ya eminem ama çok silik ben diyporumki 5. günde çizgi çıktıysa bu ikizmi acep hemen vermez normalde
ama benim 3. gün embriyosuna göre 7. günüm bana 6.gün kondu
canım olabilir kız kullandığın ilaç falan yok değil mi hani onların etkisi olmasın ki inşallah öyle bişey değildir yavrun gelmiştir sana :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
koyulaşacak koyulaşacak niyetini bozma hiç amiiiiiiinnn inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ya emine çok heycanlandım kalbim kütür kütür yaaaaa pazar tekrarlıycam testi bakalım koyulaşacakmı
Allahım bana ve emineye ve tüm isteyenlere yaşat bu duyguyu inşaallah dediğin gibidir
günaydın balım nasısın bakalımemoşşşşşşşşşş günaydınnnnnnnn
ama çok silik eminem ya çookkk dikkatli bakınca gözlerini büzünce görünüyor
çatlatma iğnesi olalı bugün 12. gün çoktan geçmiştir
ya emine çok heycanlandım kalbim kütür kütür yaaaaa pazar tekrarlıycam testi bakalım koyulaşacakmı
Allahım bana ve emineye ve tüm isteyenlere yaşat bu duyguyu inşaallah dediğin gibidir
koyulaşacak koyulaşacak niyetini bozma hiç amiiiiiiinnn inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın balım nasısın bakalım
çok silik olması normal canım daha çok yeni çünkü
kızzzzzzzzzzz zeyneppppppppppp alooooooooooo ayyyyyyyy inanmıyorum ben sana demiştimmmmmm. hemde 2 tane olacak ben yanılmam dur gör bak..... şimdi inanki okadar sevindimki senin adına hastanede avazım çıktığı kadar çığlık atmak isterdim. sabah namazında dua ettim namaz sonu allahım ne olur zeynepe 2 tane ver emeklerini boşa çıkarma rabbim diyerek ağladım. sonra bana emoşa diğer arkadaşlara
zeynom çok duygulandım demek sende gidiyosun ben tek kaldım burda desene özliycem seni:sinifsinif:
kızzzzzzzzzzz zeyneppppppppppp alooooooooooo ayyyyyyyy inanmıyorum ben sana demiştimmmmmm. hemde 2 tane olacak ben yanılmam dur gör bak..... şimdi inanki okadar sevindimki senin adına hastanede avazım çıktığı kadar çığlık atmak isterdim. sabah namazında dua ettim namaz sonu allahım ne olur zeynepe 2 tane ver emeklerini boşa çıkarma rabbim diyerek ağladım. sonra bana emoşa diğer arkadaşlara
zeynom çok duygulandım demek sende gidiyosun ben tek kaldım burda desene özliycem seni:sinifsinif:
ya canım çok sağolda silik çizgiyi eşim göremiyor nedense sempatiksalakcinni ama ben görüyorum gerçekten bana nasıl gördün diyo
anneler görür bunu söyle eşine:CüvCüv::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım benim yaaa ne kadar iyisin Rabbim o temiz kalbinin hürmetine sana hayırsıyla ikiz evlat versin amiiinnnn....bir kız:ecrin_bebek: bir erkek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızzzzzz emine üzdün beni şimdi biz neyiz burda tekmi kaldınnnnnnn anaaaaam iyi öyle olsun
ya canım çok sağolda silik çizgiyi eşim göremiyor nedense sempatiksalakcinni ama ben görüyorum gerçekten bana nasıl gördün diyo
aynen öle canım ben yarım saat çıkıyorum jel yapıcam yatmam lazım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?