Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrrr şimdi tlefon geldiiiii. ablam doğum yapmış. ayyyy uzakta gidememde şimdiii yaaaaaa
çok sevindimmmm ama 3 hafta erkn geldi. kordon dolanmış bebğin boynuna ölüyormuş almaalarmış yaa uzun sürmüş ameliyatı yoğun bakımdaymışşş. daha konuşamdım bile kendisiyle

eniştemde küsmüşşşş bu arada benle neden gitmemişim ablamın doğumuna ona bakmak için hastanede ayyy bunlar beni öldürücek valla annem ayrı hasta ameliyat olması lazımmmmm. ablam doğum yaptı diğeri ekimde hepsi çağırıyor söyleyin kızlar kaç parça olayım ben hooop isteyince hemen izin veriyor sanki hastane kendim için ayırdığım tüp bebek tedavisi için iznim uçacak neyse anneme fada olsundaaaaaaa ayyyyyyy bunaldımmmm ben yaa üffff

canım öncelikle çoooook geçmiş olsun dediğin gibi izin olayı çok mu zor en azında ablana 2-3 gün ayır bence sana çok ihtiyacı olacaktır.allah ablanın bebişinin yardımcısı olsun sağlık sıhhat versin ikisinede

saol canım ama yeni döndüm izinden çok zor ermezler eeee annemde bel fıtıı patlamış ameliyat olcak her an haber gelir ondanda gitmem lazım

ben bi dolaşayım emoşum niyetliyim yemeğe çıkmıcamya burda kalırsamda çok soru soruyolar kafayı yicem konuşuruz ablamdanda haber alayım arıym onu

bal çok sevindim canım ablan için darısı da senin başına inşallah bu izin olayı hakikaten çok zor oluyo biraz anlayış göstersinler sana bu konuda sıkıntını biliyolar sonuçta ama annen için gidersin annelerin hakkı ödenmez.

saol tatlım evet anneme mutlaka gitmeliyim. şimdi herkes izinde hala eksiklik ar zaten her yerde o yüzden söylemeyi deneyemem bile caanımmm

ben dışarı çıkmıştım yeni geldim öğlen arasını geç kullandım anneme gittim uzandım biraz malum oruçluyum kafaya vurmaya başladı

selam kızlar nasılsınız zeynep canım sen nasılsın yemek işini nasıl yapıyosun bide canım senin yumurtaların 1. 2. kalite
iyiyim canım eşimlşe birlikte yapıyorum bugün ilk yapıcam ağır şeyleri o yapıyor ben doğruyorum mesela
brnimki 1. kaliteydi 5 bb çıktı yani en iyinin bi altı en iyisi 5 aa
hoş deldin eee ne var ne yok

aman napıyım emoşum sol kasığım batıpğ duruyor zaman geçtikçe ya olmazsa diyorum

selam kızlar nasılsınız zeynep canım sen nasılsın yemek işini nasıl yapıyosun bide canım senin yumurtaların 1. 2. kalite

selam canım iyi nolsun oruçluyum vakit geçmek bilmiyor canım sıkılıyo uykum var mirmirmirmir sen napıyosun nasılsınboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…