ya kıslar bugüb kahverengi akıntı başladı pembe gibi bu ne şimdiş yaaa mafoldumben
Zeynepcim yerleşme kanaması olabilir. Yada bazen bebekler kılcal damarların üzerine tutununca kanama olurmuş. Aşırı şiddetli kanama olmadığı sürece korkulacak birşey yok.
Sakın kafana takma. Bizim topikte 4 ay boyunca kanaması olan arkadaşlar vardı maşallah hamilelikleri güzel devam ediyor şu an.
zeynepcigim oakıntıdan korkma hep duyuyoz burda herkezin oluyo genelde tüp yaptıranlarda
geçti hamdolsun canım kahve rengi koyulaştı ve bitti inşaallah yerleşiyordur benim minik
kıs bugün yaptım test bozuk gibi bişi çıktı kireçlendi üstü aman boşver ben inanıyorum artık tuttuğuna inşaallah
e ben sana en başından diyorum zeynep tuttu diye kendini sakın herşeyden sakın eve süpürke bile açma dinlen iyice o şimdi pamuk iplikleriyle baglı sana 12. haftaya kadar dikkat et inşallah kan testide hayırlı sonuç veriri evde test yapsana gine ama iyilerinden al
ya burda yokki istanbulda olsaydım alırdım 2 liralık kötü testler var
vardır canım eczanelerde sorsan marka olarak iyilerini a bide bugün nöbetçi eczane bulman lazım
esinte hg canım nasılsın msnden açtın birzdan burda olursun herhalde
haklısın canım salı günü kaçıncı günün oluyo kan testini hastanedemi yaptırcanyok ya sormaz olurmuyum iyisi varmı bunun diye yok biz bunu getirtiyoruz diyorlar hangi eczaneye sorsam aman şurda 2 gün kaldı
hayırlı sonuç olsunda beklerim önemli değil
hoşgördüm canım iyim sıcaklarla boğuşuyom sen nasılsın canım oruc nasıl gidio
hg esinte
hoş gördüm nasılsın cici anne bebişinle aran nasıl seni bu gün biraz tedirgin etmiş galiba olacak okadar
9. gün oluyor doktorum o gün yaptırmamı istedi
ben saydım benimki 6. gün embriyosu zaten hastanenin kalitesi nasılsa o kadar bekletiyorlar embriyoyu benimki 6. gün oldu
iyiyim canım evet hemde ne tedirgini o pembeyi görünce acaba adetmi oluyorum dedim ama gece 3 gibi başladı sabah 11 e bitti hamdolsun bidaha gelmesin 9 ay boyunca inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?