ercan bey acıbademden ayrılıyomuş ta özel muayenehanesine gidiyom tetkikler fakültede olcakmış
çok memnun kalırsın
ne kullanacaksın şimdi ben ilk d.kontrol kullandım
hadi canım gerçektenmi
durmaz iş hanında zaten onun özel yeri ama acıbademden ayrılmasın yaaaaaaaaaa ben fakülteyi sevmiyorum
canım bana öyle dedi sizin mağdur olmanızı istemem acıbademde sadece tedavisi devam edenlerle ilgileniyorum yeni hasta almıyorum dedi.zaten fakülye gitmiyosun özel yerine gidiyosun sadece kan tahlillerini fakülte yapıyo başta bende fakülte diyince çok üzüldüm
acaba yeni yermi açtı sen durmaza gitmedinmi
ee yumurta toplamayı nerde yapıyormuş o zaman
işte durmaza gidiyorum transferi toplamayı filan da fakültede ama tek kendisi asistanlar yokmuş özellikle onu sordum tepemde 50 tane adam istemem dedim
evet baktı spekulum takıyor
transfer günü provası yapıyor
günaydın canımgünaydın kızlaarrrrrrr
işte o nasıl bi işlem canım ben bu konuları hiç bilmiyom ya
iyi o zaman ama keşke gitmeseydi
benimkide tutsada bidaha uğraşmasam fakülte çok uzak inşaallah seninkide son olur
günaydın canım
aşılama ne olmadınmı
rahmi açan bi alet işte biraz canın acıyo ama merak etme korkulacak bişi yok
günaydın kızlaarrrrrrr
inş canım dualarımız seninle
bitek dün fakültede dosya açtırdık bide kan verdik ikimizde sonra muayeneye durmaza gittik
yeni bi olay öncekinde acıbademe gitmiştik te muayeneye gel dedi başka bişey dememişti
hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin tedavi derken aşılama tüp hangisi.kızlar ben tedaviye başladım çok heyecanlıyım benim için dua edin nolur
geçmiş olsun emoşum sıcaklar halmi bırakıyor adamda zaten
bende iyiyim işte kasıklarım ağrıyor özellikle sol taraf göğüslerim şiş dün uçları karıncalandı ve çoookkk sıcakonun dışında değişiklik yok
hani tuvaletin gelirde kasığında bi gerginlik olurya aynı onun gibi ateşimi ölçtüm oda 37.2 inşaaallah hayırlı sonuçtur
evet baktı spekulum takıyor
transfer günü provası yapıyor
canım günaydın ne kadar verin toplam hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?