Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
her muayenede 180 tl mi alıyorlar biz 1 tane gittik verdik başka gitmedik ne kadara yaptırıyorsunuz
inşaallah son tedavin olur

canım ilk muyenede bizde 180 verdik gerisi için bütün muyeneler dahil 1500 lira kendine ayrıca fakülteye 950 lira vercez bide ilaç raporu çıkarcakmış 1000 lirada o tutar heralde

emoşum tüp canım benim eşimden dolayı tüp raporum vardı kısmet şimdiyeymiş

fatoşum inşallah olur canım ya bak tedaviye ramazan ayında başladın ne güzel Allahım bu ayın hürmetine seni anne eşinide baba yapar cennet kokulu yavrunuzu gönderir inaşallaaaaaaaahhhhhhhh:Saruboceq:Allahım bu yolda emek harcayan herkese banada hayırlı evlatlar versin biz ondan istiyoruz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim kullarını çaresiz yanlız bırakmaz onun oo demesiyle herşey olur Allahım ol de bizim de yavrularımız olsun:Saruboceq:amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

amiiiiiiiin inş canım rabbim hepmize nasip eder :Saruboceq:

balım günaydın canım hoşgeldin

hoşbulduk emoşum
kız naber napıyonnn

benimde feci belim ağrıyor yaaa ümit etmeyim diyorum ama gün yaklaşınca ümit etmeye başladım kız yine aşılamadan sonraki reglim 16 sında oldum yani 25 şinde olmam gerekirken 10 gün önce gelmişti. şimdi ne olucak bakalım bu ay boş tedavi filan yok meraktayım ama belirtiler aynı öyle canım işte

canım hamilelik belirtileri de aynı zaten bide çok akıntın var mı

aşılamadan sonraki ilk reglin mi canım kız napalım ümit her zaman var içimizde Allatan ümit kesilmiyo işte Rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın amiiiiiiiiiinnnnnnn:Saruboceq:belirtiler nasıl tatlımCADIARZU

yumurtlama zamanımda oldu kesildi 2 gün öce yine oldu bu gün bişey yok aynı aşılamadaki gibi bel ağrısı zati ama 16 sında oldum ya geçen ay daha varkiii hamilelik belirtisi olurmuki şimdi

henüz erken ama kendine dikkat et akıntın çoğolırsa olabilir

canım hamilelik belirtileri de aynı zaten bide çok akıntın var mı
ben artık bu belirtilere hiç inanmıyorum yanıltıyo insanı en iyisi belirtilere takılmadan beklemek ama nerdeeeeeeeee adet günü yaklaşınca başlıyoruz belirti aramaya yada vücut kendi psikoljik belirti yaratıyo.
ben bi ara televizyonda gördüm ömer coşkun var ya kemikklere sıçramış kanser için ilaç varmış onda bi araştır istersen

araştırdık canım bu tür şeyleri doktor inanmayın bunlara hepsi sahtekar diyo şu an ilaç tedavisi var onun yanında arı sütü bal polen bide propalis mi neydi o karışımı yiyo doktor onu yesin iyi olur dedi şimdilik böyle bakalım inşallah biraz daha rahatlar.

inş emoşum rabbim en kısa zamanda şifasını versin babanı sizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…