr neden olmadığını araştırmış rahminden küçük bir parça alarak incelemişler. bişey yokmu. sonra mikro için yapay rahim düzenlemişler yani anne rahminden doku alarak dışarda döllendirmişler transferini yapmışlar. yapay rahim yapımasının önemi dokuyla embriyonun önceden dışarda konulmadan alışması türkiyede diğer hiç bir tüp bebek merkezinde bu işlemler yapılmaya başlanmamış. tabi bir sorununa yokken yapılıyorsan mikro 100 de 90 garantiniz varmış ben hemen bşlıcaktım ama madi olarak ayarlamam lazım kendimi. isterseniz araştırın kızlar

sen evet çocuk düşürdüm deseydin nasıl olsa ona inanmışlar sen ne söylersen söyle onlar öyle düşünecekalsanaalsanasmilecanım bizi yoran hayat değil insanlar.

allah kabul etsin emoşum doğru söylüyorsun insanlar aynen katlıyorum tatlım ya senin mesain ne zaman bitiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…