Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamadan sonraki ilk reglin mi canım kız napalım ümit her zaman var içimizde Allatan ümit kesilmiyo işte Rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın amiiiiiiiiiinnnnnnn:Saruboceq:belirtiler nasıl tatlımCADIARZU

amin tatlım yaaa aşılamadan sonraki ilk ayım işte bakalım ama ümitlenmek istemiyorum ki yıkılıyorum yine bu ay inat ettim test almıcam canım

o biraz farklı emoşum aynı adet olmuşun gibi geliyo çok fazla anında iç çamaşırın ıslanıyo
canım benim son bir kaç aydır hep öyle oluyo aynı adet olmuş gibi akıntı geliyo wc ye gidiyorum adet oldum diye bakıyorum bişey yok aman ne biliym herkesin farklı işte hayırlısı olsun.
amin tatlım yaaa aşılamadan sonraki ilk ayım işte bakalım ama ümitlenmek istemiyorum ki yıkılıyorum yine bu ay inat ettim test almıcam canım

kız bende geçen ay yaptırdım aşılama benimde aşılamadan sonraki ilk ayım ama benim hiç ümidim neden mi çünkü hiç çalışma olmadı sebep tatile gittim ya bu ay biraz enfeksiyon oldu fitil kullanıyorum 2 tane kaldı yani bu ay boş geçti fitil bitince yine şansımı denerim tabi kısmet olduysa olur bunun vakti zamanı yok bence.bencede test alma canım hele bekle biraz kendini çok fazla ümitlendirme sonrası çok kötü oluyo tabi inşallah senin ümitlerin boşa çıkmaz.

fatoş bize rapor vermezlerde çünki bişeyimiz yok eşiminde benimde
olmaz heralde rapor
raporsuz toplam ne kadar oluyor canımmmm ay kusura bakma insan canım bütcesine uygun bir yer arıyor işte

olmaz heralde rapor
raporsuz toplam ne kadar oluyor canımmmm ay kusura bakma insan canım bütcesine uygun bir yer arıyor işte

fakülte raporsuz 1500 alıyo galiba 1500 de hoca alıyo 1000 de ilaçlar var işte
önce bi özele bak istersen

olmaz heralde rapor

canım ya ne kusuru ben ne kadar araştırma yaptım bi bilsen bende borç içinde kıvranıyom ev aldık borcu var oooo neler neler hep aynıyız takma sen bunları

haklısın canım ama bende tam yumurtlama zamanında tatildeydim 1 hafta çalıştım dersime iyicene hahah ay napim olsun diye kızzz ne bileyim işte aşılam sonrası diye belki tutarda dedim iğne filan oldum ya yani buay hep iyi oldu tam ama yok yok anacımm eski belirtilerin aynısı

emoşum canım rabbim sanada versin mucize gibi benim dediğimi o zaman anlarsın belirti hep aynı zaten ben hiç anlamamıştım doktor dedi bana

emoşum canım denizden havuzdan kaptın heralde bitince ilacın başla artık çalışmaya canım bir an önce şimdi senin kararın ne normalmi denemeye şimdilik karar verdin. başlıcanmı yoksa tedaviye tatlım

hiç belli olmuyo canım bu işler inşallah bir mucize yaşarsın beklenmedik bir anda:CüvCüv:

herhalde canım bitince başlarım çalışmaya hemen:jeyyar:şu an tedaviye ara verdim herşeyi bıraktım yumurtlama günü takibide yapmıyorum herşeyi oluruna bıraktım eskiden gün belirlerdim illa o gün olmalıydı artık bıraktım o işleriyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…