amin cümlemiz o duyguyu tadarız inşallahdarısıda senin başına kendininkinide hissedersin inşallah.
canım ramazzanda ne diyeti canım ben çok kötü oldum ne gece yiyebiliyom nede akşam midem küçülüyo ramazanda sanırım akşama iftarda bi kase çorba bide dolmabiber bilmiyom ne olcak halimbugul verdin mi kiloları diyet yapıyomusun yine ramazanda da pek yapılmaz ya
iyi canım şükür ramazanda evde hiç çıkmıyorum canımbugul hoşgeldin ne var ne yok nasılsın
evet galiba gebeliğe bağlıymış bizde cok şaşırdık annemler dio ilk dafa duyduk aclık ketonu falan allahım daha kötüsünden esirgesin cümlemizi :Saruboceq:
günaydın bugulcummmm
esintecim merhaba günaydın canım senle tanışmadık heralde geçmiş olsun baya rahatsızlanmışsın canım. iy olursun canım merak etme bebeğini allahım sana bağışlasın.
günaydın bugull nasılsın a.s.
emine canım ramazan nasıl gidio oruçlan aran nasıl bu sıcaklarda bide susuzluk allah yardımcımız olsun
buguul sağol canım kıss hamilemisin sende nie olur bulantı
iyi gidiyo bu ramazan aram iyi oruçla iş yerimiz klimalı onunda etkisi var güneş altında çalışanlara Allah Yardım etsin işleri zor.
yok canım benim bünyem çok hassastır ve en ufak şeyde bulanır ve çok kötü olurum sanırım reflü sorunum var
canım bende öleydim off hamileliğinde cekecen şimdi cok cekiom bulantı yemek yiyemem bide ben 3 kilo verdim herkes alır ben veririm
canım çok geçmiş olsun rabbim senide bebeğinide korusun sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
bugul tedaviye başlamışsın transferin yapılacakmış neden bize söylemedin demekki bizleri gerçek dostun gibi görmüyosun çok üzüldüm.
sağol canım amin inşallah darısı başınıza inaşşalh sizde biran önce hamiş kalırsınız alırsınız kucağınıza :Saruboceq:
günaydın kızlaaaar bugün nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?