zeyno emine bugull kıslar nasılsınız
iyiyim canım eşimlşe birlikte yapıyorum bugün ilk yapıcam ağır şeyleri o yapıyor ben doğruyorum mesela
brnimki 1. kaliteydi 5 bb çıktı yani en iyinin bi altı en iyisi 5 aa
aman napıyım emoşum sol kasığım batıpğ duruyor zaman geçtikçe ya olmazsa diyorum
iyiyim canım eşimlşe birlikte yapıyorum bugün ilk yapıcam ağır şeyleri o yapıyor ben doğruyorum mesela
aman napıyım emoşum sol kasığım batıpğ duruyor zaman geçtikçe ya olmazsa diyorum
inşallah hakkında herşey hayırlı olur bundan önceki yumurtaların hangi kalitedeydiiyiyim canım eşimlşe birlikte yapıyorum bugün ilk yapıcam ağır şeyleri o yapıyor ben doğruyorum mesela
selam canım iyi nolsun oruçluyum vakit geçmek bilmiyor canım sıkılıyo uykum var mirmirmirmir sen napıyosun nasılsınboshayallersmile
of zeyno başlama yine ya olmazsa demeye bunu söylemek için erken değil mi şimdiden böyle söylersen son günlerin geçmek bilmez haberin olsun
inşallah hakkında herşey hayırlı olur bundan önceki yumurtaların hangi kalitedeydi
valla iyiyim canım ne olsun sıcaklar zorluyo insanı ramazanda sadece su serbest olsa ne olurkaydirigubbakcemile3
fatoş napalım işte zamanın dolmasını bekliyoruz bugün hiçbişey yapacak halim yok sen napıyon
inşallah hakkında herşey hayırlı olur bundan önceki yumurtaların hangi kalitedeydi
valla iyiyim canım ne olsun sıcaklar zorluyo insanı ramazanda sadece su serbest olsa ne olurkaydirigubbakcemile3
allaha şü
kür iyi canım seninde tedavin hayırlı olsun inş
kızlar naberrrrrr saol emoşum ablam epudural olmuş doğum anında bana dua etmiş ya kimin aklına gelir kızı olsun demiş canım ablam benim
vay uyanık vaaaaaayyyyy:lepioooollllduuuu başka isteğin sudan önce hafif atıştırmalık birşeyler alırmıydınız efendim aç kanına su içilmez dimi:roflol:
yaaa emineeeee
eşim yarın test alacak cuma yapıcam pazartesiye kadar negatifse önceden bilelim fazla üzülmeyelim
vay uyanık vaaaaaayyyyy:lepioooollllduuuu başka isteğin sudan önce hafif atıştırmalık birşeyler alırmıydınız efendim aç kanına su içilmez dimi:roflol:
ya canım ben yemek hiç aramam tek su su
ya canım ben yemek hiç aramam tek su su
canım negatif düşünme bu mübarek günlerde sadece dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?