kızlar bizim ne tüp nede aşılama yaptıracak paramız kaldı bide üstüne dünya kadar borç oldu şuan uzak görünüyo bana tüp aşılama falan dua ediyorum doğal yoldan olsun diye:Saruboceq:
4 milyarı buldu ama raporsuz
eminem üzülme diycem ama biliyorum çok zor Allah sabır versinkızlar bizim ne tüp nede aşılama yaptıracak paramız kaldı bide üstüne dünya kadar borç oldu şuan uzak görünüyo bana tüp aşılama falan dua ediyorum doğal yoldan olsun diye:Saruboceq:
zeynep düne göre belirginleştiyse bu çok iyi bir haber
Bu arada herkeze güünaydınnnnnnnnnnnnnnzemuszemus
özel de yaptırmana rağmen uygun bence
inşallah doğal yoldan olur canım amin.sen nasılsın napıyosun kaç aylık oldunuz sağlıkları iyimi bebişlerin.Canım sizinkisi sebebsiz, doğal yoldan olabilir tabiii neden olmasın
haklısın canım bu tedaviler bizi hem maddi hem manevi çok yıprattı hepimizin dileği doğal yoldan olması inş rabbım hiç bişeye gerek kalmadan nasip eder
eminem üzülme diycem ama biliyorum çok zor Allah sabır versin
inşaallah doğal yoldan olur
hem sizinki bizimki gibi değil eşin normal
seninde tüpler tıkalı değil yani olabilir sounun yok şükür
inşaallah canım kuruyunca çizgi daha çok çıktı :roflol:
inşallah doğal yoldan olur canım amin.sen nasılsın napıyosun kaç aylık oldunuz sağlıkları iyimi bebişlerin.
beyzanurum kız bizim doğal yoldan olacak sanki bana öyle geliyo
6 aylık olduk kızlar, genelde yatıyorum zaten çok sıcak dışarıda çıkılmıyor.
ama 1 tane konuyor eğer 1den fazla konsaydı daha fazla verirdik biz öncekine sırf doktora 4 buçuk verdik ilaç hariç
onuda kayınbabam verdi zaten bunuda biz yaptık inşaallah sonm olur
ben çıkıyorum kızlar biraz işlerim var zaten mesai bitmeye yarım saat kaldı hepinize iyi hafta sonları görüşürüz hoşçakalın.
nergis maşallah canım inş sağlıkcakla kucağına almayıda nasip eder rabbım
emine inş canım bizimde doğal yoldan olur. bu ayı güzel geçirmek lazım bol bol dua etmeliyiz.
aleyna hoşgldın canım
fatoş, aleyna, beyzanur hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bugün arada işlerim oluyo yazamıyorum cevap ben iyiyim bugün oruçla aram dünden beri iyi çok şükür
nasılsın kıssss
zeynep çizgi belirginleşmiş hadi hayırlısı ayagını sürt kız peşinden gelelim bizde
evet canım bugünkü daha belirgindizeynepcigim çizgi belirlenleşmiş çok sevindim
evet canım bugünkü daha belirgindi
sağolun kıslar ben hemiş olursam herkes olur valla benim gibi negatif bir insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?