kızlarrrr benim internetim gittiiiiiiiiii şimdi geldi....
bu kaçıncı soruşum bilmem ama özelden attğım cevabı okudun mu
balım baktın mı canım özele
kızlarrrrrrrrr şimdi tlefon geldiiiii. ablam doğum yapmış. ayyyy uzakta gidememde şimdiii yaaaaaa
çok sevindimmmm ama 3 hafta erkn geldi. kordon dolanmış bebğin boynuna ölüyormuş almaalarmış yaa uzun sürmüş ameliyatı yoğun bakımdaymışşş. daha konuşamdım bile kendisiyle
eniştemde küsmüşşşş bu arada benle neden gitmemişim ablamın doğumuna ona bakmak için hastanede ayyy bunlar beni öldürücek valla annem ayrı hasta ameliyat olması lazımmmmm. ablam doğum yaptı diğeri ekimde hepsi çağırıyor söyleyin kızlar kaç parça olayım ben hooop isteyince hemen izin veriyor sanki hastane kendim için ayırdığım tüp bebek tedavisi için iznim uçacak neyse anneme fada olsundaaaaaaa ayyyyyyy bunaldımmmm ben yaa üffff
nerden abakıcam aptallaştım bende yani haaaaa pek bişeyini bilmiyorum sitenin
ben bi dolaşayım emoşum niyetliyim yemeğe çıkmıcamya burda kalırsamda çok soru soruyolar kafayı yicem konuşuruz ablamdanda haber alayım arıym onu
bal çok sevindim canım ablan için darısı da senin başına inşallah bu izin olayı hakikaten çok zor oluyo biraz anlayış göstersinler sana bu konuda sıkıntını biliyolar sonuçta ama annen için gidersin annelerin hakkı ödenmez.
ben deldim
iyiyim canım eşimlşe birlikte yapıyorum bugün ilk yapıcam ağır şeyleri o yapıyor ben doğruyorum meselaselam kızlar nasılsınız zeynep canım sen nasılsın yemek işini nasıl yapıyosun bide canım senin yumurtaların 1. 2. kalite
hoş deldin eee ne var ne yok
selam kızlar nasılsınız zeynep canım sen nasılsın yemek işini nasıl yapıyosun bide canım senin yumurtaların 1. 2. kalite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?