Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ovulasyon testi yapmıştım evde, 11gün önce pozitifi gördüm .Bende anlamadım bu ay neden erken yumurtladım.ilaçların yan etkisi anca anca çıkıyor galiba.

baya bi erken yumurtlamışın o zaman nasıl ovulasyon testi kullanıyosun eczanedenmi aldın ben bu ay hiç bişi yapmadım bendemi ondan kullansam acaba gelecek ay.

emine zaten bu forumun enerji kaynağı o olmasa gülmeyi unutcaz:)

teveccühünüz efendiiiiim beni şımartıyorsunuz opuyorumnanaktan sizler için varım ben sizin güzin ablanızım artık :roflol::roflol::roflol:içini dökmek isteyen gelsinbuyrunnnnnnnnn
canlarım sizler mutlu oldkça bende mutlu oluyorum herkes gülsün hiç kimse ağlamsın istiyorumkaydirigubbakcemile3

inş. canım inş. hepimiz mutlu oluruz her zaman.

Canım medisamart isimli bir ovulasyon testi internetten spariş etmiştim 5-6 kutu.Kutusu 29 tl. ıçinde 6 tane var. Gerçektende yanılmıyor. Ben aşılamadan öncede kullanıyordum.Ne zaman pozitifi gösterse hep 13 yada 14 gün sonra en geç adet olmuşumdur.Yani yumurtlama gününü tam zamanında gösteriyor

çok iyisin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

normalde adetlerin kaç günde bir olur senin bu ay baya bi erken olucan galiba. benim en az 28 gün sürüyo genelde 29 ama.

kızlar elma yağı diye bi şey okudum forumlarda deneyen varmı ben denemeyi düşünüyorum adet olup bittikten sonra.

idrar yollarındaki iltihapı atıyomuş rahimi temizliyomuş sen elma yağı deyip googledan arat bulursun. bunuda deneyelim nasıl olsa her şeyi deniyoruz.

deneyelim bacım nasıl olsa yalama oldu giren çıkan belli değil:roflol::roflol::roflol: şaka bi yana benim sürekli iltihabım var ilaç kullanıyorum geçiyo tekrar oluyo bide bunu deniym bakalım belki iyi geliropuyorumnanaktan teşekkürler canım.

patlıcanla ilgili bi tarif biliyormusun ne yapıyım yengeç burcu olduğum için patlıcanı seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…