henüz erken ama kendine dikkat et akıntın çoğolırsa olabilir
ben bu akıntı olayını anlamıyorum benimde adet olacağım zaman akıntım çoğalırfisfisfis
aşılamadan sonraki ilk reglin mi canım kız napalım ümit her zaman var içimizde Allatan ümit kesilmiyo işte Rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın amiiiiiiiiiinnnnnnn:Saruboceq:belirtiler nasıl tatlımCADIARZU
o biraz farklı emoşum aynı adet olmuşun gibi geliyo çok fazla anında iç çamaşırın ıslanıyo
canım benim son bir kaç aydır hep öyle oluyo aynı adet olmuş gibi akıntı geliyo wc ye gidiyorum adet oldum diye bakıyorum bişey yok aman ne biliym herkesin farklı işte hayırlısı olsun.o biraz farklı emoşum aynı adet olmuşun gibi geliyo çok fazla anında iç çamaşırın ıslanıyo
amin tatlım yaaa aşılamadan sonraki ilk ayım işte bakalım ama ümitlenmek istemiyorum ki yıkılıyorum yine bu ay inat ettim test almıcam canım
fatoş bize rapor vermezlerde çünki bişeyimiz yok eşiminde benimde
olmaz heralde rapor
raporsuz toplam ne kadar oluyor canımmmm ay kusura bakma insan canım bütcesine uygun bir yer arıyor işte
fatoş bize rapor vermezlerde çünki bişeyimiz yok eşiminde benimde
olmaz heralde rapor
raporsuz toplam ne kadar oluyor canımmmm ay kusura bakma insan canım bütcesine uygun bir yer arıyor işte
canım benim son bir kaç aydır hep öyle oluyo aynı adet olmuş gibi akıntı geliyo wc ye gidiyorum adet oldum diye bakıyorum bişey yok aman ne biliym herkesin farklı işte hayırlısı olsun.
kız bende geçen ay yaptırdım aşılama benimde aşılamadan sonraki ilk ayım ama benim hiç ümidim neden mi çünkü hiç çalışma olmadı sebep tatile gittim ya bu ay biraz enfeksiyon oldu fitil kullanıyorum 2 tane kaldı yani bu ay boş geçti fitil bitince yine şansımı denerim tabi kısmet olduysa olur bunun vakti zamanı yok bence.bencede test alma canım hele bekle biraz kendini çok fazla ümitlendirme sonrası çok kötü oluyo tabi inşallah senin ümitlerin boşa çıkmaz.
canım benim son bir kaç aydır hep öyle oluyo aynı adet olmuş gibi akıntı geliyo wc ye gidiyorum adet oldum diye bakıyorum bişey yok aman ne biliym herkesin farklı işte hayırlısı olsun.
kız bende geçen ay yaptırdım aşılama benimde aşılamadan sonraki ilk ayım ama benim hiç ümidim neden mi çünkü hiç çalışma olmadı sebep tatile gittim ya bu ay biraz enfeksiyon oldu fitil kullanıyorum 2 tane kaldı yani bu ay boş geçti fitil bitince yine şansımı denerim tabi kısmet olduysa olur bunun vakti zamanı yok bence.bencede test alma canım hele bekle biraz kendini çok fazla ümitlendirme sonrası çok kötü oluyo tabi inşallah senin ümitlerin boşa çıkmaz.
haklısın canım ama bende tam yumurtlama zamanında tatildeydim 1 hafta çalıştım dersime iyicene hahah ay napim olsun diye kızzz ne bileyim işte aşılam sonrası diye belki tutarda dedim iğne filan oldum ya yani buay hep iyi oldu tam ama yok yok anacımm eski belirtilerin aynısı
emoşum canım denizden havuzdan kaptın heralde bitince ilacın başla artık çalışmaya canım bir an önce şimdi senin kararın ne normalmi denemeye şimdilik karar verdin. başlıcanmı yoksa tedaviye tatlım
kızlar gittim geldim sayfa aynı yerde duruyo hayırdır niye konuşmadınız.
ne bilem emoşum soru sormuş özele attım cevap vermedi bende bekliyorum ne zamam diye
tahmin etmiştim özelden konuştuğunuzu bal baya yoğun oluyo bazen cevap veremiyo yazılanlara ondandır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?