Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya eminem ama çok silik ben diyporumki 5. günde çizgi çıktıysa bu ikizmi acep hemen vermez normalde
ama benim 3. gün embriyosuna göre 7. günüm bana 6.gün kondu

canım olabilir kız kullandığın ilaç falan yok değil mi hani onların etkisi olmasın ki inşallah öyle bişey değildir yavrun gelmiştir sana :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ya emine çok heycanlandım kalbim kütür kütür yaaaaa pazar tekrarlıycam testi bakalım koyulaşacakmı
Allahım bana ve emineye ve tüm isteyenlere yaşat bu duyguyu inşaallah dediğin gibidir
koyulaşacak koyulaşacak niyetini bozma hiç amiiiiiiinnn inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
emoşşşşşşşşşş günaydınnnnnnnn
günaydın balım nasısın bakalım
ama çok silik eminem ya çookkk dikkatli bakınca gözlerini büzünce görünüyor

çok silik olması normal canım daha çok yeni çünkü

çatlatma iğnesi olalı bugün 12. gün çoktan geçmiştir

çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir zaten ben onun dışında kullandığğın ilaç varmı diye sorum yok herhalde o zaman hep beraber heyecanla sevinçle mutlu habere oynuyoruz:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

zeynom çok duygulandım demek sende gidiyosun ben tek kaldım burda desene özliycem seni:sinifsinif:

ya emine çok heycanlandım kalbim kütür kütür yaaaaa pazar tekrarlıycam testi bakalım koyulaşacakmı
Allahım bana ve emineye ve tüm isteyenlere yaşat bu duyguyu inşaallah dediğin gibidir

kızzzzzzzzzzz zeyneppppppppppp alooooooooooo ayyyyyyyy inanmıyorum ben sana demiştimmmmmm. hemde 2 tane olacak ben yanılmam dur gör bak..... şimdi inanki okadar sevindimki senin adına hastanede avazım çıktığı kadar çığlık atmak isterdim. sabah namazında dua ettim namaz sonu allahım ne olur zeynepe 2 tane ver emeklerini boşa çıkarma rabbim diyerek ağladım. sonra bana emoşa diğer arkadaşlara

kızzzzzz emoş sende eylülde başla yeminle söylüyorum. içimden geldi yine hislerimde asla yanılmam.vallaaaaaa bak

ya canım çok sağolda silik çizgiyi eşim göremiyor nedense sempatiksalakcinni ama ben görüyorum gerçekten bana nasıl gördün diyo

canım benim yaaa ne kadar iyisin Rabbim o temiz kalbinin hürmetine sana hayırsıyla ikiz evlat versin amiiinnnn....bir kız:ecrin_bebek: bir erkek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim yaaa ne kadar iyisin Rabbim o temiz kalbinin hürmetine sana hayırsıyla ikiz evlat versin amiiinnnn....bir kız:ecrin_bebek: bir erkek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen helebi kesinleştir de şu silik çizgiyi ayyyyyy valla kız sanki benmişim gibiiiiii sevindim. sabah içimden geldiiiiii diyorum yine nasıl ağlayarak duaa lar eetim nedense hemen aklıma sen önce sonra emoşş diğer kızlar emin ol çıkacakkkkkk çizginnnn

kızzzzzz emine üzdün beni şimdi biz neyiz burda tekmi kaldınnnnnnn anaaaaam iyi öyle olsun

canım yanlış anlama bizim zeyneple farklı bir dostluğumuz var burda hiç kimse yokken yine biz vardık hiç ayrılmadık bir senedir arada kavga ettik küstük ama yine kopamadık birbirimizden bu topikten kimler geldi kimler geçti senin gibi çok sevdiğim tatlı kızlarla konuştuk dertleştik burda ama bir süre sonra gittiler ancak zeynep gitmedi sen sakın farklı bişey algılama hepinizi çok seviyorum bak mesela beyzanuruda çok seviyorum ama sık sık gelmiyo pek konuşamıyoruz ya ne biliym öyle işte duygulandımmafoldumbensiz burda olduğunuz sürece ben varım kısacası bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…