Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

of zeyno başlama yine ya olmazsa demeye bunu söylemek için erken değil mi şimdiden böyle söylersen son günlerin geçmek bilmez haberin olsun

canım negatif düşünme bu mübarek günlerde sadece dua et

fatoş napalım işte zamanın dolmasını bekliyoruz bugün hiçbişey yapacak halim yok sen napıyon

inşallah hakkında herşey hayırlı olur bundan önceki yumurtaların hangi kalitedeydi
selam canım iyi nolsun oruçluyum vakit geçmek bilmiyor canım sıkılıyo uykum var mirmirmirmir sen napıyosun nasılsınboshayallersmile

valla iyiyim canım ne olsun sıcaklar zorluyo insanı ramazanda sadece su serbest olsa ne olurkaydirigubbakcemile3

of zeyno başlama yine ya olmazsa demeye bunu söylemek için erken değil mi şimdiden böyle söylersen son günlerin geçmek bilmez haberin olsun

yaaa emineeeee
eşim yarın test alacak cuma yapıcam pazartesiye kadar negatifse önceden bilelim fazla üzülmeyelim

kızlar naberrrrrr saol emoşum ablam epudural olmuş doğum anında bana dua etmiş ya kimin aklına gelir kızı olsun demiş canım ablam benim

inşallah hakkında herşey hayırlı olur bundan önceki yumurtaların hangi kalitedeydi

valla iyiyim canım ne olsun sıcaklar zorluyo insanı ramazanda sadece su serbest olsa ne olurkaydirigubbakcemile3

onda çok toplanmıştı 20 felan 11 tanesi 1. kalite çıktı

vay uyanık vaaaaaayyyyy:lepioooollllduuuu başka isteğin sudan önce hafif atıştırmalık birşeyler alırmıydınız efendim aç kanına su içilmez dimi:roflol:

:Saruboceq:
kızlar naberrrrrr saol emoşum ablam epudural olmuş doğum anında bana dua etmiş ya kimin aklına gelir kızı olsun demiş canım ablam benim

ayyy canım ya kız abla anne yarısıdır kıyamaz kardeşlerine bak ne güzel dua etmiş duasını rabbim kabul etsin inş:Saruboceq:

yaaa emineeeee
eşim yarın test alacak cuma yapıcam pazartesiye kadar negatifse önceden bilelim fazla üzülmeyelim

canım cumaya belli olurmu ki bence yapmayın daha çok üzülürsünüz ilaçların etkisinden pozitif çıkabilir yada erken yapmış olursunuz negatif çıkar daha çok yıpranırsınız test günün salı değilmi canım kaç gün beklemiş olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…