Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım tedavin hayırlı olsun inşallah rabbin gönlüne göre verir son tedavin olur sonuç pozitif olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar LC waıkıkı hamile reyonunu ay bayıldım o badilere falan harikaydı bizde hamile olsakta o duyguyu yaşasak

evet canım bende nette gördüm bizim burdaki şubesinde yok ama kötü oldu ama bebek reyonunda kız cocukları için cok tatlı kıyafetleri var

hayır onlar görmemiş sen yazmışsın onlara gelince psikoljin bozuk değil bize gelince psikolojin bozuk ben bunu anlamıyorum işte yoksa ister söylersin ister söylemezsin o senin tercihin ama ayrım yapınca insan düşünüyo acaba be nasıl bir insanım vebalı falanmıyım diye korkma nazar etmeyiz biz iyi niyetli insanların arkadaşlarımızın sevinci bizim sevincimizdir ama demek sen öyle düşünmüyosun of çok canım sıkıldı moralim bozuldu oruç ağzımla.

allah büyük canım bak hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim sadece dua edelim verecek olan allah :Saruboceq:

bende geçen sene tam tedaviye başlayacaktım doktordan randevu aldım gittiğimde gebesin dedi ama onu rabbim aldı üzüntüden hormon değerlerim bozuldu gittikçede bozuluyo o yüzden tedaviye başladık rabbim inş sağlıklı hayırlı bi evlatla bizleride sevindirir

canım gercekten üzüldüm ama vardır bir hayır öle düşün canım allahım sen büyüksün canım fazla sıkma kendini ben önce stres en büyük etkidir dediklerinde hiç inanmazdım ama gercekten en büyük etken ben aklımda cıkardığım ay hamile olduğumu öğrendim fazla stres yapma canım sorunun cok şükür büyük değil

sen yazdıgımı yanlış gördün biz aynı hastanedeniz dedim ordan tanışıyoruz catdog ada ege hastaneden arkadaşlarım ordan biliyolar neler çektiklerimi kimseyide vebelı görmüyorum bende burda herkez için en içten dileklerimle dua ediyorum tek istegim allahtan hakkkımda hayırlı olması ama sen ne düşünmek istersen onu düşün canımasla kırılmam canında sıkılmasın morelinde bozulmasın arkadaşım sadce anlamaya çalış ben burda her zaman herkeze çok anlayışlı oldum başkasıda olabilirdi bu ben anlamaya çalışırdım genede kırılmıyorum tabi

inşllah canım bende bilebilsem sorun yok.dr normal olur dedi sorun yok. ama benim isteğimle aşılamam yapıldı. fertıcenter tüp bebek merkezinde malesef tutmadı canım. kendimi ayarlayıp mikro yaptırıcaz. hayırlısı bakalım. şükürler olsun problemimiz yok ama oda beni üzüyor sebepsiz interfilite

emine canım sende iftarı kim hazırlıyo calışıyosunya ondan sordum

anneme kayınvalideme gidiyorum hem yanlız kalmamış oluyolar ramazanda beraber iftar ediyoruz hemde ben yemek telaşından kurtuluyorum saat 6 da çıkıyorum o saatten sonra gidip ne yapıym böyle idare ediyoruz işte.

rabbim büyüktür bize hayır gibi görünende şer şer gibi görünende hayır olabilir biliyorum ama insan üzülmekten kendini alamıyo
hiç beklemediğim bi anda vermişti rabbim inanamadım havalara uçtum sonra bi dahaki kontrole gittiğimde kalp atışları durmuştu tam ramazana 3 gün vardı
bide beni en çok üzen rüyamda görmüştüm kızdı öyle güzeldiki o an ona çok bağlanmıştımmafoldumben

günaydın fıstık ben iyiyim ama bence sende kendini boşa üzüyosun isteyen anlatır bizde dinleriz istemeyen kendine saklar boşver hayatım bizler varız ve birbirimize yeterizkaydirigubbakcemile5

ya canım tabi isteyen anlatır istemeyen anlatmaz benim üzüldüğüm nokta bizden saklayıp diğer topikte söylemesi kendimi kötü hissettim bir anda yaaaaamafoldumben sanki ben ona ısrarla anlat dedim bide anlamam diye yazmışbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…