inş canım hamiledir. bende bişey yok adetım bıttı niyetliyim bugun 4 gunde bittim. ama buseferadetım pütürlü kahverengili geldı.
emine ben ara verıyorum tedaviye böyle hamile haberlerı duyunca zeyno inş hamiledir hemen hevesleniyorum tedaviye başlamak istiyorum. sendede oluyomu böyle
kıslaaaaar bugün niye durgunuz böyleeeeee
nasılsın zeynocum bugün silik çizgiyi yine görmüşsün inş rabbim tamamına erdirir
zeynepcım çok sevındım canım inş busefer olur rabbım bu mubarek gunlerıne hayrına güldürür yüxünü
sende kasıma kadar biraz kafanı toparlarsın daha iyi olur.zaten benım 3 ay beklemem lazım tüp bebek tedavısınden sonra..Allah izin verirse kasım da başlıycam
emine çıkmana bişey kalmadı 1 sat sonra çıkıcn benım daha 6 saat var çıkmama
ya size çekip göstericem resmini ama ben çıplak gözle görüyorum ama telefonun kamerası almıyor ikinci çizgiyi net çıkmıyor
canım bir yakından çek birde uzaktan bakalım merka ediyorum hadiiii bak çıkıcam 1 dedelikafaduldennet çıkmasada sen yolla çabuk çabukdelikafadulden
emoşum pazartesi net çıkar o zaman çekerim imkanı yok görünmüyo
zeynepcım senın bu sefer tüp bebek kaça mal oldu
kızlar bizim ne tüp nede aşılama yaptıracak paramız kaldı bide üstüne dünya kadar borç oldu şuan uzak görünüyo bana tüp aşılama falan dua ediyorum doğal yoldan olsun diye:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?