Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi canım gerçektenmi
durmaz iş hanında zaten onun özel yeri ama acıbademden ayrılmasın yaaaaaaaaaa ben fakülteyi sevmiyorum

canım bana öyle dedi sizin mağdur olmanızı istemem acıbademde sadece tedavisi devam edenlerle ilgileniyorum yeni hasta almıyorum dedi.zaten fakülye gitmiyosun özel yerine gidiyosun sadece kan tahlillerini fakülte yapıyo başta bende fakülte diyince çok üzüldüm

acaba yeni yermi açtı sen durmaza gitmedinmi
ee yumurta toplamayı nerde yapıyormuş o zaman

zeyno bide ayın 24 ünde rahim boyunu ölçecem dedi sana yaptımı nasıl bi şey ya korktum biraz transferi hangi sm yerleştireceğini ölçecekmiş:roflol:

işte durmaza gidiyorum transferi toplamayı filan da fakültede ama tek kendisi asistanlar yokmuş özellikle onu sordum tepemde 50 tane adam istemem dedim

iyi o zaman ama keşke gitmeseydi
benimkide tutsada bidaha uğraşmasam fakülte çok uzak inşaallah seninkide son olur

iyi o zaman ama keşke gitmeseydi
benimkide tutsada bidaha uğraşmasam fakülte çok uzak inşaallah seninkide son olur

inş canım dualarımız seninle
bitek dün fakültede dosya açtırdık bide kan verdik ikimizde sonra muayeneye durmaza gittik
yeni bi olay öncekinde acıbademe gitmiştik te muayeneye gel dedi başka bişey dememişti

her muayenede 180 tl mi alıyorlar biz 1 tane gittik verdik başka gitmedik ne kadara yaptırıyorsunuz
inşaallah son tedavin olur

kızlar ben tedaviye başladım çok heyecanlıyım benim için dua edin nolur
hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin tedavi derken aşılama tüp hangisi.

canım zeynom inşallah olumlu sonuçlanacak sen içini ferah tut bu değişikliklerin çoğu o çatlatma iğnesini etkisi biliyosun çok dinleme kendini ateşinide ölçme bence takip etme yani sakın yanlış anlama insan psikolojikmen yıpranıyo bu şekilde o yüzden diyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…