Canım ovulasyon testi yapmıştım evde, 11gün önce pozitifi gördüm .Bende anlamadım bu ay neden erken yumurtladım.ilaçların yan etkisi anca anca çıkıyor galiba.
emine zaten bu forumun enerji kaynağı o olmasa gülmeyi unutcaz:)
Şule peki sende bi belirti var mı?
teveccühünüz efendiiiiim beni şımartıyorsunuz opuyorumnanaktan sizler için varım ben sizin güzin ablanızım artık :roflol::roflol::roflol:içini dökmek isteyen gelsinbuyrunnnnnnnnn
canlarım sizler mutlu oldkça bende mutlu oluyorum herkes gülsün hiç kimse ağlamsın istiyorumkaydirigubbakcemile3
teveccühünüz efendiiiiim beni şımartıyorsunuz opuyorumnanaktan sizler için varım ben sizin güzin ablanızım artık :roflol::roflol::roflol:içini dökmek isteyen gelsinbuyrunnnnnnnnn
canlarım sizler mutlu oldkça bende mutlu oluyorum herkes gülsün hiç kimse ağlamsın istiyorumkaydirigubbakcemile3
Canım medisamart isimli bir ovulasyon testi internetten spariş etmiştim 5-6 kutu.Kutusu 29 tl. İçinde 6 tane var. Gerçektende yanılmıyor. Ben aşılamadan öncede kullanıyordum.Ne zaman pozitifi gösterse hep 13 yada 14 gün sonra en geç adet olmuşumdur.Yani yumurtlama gününü tam zamanında gösteriyor
çok iyisin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızartma yapmayı düşünüyorum sarımsak soslucokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kızlar elma yağı diye bi şey okudum forumlarda deneyen varmı ben denemeyi düşünüyorum adet olup bittikten sonra.
ne işe yarıyomuş
ya kızartma yapacaktım patates kalmamış evde
idrar yollarındaki iltihapı atıyomuş rahimi temizliyomuş sen elma yağı deyip googledan arat bulursun. bunuda deneyelim nasıl olsa her şeyi deniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?