Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bizim ne tüp nede aşılama yaptıracak paramız kaldı bide üstüne dünya kadar borç oldu şuan uzak görünüyo bana tüp aşılama falan dua ediyorum doğal yoldan olsun diye:Saruboceq:

haklısın canım bu tedaviler bizi hem maddi hem manevi çok yıprattı hepimizin dileği doğal yoldan olması inş rabbım hiç bişeye gerek kalmadan nasip eder

kızlar bizim ne tüp nede aşılama yaptıracak paramız kaldı bide üstüne dünya kadar borç oldu şuan uzak görünüyo bana tüp aşılama falan dua ediyorum doğal yoldan olsun diye:Saruboceq:
eminem üzülme diycem ama biliyorum çok zor Allah sabır versin
inşaallah doğal yoldan olur
hem sizinki bizimki gibi değil eşin normal
seninde tüpler tıkalı değil yani olabilir sounun yok şükür
zeynep düne göre belirginleştiyse bu çok iyi bir haber

Bu arada herkeze güünaydınnnnnnnnnnnnnnzemuszemus

inşaallah canım kuruyunca çizgi daha çok çıktı :roflol:

Canım sizinkisi sebebsiz, doğal yoldan olabilir tabiii neden olmasın
inşallah doğal yoldan olur canım amin.sen nasılsın napıyosun kaç aylık oldunuz sağlıkları iyimi bebişlerin.
haklısın canım bu tedaviler bizi hem maddi hem manevi çok yıprattı hepimizin dileği doğal yoldan olması inş rabbım hiç bişeye gerek kalmadan nasip eder

beyzanurum kız bizim doğal yoldan olacak sanki bana öyle geliyo

canım iyi güzelde sebepsiz olmasıda kötü herşey normal ama olmuyo burda düşünülecek tek şey var demekki Allahın ol demesini bekliyor inşallah Rabbim ol derde şu mübarek ramazan ayında geliverir bebeğim:Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar biraz işlerim var zaten mesai bitmeye yarım saat kaldı hepinize iyi hafta sonları görüşürüz hoşçakalın.

nergis maşallah canım inş sağlıkcakla kucağına almayıda nasip eder rabbım

emine inş canım bizimde doğal yoldan olur. bu ayı güzel geçirmek lazım bol bol dua etmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…