Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oooo maşallah zeynom rüyan çok güzel inşallah rüyandaki o mucizeyi yaşayacaksın hemde ramazan ayı bayrama hamişimiz vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt

oooo maşallah zeynom rüyan çok güzel inşallah rüyandaki o mucizeyi yaşayacaksın hemde ramazan ayı bayrama hamişimiz vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt

emoşum o kadar güzel bebeklerdiki gözleri kediler gibi büyük ve çekik biri ela birininkide yeşil ikisinide kucağıma aldım sevdim eşime getirdim oda sevdi sonra bebeğe elimi değerek Allahım nolur banada böle bebek nasip et dedim
şimdi test yaptım silik çizgi çıktı emineeee mafoldumben mafoldumben

silik çizgimi zeynooooommmmmmmm kız hemen git kan testi yaptır bence hamilesin ayyyy inanmıyorum çok sevindim canımmmmmmmmmmm:hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:

silik çizgimi zeynooooommmmmmmm kız hemen git kan testi yaptır bence hamilesin ayyyy inanmıyorum çok sevindim canımmmmmmmmmmm:hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:

ya eminem ama çok silik ben diyporumki 5. günde çizgi çıktıysa bu ikizmi acep hemen vermez normalde
ama benim 3. gün embriyosuna göre 7. günüm bana 6.gün kondu

ama ışığa tutunca belli oluyor çok dikkatli baktığında
çatlatma iğnesinin etkisi desem 12. gün bugün çoktan geçti

kız sen hamilesin işteeeeeeeeeeeeeeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey:

ya emine çok heycanlandım kalbim kütür kütür yaaaaa pazar tekrarlıycam testi bakalım koyulaşacakmı
Allahım bana ve emineye ve tüm isteyenlere yaşat bu duyguyu inşaallah dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…