Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çabuk bitmiş adetin artık sonuna kadar tutarsın orucunu.yok canım ben nedense heveslenmiyorum tedaviye güzel haberler beni sevindirsede tedavi korkutuyo beni iğneler ilaçlar sürekli kontrol en zoruda bekleme süresi öldürüyo beni bak şu an rahatım beklediğim bişey yok çünkü bir kaç ay böyle rahat etmek istiyorum sonrası için bişey diyemem tabi Allah bilir.

ya size çekip göstericem resmini ama ben çıplak gözle görüyorum ama telefonun kamerası almıyor ikinci çizgiyi net çıkmıyor

zaten benım 3 ay beklemem lazım tüp bebek tedavısınden sonra..Allah izin verirse kasım da başlıycam
sende kasıma kadar biraz kafanı toparlarsın daha iyi olur.
emine çıkmana bişey kalmadı 1 sat sonra çıkıcn benım daha 6 saat var çıkmama

hakkaten cumartesi akşama kadar niye çalıştırıyolar sizi ya ramazan ayında bari tölerans gösterseler özel sektör işte insanın canını çıkarana kadar çalıştırırklava:

ya size çekip göstericem resmini ama ben çıplak gözle görüyorum ama telefonun kamerası almıyor ikinci çizgiyi net çıkmıyor

canım bir yakından çek birde uzaktan bakalım merak ediyorum hadiiii bak çıkıcam 1 dedelikafaduldennet çıkmasada sen yolla çabuk çabukdelikafadulden

kızlar bizim ne tüp nede aşılama yaptıracak paramız kaldı bide üstüne dünya kadar borç oldu şuan uzak görünüyo bana tüp aşılama falan dua ediyorum doğal yoldan olsun diye:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…