canım eger bunu içten gelerek söylüyosan kırıılırım sizler tabiki gerçek dostlarımsınız ama anlatamam piskolojim çok bozuk piskolojik destek bile aldım o yüzden konuşmak dahi istemiyom tedaviyi anlatamam inşallah hayırlı haber vereyim anlatırım öbür topikteki arkadaşlara ben söylemedim aynı hastande tedavi görüyoz çoguyla biliyolar benim için dua edin gerçekten çok iyi degilim
günaydın şeker se nasılsın tedavi nasıl başladın sanırım hakkında hayırlısı olur inş
inşallllllllah canım :Saruboceq:
günaydın canım sanada sen anadolu yakasındamı yoksa avrupa yakasındamı çalışıyosun
kızlar LC waıkıkı hamile reyonunu ay bayıldım o badilere falan harikaydı bizde hamile olsakta o duyguyu yaşasak
canım eger bunu içten gelerek söylüyosan kırıılırım sizler tabiki gerçek dostlarımsınız ama anlatamam piskolojim çok bozuk piskolojik destek bile aldım o yüzden konuşmak dahi istemiyom tedaviyi anlatamam inşallah hayırlı haber vereyim anlatırım öbür topikteki arkadaşlara ben söylemedim aynı hastande tedavi görüyoz çoguyla biliyolar benim için dua edin gerçekten çok iyi degilim
emoş bal bugull kıslar günaydın dedik yahu
allah büyük canım bak hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim sadece dua edelim verecek olan allah :Saruboceq:
günaydın fatoşş kız anca yazıyom . parmaklarım başka şeylere işliyor canım.
emoş bal bugull kıslar günaydın dedik yahu
bende geçen sene tam tedaviye başlayacaktım doktordan randevu aldım gittiğimde gebesin dedi ama onu rabbim aldı üzüntüden hormon değerlerim bozuldu gittikçede bozuluyo o yüzden tedaviye başladık rabbim inş sağlıklı hayırlı bi evlatla bizleride sevindirir
hayır onlar görmemiş sen yazmışsın onlara gelince psikoljin bozuk değil bize gelince psikolojin bozuk ben bunu anlamıyorum işte yoksa ister söylersin ister söylemezsin o senin tercihin ama ayrım yapınca insan düşünüyo acaba be nasıl bir insanım vebalı falanmıyım diye korkma nazar etmeyiz biz iyi niyetli insanların arkadaşlarımızın sevinci bizim sevincimizdir ama demek sen öyle düşünmüyosun of çok canım sıkıldı moralim bozuldu oruç ağzımla.
günaydın fatoş nasılsın canım
mrb canım nasılsın hoş geldin ben bu topiğin eskilerindenim rahatsızlığım sebebiylen bide evimi taşıdım netim olmadığı için baya giremedim sağol canım bebeğim iyi şükür ama ben baya sıkıntı rahatsızlık yaşadım ama herşeye rağmen bebeğim için değer canım darısı başınıza inaşallah bir an önce mucizenize kavuşursunuz canım sizde sorun neydiopuyorumnanaktan
emine canım sende iftarı kim hazırlıyo calışıyosunya ondan sordum
emine canım sende iftarı kim hazırlıyo calışıyosunya ondan sordum
canım gercekten üzüldüm ama vardır bir hayır öle düşün canım allahım sen büyüksün canım fazla sıkma kendini ben önce stres en büyük etkidir dediklerinde hiç inanmazdım ama gercekten en büyük etken ben aklımda cıkardığım ay hamile olduğumu öğrendim fazla stres yapma canım sorunun cok şükür büyük değil
günaydın fıstık ben iyiyim ama bence sende kendini boşa üzüyosun isteyen anlatır bizde dinleriz istemeyen kendine saklar boşver hayatım bizler varız ve birbirimize yeterizkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?