allah kabul etsin emoşum doğru söylüyorsun insanlar aynen katlıyorum tatlım ya senin mesain ne zaman bitiyo canım
mesaim 18 de bitiyo canım sen vardiyalı çalışıyosundur herhalde.
yok hayatım ben şimdilik 08:00 - 16:30 çalışıyorum. şimdi çıkıyorum canım sizi kocaman öpüyorummm. kendinize iyi bakınnnnnn hepiniz .servis gelir nerdeyse hayatım. o dr la ilgili olan yazımı oku fikrini yaz bana yarın okurummmm.evde netim yokkkk. eşim 1 yıldır dükkanına götürdü 2 tane gözüne sokacak yaaaaa işteeeeee byyyyyyyy
neyse ben yazıyım okursunuz kızlar istanbul şişlide brüksel tüp bebek merkezi varmış. son teknolojiyle çelışıyorlarmı. semen analizini daha iyi inceleyen ayrışım yapan makinaları getirmiş belçikadan diğer merkezide ordaymış zaten dr. prof. yücel karaman kendisi yapıyormuş. arkadaşa yapmış. hamiş ikizlerine 3 aşılama 3 tüp yok olmamış başka yerde yaptırmış.önce dr neden olmadığını araştırmış rahminden küçük bir parça alarak incelemişler. bişey yokmu. sonra mikro için yapay rahim düzenlemişler yani anne rahminden doku alarak dışarda döllendirmişler transferini yapmışlar. yapay rahim yapımasının önemi dokuyla embriyonun önceden dışarda konulmadan alışması türkiyede diğer hiç bir tüp bebek merkezinde bu işlemler yapılmaya başlanmamış. tabi bir sorununa yokken yapılıyorsan mikro 100 de 90 garantiniz varmış ben hemen bşlıcaktım ama madi olarak ayarlamam lazım kendimi. isterseniz araştırın kızlar
kızlar ben tedaviye başladım çok heyecanlıyım benim için dua edin nolur
geçmiş olsun emoşum sıcaklar halmi bırakıyor adamda zaten
bende iyiyim işte kasıklarım ağrıyor özellikle sol taraf göğüslerim şiş dün uçları karıncalandı ve çoookkk sıcakonun dışında değişiklik yok
hani tuvaletin gelirde kasığında bi gerginlik olurya aynı onun gibi ateşimi ölçtüm oda 37.2 inşaaallah hayırlı sonuçtur
zeynom inş hayırlısıyla bebişine kavuşursun
bende ercan beye gidiyorum çok iyi birisi çok ilgileniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?