Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mesaim 18 de bitiyo canım sen vardiyalı çalışıyosundur herhalde.

yok hayatım ben şimdilik 08:00 - 16:30 çalışıyorum. şimdi çıkıyorum canım sizi kocaman öpüyorummm. kendinize iyi bakınnnnnn hepiniz .servis gelir nerdeyse hayatım. o dr la ilgili olan yazımı oku fikrini yaz bana yarın okurummmm.evde netim yokkkk. eşim 1 yıldır dükkanına götürdü 2 tane gözüne sokacak yaaaaa işteeeeee byyyyyyyy

tamam canım okur yazarım fikrimi hadi iyi akşamlar yarın görüşürüz öpüldünopuyorumnanaktan

canım işlem bana mantıklı geldi ama çok zahmetli görünüyo bide maddi açıdan zorlayacak gibi çünkü o kadar işlem hemde yeni bir yöntemmiş baya maliyetlidir tatlım maddi açıdan sizi zorlamaycaksa bende denemeye değer bence.

kızlar Ramazanı şerifiniz hayırlı olsun yarın gelemem büyük ihtimalle şimdiden kutladım

günaydın kızlar nasılsınız herkesin ramazanını kutlarım bereketli sağlıklı bol bebişli bir ay olmasını dilerim rahmet ayındayız duayı hiç esirgemeyelim tedavide olan arkadaşlarıma inşallah son tedavileri olur sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah çifte bayram yaşarsınız bu ayların yüzü suyu hürmetine hepinizi öptüm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
zeynom bugün çok halsizim canım ramazandan değil ama neden olduğunu bilmiyorum gözümü zor açtım sahurda ve sabah sıcakmı çarptı noldu anlamadım böyle grip olursunda hiç halin olmazya öyleyim işte neyse onun dışında iyiyim canım sen nasılsın napıyosun.

geçmiş olsun emoşum sıcaklar halmi bırakıyor adamda zaten
bende iyiyim işte kasıklarım ağrıyor özellikle sol taraf göğüslerim şiş dün uçları karıncalandı ve çoookkk sıcakonun dışında değişiklik yok
hani tuvaletin gelirde kasığında bi gerginlik olurya aynı onun gibi ateşimi ölçtüm oda 37.2 inşaaallah hayırlı sonuçtur

zeynom inş hayırlısıyla bebişine kavuşursun
bende ercan beye gidiyorum çok iyi birisi çok ilgileniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…