günaydın esinte iyiyiz çok şükür sen nasılsın
esinte bebeğin kızmış hayırlı bir kız evlat olur inşallah sana diğer topikte yazmışsın gördümde
canım yanlış anlama bizim zeyneple farklı bir dostluğumuz var burda hiç kimse yokken yine biz vardık hiç ayrılmadık bir senedir arada kavga ettik küstük ama yine kopamadık birbirimizden bu topikten kimler geldi kimler geçti senin gibi çok sevdiğim tatlı kızlarla konuştuk dertleştik burda ama bir süre sonra gittiler ancak zeynep gitmedi sen sakın farklı bişey algılama hepinizi çok seviyorum bak mesela beyzanuruda çok seviyorum ama sık sık gelmiyo pek konuşamıyoruz ya ne biliym öyle işte duygulandımmafoldumbensiz burda olduğunuz sürece ben varım kısacası bu.
iyi olmaya calışıyom canım kac zamandır netim yoktu şükür olsun eşim bağlattı canım ben baya rahatsızım hep hastanedeyim bitürlü düzeltmedim kendimi cok cektim artık hastane falan görmek istemiom sen neler yapıyon canım gecmişe az baktım baban rahatsızmış rabbim acil şifalar versin şu mübarek günlerde bide tatil yapmışsın oh ne iyi yapmışsın kaydirigubbakcemile5
doğru söylüyorsun canım kusura bakma çok kaptırdım heralde düşünemedim, siz eski arkadaşsınız ben ilk kez forum sitesine katıldım. sizleri çok sevdim görmüyorum ama
hemen ısını verdim sizlere bir an önce işlerim bitsede kızlara yazsam diye heyecanlanıyordum.
geçmiş olsun neyin vardı hayırdır.babam şu an iyi hamd olsun bende ramazan öncesi ufak bşr tatil yaptın azcık kafa dağıtmak dinlenmek istedim.amiin Rabbim bütün hastalar şifalar versin herşey ondan.
allah daha iyi etsin babanı inaşşallah onları başımızdan eksik etmesin emine ben sürekli ne yesem cıkarıyodum ilk önce böbreklerimde kristallenmeler oldu cok cektim sonra ne yeseydim cıkarıyodum bi tatlı cay kaşığı su içseydim hemen cıkarıyodum cıkarmaylan beraber yüzümde morarmalar oluyodu sonra tahlil falan yaptılara aclık ketonum cok düşüktü zafiyet gecirioyodum şu 2 gündür cok iyiyim şükür ay cok cektim emine rabbimden herşeyin hayırlısını isteyelim halada yemek falan yiyemiom
sağol canım amin.durumun baya ilginç ilk defa böyle bişey duydum gebelikle mi alakalı bişeymiş bu.
günaydın kızlar ay zeynep hamile sanırım ama ben şaşırmadım çünkü ben hissetmiştim hamile oldugunu
yok canım ne kusuru bende seni çok sevdim gerçekten çok içten konuşuyosun ayyy canım benim kız senin işler zor biter sürekli gelen giden oluyodur.
evet galiba gebeliğe bağlıymış bizde cok şaşırdık annemler dio ilk dafa duyduk aclık ketonu falan allahım daha kötüsünden esirgesin cümlemizi :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?