Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darısıda senin başına kendininkinide hissedersin inşallah.
amin cümlemiz o duyguyu tadarız inşallah
bugul verdin mi kiloları diyet yapıyomusun yine ramazanda da pek yapılmaz ya
canım ramazzanda ne diyeti canım ben çok kötü oldum ne gece yiyebiliyom nede akşam midem küçülüyo ramazanda sanırım akşama iftarda bi kase çorba bide dolmabiber bilmiyom ne olcak halim
bugul hoşgeldin ne var ne yok nasılsın
iyi canım şükür ramazanda evde hiç çıkmıyorum canım
evet galiba gebeliğe bağlıymış bizde cok şaşırdık annemler dio ilk dafa duyduk aclık ketonu falan allahım daha kötüsünden esirgesin cümlemizi :Saruboceq:

canım sanada geçmiş olsun mide bulantısını bilirim ben de çok olur ve mafferder kızında hayırlı olsun inş

esintecim merhaba günaydın canım senle tanışmadık heralde geçmiş olsun baya rahatsızlanmışsın canım. iy olursun canım merak etme bebeğini allahım sana bağışlasın.

mrb canım nasılsın hoş geldin ben bu topiğin eskilerindenim rahatsızlığım sebebiylen bide evimi taşıdım netim olmadığı için baya giremedim sağol canım bebeğim iyi şükür ama ben baya sıkıntı rahatsızlık yaşadım ama herşeye rağmen bebeğim için değer canım darısı başınıza inaşallah bir an önce mucizenize kavuşursunuz canım sizde sorun neydiopuyorumnanaktan

emine canım ramazan nasıl gidio oruçlan aran nasıl bu sıcaklarda bide susuzluk allah yardımcımız olsun

iyi gidiyo bu ramazan aram iyi oruçla iş yerimiz klimalı onunda etkisi var güneş altında çalışanlara Allah Yardım etsin işleri zor.

iyi gidiyo bu ramazan aram iyi oruçla iş yerimiz klimalı onunda etkisi var güneş altında çalışanlara Allah Yardım etsin işleri zor.

canım rabbim dayanma gücünü verio evet dışarda calışanların işi zor akşam eşim eve geldiğinde susuzlukta bide caysızlıkta mahvoluyo dayanamıyo yemek hiç aramaz ilk gün cok sinirliydi :jeyyar: ben oruç tutamıyom yasak ama cok sıkılıyom sanki ramazandan tat almıyom

bugul tedaviye başlamışsın transferin yapılacakmış neden bize söylemedin demekki bizleri gerçek dostun gibi görmüyosun çok üzüldüm.

bugul tedaviye başlamışsın transferin yapılacakmış neden bize söylemedin demekki bizleri gerçek dostun gibi görmüyosun çok üzüldüm.

canım eger bunu içten gelerek söylüyosan kırıılırım sizler tabiki gerçek dostlarımsınız ama anlatamam piskolojim çok bozuk piskolojik destek bile aldım o yüzden konuşmak dahi istemiyom tedaviyi anlatamam inşallah hayırlı haber vereyim anlatırım öbür topikteki arkadaşlara ben söylemedim aynı hastande tedavi görüyoz çoguyla biliyolar benim için dua edin gerçekten çok iyi degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…